یا علی من تازه این تایپک رو دیدم آخه بی انصاف ها فکر ما رو هم میکردین چرا 300 صفحه چیز نوشتین
راستی اگه زحمتی نیست یه خورده در مورد موضوع تایپک حرف بزننی که ببینم بخونم این همه رو یا نه
یا علی من تازه این تایپک رو دیدم آخه بی انصاف ها فکر ما رو هم میکردین چرا 300 صفحه چیز نوشتین
راستی اگه زحمتی نیست یه خورده در مورد موضوع تایپک حرف بزننی که ببینم بخونم این همه رو یا نه
Last edited by YAHYA-PRO; 12-06-2007 at 22:14.
خوب آخه بی انصافی نکن . انتظار داشتی واسه 810 کمتر از این مینوشتیم دوست عزیز گرامی...![]()
توی تنظیمات کاربر تعداد پستهای نمایش داده شده در صفحه رو بزار رو 40 ، اینجوری میشه 77 صفحه!یا علی من تازه این تایپک رو دیدم آخه بی انصاف ها فکر ما رو هم میکردین چرا 300 صفحه چیز نوشتین
آقا یکی ادعا میکرد که میتونه SmS های W810i رو زیاد کنه .
من گوشیم و دادم بهش بعد از 2 روز که گوشی رو گرفتم فضای SmS هاش از 204 تا به 1104 تا رسیده گفت که میتونه بیشترش کنه .
چطوری این کار رو کرده؟
چرا دبل 810 اینقدر صداش کمه .داداش کوچیکم یکی خریده با ان 70 خودم مقایسش که میکنم صداش نصف گوشی خودمه ودر ضمن صدای قر قر میده واکولایزرش رو هم دستکاری کردم هیچ تغییری نکرد!!
حالا آهنگ را با هدفون با ان 70 مقايسه كن ببين چطوريه ببين ان70 قابل مقايسه با W810 هست يا نه ؟؟
حالا آهنگ را با هدفون با ان 70 مقايسه كن ببين چطوريه ببين ان70 قابل مقايسه با W810 هست يا نه ؟؟
صداي قرقر نبايد بده
تاپیک "چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم ؟" بهت کمک میکنهچرا دبل 810 اینقدر صداش کمه .داداش کوچیکم یکی خریده با ان 70 خودم مقایسش که میکنم صداش نصف گوشی خودمه ودر ضمن صدای قر قر میده واکولایزرش رو هم دستکاری کردم هیچ تغییری نکرد!!
جدی میگی؟؟؟؟آقا یکی ادعا میکرد که میتونه SmS های W810i رو زیاد کنه .
من گوشیم و دادم بهش بعد از 2 روز که گوشی رو گرفتم فضای SmS هاش از 204 تا به 1104 تا رسیده گفت که میتونه بیشترش کنه .
چطوری این کار رو کرده؟
میتونی ازش خواهش کنی آموزش بده بهت تا بزاری اینجا ملت حال کنن؟؟؟
تو خودت تست کردی؟
بالای 204 تا مسیج توی اینباکسته الان؟
آخه تو اونجایی که من خبر دارم اینکار غیر ممکنه روی w810i
برنامه متال درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)