تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 444 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واسه منم لجندری فیفا 14 خیلی سخته
    البته من تازه از pes اومدم فیفا ولی خب...
    البته ناگفته نماند پاس اشتباه بیداد میکنه من حتی شده جهت راست رو بگیرم واسه پاس دادن اما پاس بده بالا!
    یکی دیگه هم تکل هاش . من هروقت تکل میزنم و توپ رو میزنم 90 درصد دوباره حریفی که توپو از زیر پاش در اوردم تا یار من از زمین بلند شه توپو بر میداره و میره یه جورایی اصلا تکل نمیزنم دیگه .چون بیخوده مگه در مواقع خاص
    اما یه سوال
    دریبل زدن خیلی سخته شما روش یا قلق خاصی دارین یا اینکه همش با پاس میرین جلو؟

2. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

6

ربطی به پچ های اضافی نداره . چون گیم پلی رو که اپدیت نمیکنن . فقط ظاهریه . کلا همش به خاطر عادته . الیته کسی هم نگفت خیلی اسونه . در واقع منظور از اسونی اینه که راحت تر میشه برد . وگرنه سختیش که سخته . لااقل در حد ورلدکلاس فیفا 13 هستش دیگه .
    فیفا 14 از همون اول حتی موقع دمو هم که اومد پر از باگ و نقطه ضعف بود که معلوم بود یه کم که بازی کنی گل زدن از یه سری روش ها واست اسونتر میشه .
    در ضمن هر چی هم تیمهای رده پایین تر بازی کنی بازی واست سخت تره . چون تقریبا همه تیمها از رئال گرفته تا المریا و لاس پالماس و ... همه یه جور بازی میکنن و شیوه بازی cpu دیگه لو رفته و بهش عادت کردیم .

لجند 14 در حد ورلدکلاس 13 هست؟
    لجند 13 اصلا در حد لجند 14 نبود بسیار بسیار آسونتر بود
    درضمن شما اسلایدرهارو به نفع خودتون تغییر میدی و این یعنی تقلب
    اصلا خواسم نبود چون فقط شما هستی که میگی لجند آسونه چون خیلی خیلی اینجا پست میدی به اسم کاربریتون توجه نکرده بودم و فکر کردم چند نفر گفتند!
    دقیقا الان متوجه شدم قضیه از چه قراره
    رفتم انجمن EA و دیدم بعضی ها از لذت سخت بودن لجند صحبت میکنند
    اینجا هم اتفاقا همه به جز شما میگن لجند سختتر شده که شما هم باید بگی آسونه چون کلا نظرات متناقضی و متضادی نسبت به فیفا داری اگه بگی سخته پس یعنی آسونه و اگه بگی آسونه پس یعنی سخته
    Last edited by J4ck; 22-12-2013 at 17:43.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

لجند 14 در حد ورلدکلاس 13 هست؟
    لجند 13 اصلا در حد لجند 14 نبود بسیار بسیار آسونتر بود
    درضمن شما اسلایدرهارو به نفع خودتون تغییر میدی و این یعنی تقلب
    اصلا خواسم نبود چون فقط شما هستی که میگی لجند آسونه چون خیلی خیلی اینجا پست میدی به اسم کاربریتون توجه نکرده بودم و فکر کردم چند نفر گفتند!
    دقیقا الان متوجه شدم قضیه از چه قراره
    رفتم انجمن EA و دیدم بعضی ها از لذت سخت بودن لجند صحبت میکنند
    اینجا هم اتفاقا همه به جز شما میگن لجند سختتر شده که شما هم باید بگی آسونه چون کلا نظرات متناقضی و متضادی نسبت به فیفا داری اگه بگی سخته پس یعنی آسونه و اگه بگی آسونه پس یعنی سخته
    شما احیانا قبلا با چند تا نام کاربری دیگه اینجا نبودین ؟

کاملا معلومه از رو هوا میای پست میدی و اسپم میدی که سریع امار پستات بره بالاتر . واقعا متاسفم برات
    Last edited by Gregar; 22-12-2013 at 20:10.

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان از چه سایتی دانلود کنم که بازی مشکلی نداشته باشه ؟
    این بازی هم پچ و اینا مثل pes براش میاد ؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    آیا نسخه ی کنسولی بازی با نسخه ی PC مانند سابق تفاوت داره؟
    الان کرک درست و حسابی براش پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    آیا نسخه ی کنسولی بازی با نسخه ی PC مانند سابق تفاوت داره؟
    الان کرک درست و حسابی براش پیدا میشه؟
    نسخه pc و XBOX360 و PS3 مثل همن اما نسخه های Xone و PS4 با این سه تا فرق میکنن .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    وقتی کرنر زده میشه روی دروازه ات چطوری ضربه سر رو زود تر از مهاجم حریف باید زد ، این تنها مشکل منه لطفاً یکی کمک کنه.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان قبول دارید فیفا 14 مضخرف ترین نسخه از این سری بازی هاست که تو این چند سال اخیر منتشر شده؟
    من که به این نتیجه رسیدم و 14 رو یک فاجعه میدونم، کلی هم دلیل و مدرک دارم.

نسخه pc و XBOX360 و PS3 مثل همن اما نسخه های Xone و PS4 با این سه تا فرق میکنن .
    من نسخه PS4 رو دارمش و بازیش کردم به جز برخی تغییرات گرافیکی و رفتارهای بازیکن ها بعضا در نوع دریبل ها که شکل نسل جدیدی دارن بقیه بازی که اصلش همون گیم پلی باشه تفاوت انچنانی نداره با نسخه های نسل هفتمی، من که تفاوت خاصی احساس نکردم.

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    وقتی کرنر زده میشه روی دروازه ات چطوری ضربه سر رو زود تر از مهاجم حریف باید زد ، این تنها مشکل منه لطفاً یکی کمک کنه.
    کلید خاصی نیست ولی بهترین حالتش اینکه به بازیکن حریف فشار بیاری در همون حال دکمه سرعتو نگهداری بعد پشت سر هم دکمه شوتو بزنی.

نگا مثلا من بازیکنم داویید لوییزه حریفمم بازیکنش مثلا رونالدویه . به فرض که کرنرم شده واسه حریف . سانتر که انجام شد جهتو به به سمت زمین حریف مایل به بالا (حالا راست مایل به بالا یا چپ مایل به بالا) همراه با دکمه سرعت نگه می دارم بعد پشت سر هم دکمه شوتو می زنم. اینجوری بازیکن من به بازیکن حریف فشار میاره تا دیگه نتونه ضربه سرشو بزنه. این بهترین روشه اما اینم بگم که کاملترین نیست چون بازم احتماله اینکه انجام نشه هست ولی خیلی کم. مثلا 10 بار می شه یبار نمیشه

13. 2 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کلید خاصی نیست ولی بهترین حالتش اینکه به بازیکن حریف فشار بیاری در همون حال دکمه سرعتو نگهداری بعد پشت سر هم دکمه شوتو بزنی.

نگا مثلا من بازیکنم داویید لوییزه حریفمم بازیکنش مثلا رونالدویه . به فرض که کرنرم شده واسه حریف . سانتر که انجام شد جهتو به به سمت زمین حریف مایل به بالا (حالا راست مایل به بالا یا چپ مایل به بالا) همراه با دکمه سرعت نگه می دارم بعد پشت سر هم دکمه شوتو می زنم. اینجوری بازیکن من به بازیکن حریف فشار میاره تا دیگه نتونه ضربه سرشو بزنه. این بهترین روشه اما اینم بگم که کاملترین نیست چون بازم احتماله اینکه انجام نشه هست ولی خیلی کم. مثلا 10 بار می شه یبار نمیشه
    بر عکس تند تند زدن دکمه اشتباهه و همون 10% به خاطر همونه که پشت سر هم دکمه رو میزنی .
    بعضی وقتها یک دکمه رو که زود بزنی باعث میشه بازیکنت زودتر مثلا به توپ بخواد ضربه بزنه و ممکنه ضربه اش به توپ نخوره. مثلا توپ از جناحین داره میاد روی پات و میخوای Valley بزنی . منتهی تند تند دکمه رو بزنی که همین که توپ اومد روی پات شوت کنه . اینطوری چون ضربه رو عجله ای میزنه دقیق نمیزنه .
    واسه سر زدن هم باید زمان بندی کرد و به موقع بپری . تا قبل از اومدن توپ هم باید با جهت ها بازیکن حریف رو هل بدی .
    یادمه قبلا تو همین تاپیک کامیار اناتم همچین مشکلی داشت و اون هم فکر میکرد باید تند تند دکمه رو بزنی .

دوستان قبول دارید فیفا 14 مضخرف ترین نسخه از این سری بازی هاست که تو این چند سال اخیر منتشر شده؟
    من که به این نتیجه رسیدم و 14 رو یک فاجعه میدونم، کلی هم دلیل و مدرک دارم.

من نسخه PS4 رو دارمش و بازیش کردم به جز برخی تغییرات گرافیکی و رفتارهای بازیکن ها بعضا در نوع دریبل ها که شکل نسل جدیدی دارن بقیه بازی که اصلش همون گیم پلی باشه تفاوت انچنانی نداره با نسخه های نسل هفتمی، من که تفاوت خاصی احساس نکردم.
    14 رو نمیشه دقیقا افتضاح دونست . مخصوصا بعد از اپدیت هایی که اومد و بازی نسبتا بهتر شد . اما اره نسبت به نسخه های قبلی باید گفت نسخه های قبلی خیلی بهتر بود . البته حس میکنم فیفا 15 بتونه موفقیت زیادی کسب کنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •