منم میخواستم سفید بخرم ولی چون چرک مرد میشه خیلی افتضاحه...
همین الان که شکلاتی خریدم،جای انگشت راحت پشتش پیداست،حالا فک کن اگه سفید بود چی میشد...![]()
منم میخواستم سفید بخرم ولی چون چرک مرد میشه خیلی افتضاحه...
همین الان که شکلاتی خریدم،جای انگشت راحت پشتش پیداست،حالا فک کن اگه سفید بود چی میشد...![]()
نه بابا...من فک کردم میتونم از هاردم یه 10 گیگ به گرافیکم قرض بدم بشه 12 گیگ گراف...
تعویض یا ارتقاء؟؟؟؟؟؟؟
بعدم شما دقیق میدونی اسلت گرافیک کجاست؟؟؟کارت که نیست،چیپه...
Last edited by PouriaTech; 26-08-2013 at 22:14.
یادت نره Nouveao رو پاک کنی ها ؟ ورژن کرنل رو هم چک کن .
در ضمن اول بهتر بود کارت گرافیک انویدیا رو از تو بایوس غیر فعال کنی تفاوت دما رو چک کنی ( واسه من فرق کرد )
من سفید خریدم.اثر انگشت خیلی نشون نمی ده.البته اینکه لپ تاپ کثیف بشه یکمی هم مربوط به نحوه استفاده خود شما میشه.من که تمیز نگه داشتم.سفید هم زیباست(مثل اپل)
تا حالا سیستم با کارت گرافیک Onboard نداشتی ؟
مثل کارت گرافیک Onboard . از رم سیستم به عنوان حافظه استفاده می کنه. فرقش اینه که خودش یه حافظه اختصاصی داره ( 2 giig ) در صورت صورت نیاز خودش از رم سیستم به عنوان حافظه استفاده می کنه . ( که هیچوقت لازم نمی شه ) البته اگه حافظه اختصاصیش از نوع GDDR5 باشه چنین اتفاقی نمی افته . اون کارت گرافیک اینتل هم همین طور البته اون دیگه حافظه اختصاصی نداره .
هرچی میکشیم از دست همین اپله !
اساتید محترم .. چطوری می تونم سیستم عامل مک نصب کنم؟! (اصن میشه )
چه ربطی به اینکه آنبرد داشتم یا نه داره.....
ما بحثمون ادامه داره،مدیرام بعدا میگن چرا بحث میکنید،فقط من از شما که سیستم با گرافیک آنبرد داشتی میپرسم:
الان من میخوام گرافم 2 گیگ از رمم رو بگیره و به خودش اضافه کنه،این امکان داره یانه؟؟؟
و در آخرم این که شما که خیلی تو این بحثا و لینوکس ادعات میشه،بگو تا من یه سوال ازت بپرسم ببینم میتونی جواب بدی یا نه،اینم بگم همون لحظه،نه اینکه بری تو نت سرچ کنی و جواب پیدا کنی تحویلم بدی(کاری که همیشه میکنی)
چی شد پس؟؟؟چرا انقد طولش دادی؟؟؟چطور بچه ها که سوال میپرسن،دو ثانیه ای جواب میدی؟؟؟من خوابم میاد...رفتم بخوابم،خواستی بگو تا فردا ازت بپرسم،فقط یادت باشه خوب امشب اطلاعات جمع کنی ویکی پدیاااا!!!!
Last edited by PouriaTech; 26-08-2013 at 22:48.
بله میشه.
این لینک رو دنبال کنید:به جای ---------- بذارید i- Phone
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبه من هر چی می گم دوستان جنبه بدشو می گیرن !
یا واقعا من بد توضیح می دم یا دوستان یه خورده ای بد فکر می کنن .
مثل اینکه برای جلوگیری از برداشت بد دوستان باید مثل قدیم جلو همه نوشته هام گل بدارم
مثلا خودم می نویسم " لطفا جستجو کنین" ، خودم می بینم " لطفا جستجو کنین" بقیه دوستان می بینن " لطفا جستجو کنین
"
منظورمم هم کاملا واضح بود ! یعنی قبلا سیستمی که کارت گرافیک Onboard داشته باشه نداشتی ؟ چون تنظیمات رم واسه کارت گرافیک توی سیستم های با کارت گرافیک Onboard چنین گزینه ای بود که درک این موضوع را راحت می کرد ( اینم گلش)
![]()
Last edited by Public Enemy; 26-08-2013 at 22:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)