eu با gift فرق خاصی فکر نکنم داشته باشه فقط gift ریجن فری باید باشه که اکثرا هست، نسخه social club هم تحت social club ــه و تحت استیم نیست
eu با gift فرق خاصی فکر نکنم داشته باشه فقط gift ریجن فری باید باشه که اکثرا هست، نسخه social club هم تحت social club ــه و تحت استیم نیست
اون نسخه ای که 225 هزارتومنه شامل امتیازات پیش فروش بازیه
نسخه gift استیم به نظرم از بقیه بهتره.
شما می تونید از طریق trader های استیم خیلی کمتر گیر بیارید حدود 130 - 150
220 تومن
باید به این فروشنده های ایرانی آفرین گفت که توی هر بازاری گند میزنن به همه چی. بازی 45 دلاره ( استور ویتنام یا سنگاپور) که کلا این فروشنده ها خودشون خیلی ارزون میخرن بازی ها رو،با دلاری کمتر از 3 تومن براشون در میاد....
حالا بگیم طرف سود خودش و.. هم بگیره،نهایتا میشه 170 تومن،نه دیگه 200 تومن و بالاتر...
رم 6
پردازنده فنوم 955
تنظیمات هم high
کسی از گرگان و اطراف هست بازی رو تهیه کرده باشه؟
سلام دوستان من بعد از اون مرحله که باید جیمی رو نجات بدم اونجایی که قایق مایکل دزدیده میشه نه برای مایکل و نه برای فرانکلین هیچ ماموریتی نمیاد فقط سیمون به فرانکلین زنگ زد و تیکه بهش انداخت دیگه هیچ جایی برای ماموریت نیست چیکار کنم یعنی بازیش خرابه یا ن؟
scene قرار نیست ریلیز بده؟ :|
کسی سیو بعد از مرحله ی father or son رو نداره تو باگ گیر کردم حسابی اعصابم خورد شده ماموریت جدید بهم معرفی نمی کنه.
سلام
دوستان من میخوام کنترل بازیو مخصوصا موقع رانندگی سوییچ کنم رو دسته بازی چطور باید عمل کنم ؟
تو سری های قبلی میشد از تنظیمات سوییچ کرد مثلا کیبورد+موس یا دسته بازی یا حتی دسته بازی+موس رو انتخاب کرد ، ولی اینجا پیدا نمیکنم یا نیست ؟
مچکر از لطفتون
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)