تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 720 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممکنه VT30 یه آپدتی چیزی بده Web Browser اضافه کنه؟!
    یکی از دوستان میخواد TV High End بخره مونده LED 47LW9500 یا 46HX925 یا 50VT30 بگیره.
    VT30 رو یکی به خاطر نداشتن براوزر تو خریدش مردد هست یکی هم من یکم از مشکلاتی که تو avsforum و avforums ازش نوشتن ترسوندمش! یه موردی هم شنیده منم خونده بودم میگفتن بعضی پلاسماها مثل فکر کنم V20 یا VT20 بعد از یه سال افت کیفیت یا کنتراست کرده بودن (دقیق یادم نیست.) درسته این؟

کلاً هر عزیزی VT30 رو از نزدیک دیده و اطلاعات دقیقی در مقایسه با 47LW9500 و 46HX925 ازش داره لطف کنه دریغ نکنه.
    راستی گارانتی پانی چند سال هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

هیچ hdtv ای کامل نیست و vt30 هم از آن مستثنا نیست به دلیل محبوب بودن این پنل ریویوهایی که از آن میشود در نهایت نکته بینی و وسواس صورت میگیرد اگر به ریویو اکثر hdtv ها دقت کنید مشکلات خیلی بزرگتری دارند.
    فصل الخطاب همه مقایسه ها همایش hdtv shootout است که تمامی hdtv ها را در کنار هم مقایسه میکنند:

میبینید که vt30 در قسمت آخر یعنی کیفیت تصویر کلی که مربوط به سورس های مختلف است بعد از پنل elite بالاترین امتیاز را دارد که نشان میدهد این پنل با هر کاستی و خطایی هم که دارد در مجموع بالاترین کیفیت تصویر را نسبت به رقبا ارائه میدهد.
    در مورد تست کیفیت بعد از گذشت زمان long term test های cnet نشان داد که پنلهای vt30 و st30 بر خلاف رقبای خود از سامسونگ و ال جی نه تنها افت کنتراست و عمق رنگ مشکی نداشته اند بلکه به مرور زمان و بعد از گذشت 1400 ساعت مشکی آنها قویتر و کنتراست آنها نیز افزایش یافته است.
    Last edited by ............; 05-12-2011 at 01:15.

3. 6 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با لپ تاپ میشه فیلم سه بعدی پخش کرد؟من کارت گرافیکم ati 530v

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم امروز موفق شدم هر دوتا تی وی رو کنار هم ببینم.بچه های رشت هم اگه خواستن نمایندگی مرکزی پاناسونیک توی حاجی آباد تی وی ها رو به صورت روشن تو نمایشگاه گذاشته.فقط میتونم این رو بگم که با دیدن vt30 و مقایسه کامل اون با یه تصویر یکسان با st30 نتیجه گرفتم که واقعا st30 با توجه به قیمت متعادلترش تو تمام تلویزیونهای الان بازار تو این رنج قیمت حرف اول و آخر رو میزنه.vt30 هم خیلی عالی بود بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد.اما من احساس کردم دقت رنگهای vt30 یک مقدار بهتر وکلا تصویر رونتری داره.در مورد بازتاب نور هم کاملا حق با دوستان هست اون شیشه جلویی که برا vt30 گذاشتن متاسفانه رفلکس بیشتری نسبت به st30 ایجاد میکنه که خیلی کم تو رنگ مشکی تاثیر میذاره در کل هر دوتا پنل محشرن.
    یه دونه u30 هم اونجا بود که آدم رو از هر چی پلاسما زده میکرد.واقعا با دیدن بقیه مدلها آدم به ارزش این دوتا پنل بیشتر پی میبره.
    خلاصه پاناسونیک هر سال داره قوی تر ظاهر میشه.اما متاسفانه با توجه به اینکه باز هم میتونست پنلهای بهتری تولید کنه اما فکر کنم به خاطر بدست آوردن بازار سال آینده تولید محصولات تکمیلی خودش تو پلاسما رو به سال 2012 موکول کرده.
    ضمنا ال ای دی های جالبی هم اونجا بودن اما متاسفانه رنگشون یه خورده به آبی میزد اما شارپنس و برایتنس فوق العاده ای داشتن که بهترینشون هم E30 بود.

6. 9 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان کلاً میشه مشکلات VT30 که تا حالا تو فروم های خارجی و اینور اونور خوندید رو بیان کنید؟ (خصوصاً نسخه ای که در ایران موجود هست نسبت به نمونه های خارجی) مثلاً قضیه ی حذف فیـ__لتـ_ر توی مدل های موجود تو ایران چیه؟ یا اون قضیه صدای نویز تو فروم های خارجی اوایل بحث میکردن تو رلیز ایرانی هست؟ (دیگه دنبال نکردم نمیدونم به کجا رسید)
    این منو که اینجا نوشته برای VT30 هم حذف شده؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنده خدا میخواد 3 تومن پول تی وی بده یه وقت مشکل ناجوری نسبت HX925 گریبانش رو نگیره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یه سوال دیگه داخل منوی p50st30 (مثل اینکه همه پلاسما‌های پاناسونیک داره) گزینه C.A.T.S هستش که وقتی‌ ON هستش تصویر روشن تر و زنده تر هستش وقتی‌ off می‌کنه تصویر در حد افتضاح کدر می‌شه! اصلا این گزینه چه حکمتی داره؟ همون بهتر نبود ON میذاشتن و این گزینه رو حذف میکردن!?
    دوستانی که تو خونشون st30 دارند بی‌ زحمت یه نگاهی‌ به این ویدئو داشته باشند ( بعد از دقیقه ۵ ) آیا تصویر این ویدئو می‌تونه ملاک صحیح واسه سنجش ‌کیفیت واقعی‌ این مدل باشه؟
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کلاً میشه مشکلات VT30 که تا حالا تو فروم های خارجی و اینور اونور خوندید رو بیان کنید؟ (خصوصاً نسخه ای که در ایران موجود هست نسبت به نمونه های خارجی) مثلاً قضیه ی حذف فیـ__لتـ_ر توی مدل های موجود تو ایران چیه؟ یا اون قضیه صدای نویز تو فروم های خارجی اوایل بحث میکردن تو رلیز ایرانی هست؟ (دیگه دنبال نکردم نمیدونم به کجا رسید)
    این منو که اینجا نوشته برای VT30 هم حذف شده؟
    کد:
    بنده خدا میخواد 3 تومن پول تی وی بده یه وقت مشکل ناجوری نسبت HX925 گریبانش رو نگیره...
    اگه منظورتون تنظیمات isf هست vt30 اون تنظیمات رو داره.ضمنا هم سونی هم پانا تی وی های خوبین (مدلهای مورد نظر شما) ولی ال جی رو بی خیالش.

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

یه سوال دیگه داخل منوی p50st30 (مثل اینکه همه پلاسما‌های پاناسونیک داره) گزینه C.A.T.S هستش که وقتی‌ ON هستش تصویر روشن تر و زنده تر هستش وقتی‌ off می‌کنه تصویر در حد افتضاح کدر می‌شه! اصلا این گزینه چه حکمتی داره؟ همون بهتر نبود ON میذاشتن و این گزینه رو حذف میکردن!?
    دوستانی که تو خونشون st30 دارند بی‌ زحمت یه نگاهی‌ به این ویدئو داشته باشند ( بعد از دقیقه ۵ ) آیا تصویر این ویدئو می‌تونه ملاک صحیح واسه سنجش ‌کیفیت واقعی‌ این مدل باشه؟
    کد:

C.A.T.S در مدلهای ایرانی حذف شده . من فکر کنم این همون گزینه ذخیره انرژی هست که میشه خاموش و روشن بشه و مبحث مهمی نیست

10. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم امروز موفق شدم هر دوتا تی وی رو کنار هم ببینم.بچه های رشت هم اگه خواستن نمایندگی مرکزی پاناسونیک توی حاجی آباد تی وی ها رو به صورت روشن تو نمایشگاه گذاشته.فقط میتونم این رو بگم که با دیدن vt30 و مقایسه کامل اون با یه تصویر یکسان با st30 نتیجه گرفتم که واقعا st30 با توجه به قیمت متعادلترش تو تمام تلویزیونهای الان بازار تو این رنج قیمت حرف اول و آخر رو میزنه.vt30 هم خیلی عالی بود بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد.اما من احساس کردم دقت رنگهای vt30 یک مقدار بهتر وکلا تصویر رونتری داره.در مورد بازتاب نور هم کاملا حق با دوستان هست اون شیشه جلویی که برا vt30 گذاشتن متاسفانه رفلکس بیشتری نسبت به st30 ایجاد میکنه که خیلی کم تو رنگ مشکی تاثیر میذاره در کل هر دوتا پنل محشرن.
    یه دونه u30 هم اونجا بود که آدم رو از هر چی پلاسما زده میکرد.واقعا با دیدن بقیه مدلها آدم به ارزش این دوتا پنل بیشتر پی میبره.
    خلاصه پاناسونیک هر سال داره قوی تر ظاهر میشه.اما متاسفانه با توجه به اینکه باز هم میتونست پنلهای بهتری تولید کنه اما فکر کنم به خاطر بدست آوردن بازار سال آینده تولید محصولات تکمیلی خودش تو پلاسما رو به سال 2012 موکول کرده.
    ضمنا ال ای دی های جالبی هم اونجا بودن اما متاسفانه رنگشون یه خورده به آبی میزد اما شارپنس و برایتنس فوق العاده ای داشتن که بهترینشون هم E30 بود.
    ممنون.اینجوری واقعا خیالم خیلی راحت تر شد . آخه من با دیدن مدل u30 کاملا از vt30 و st30 ناامید شده بودم.این 2 تا مدل رو هم که تا حالا از نزدیک ندیدم.

12. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

C.A.T.S در مدلهای ایرانی حذف شده . من فکر کنم این همون گزینه ذخیره انرژی هست که میشه خاموش و روشن بشه و مبحث مهمی نیست

حذف شده!!!؟ یعنی‌ الان در حالت ON هستش یا Off ? اگه off باشه که کیفیتش خیلی‌ بد می‌شه!؟؟؟؟
    شاید منظورم و نتونستم درست برسونم اگه ویدئو رو ببینید متوجه منظورم خواهید شد. در کیفیت تصویر خیلی‌ تاثیر داره...
    تشکر از توجه تان

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الآن قطعی شده مدل 50 اینچ VT30 ژاپنی هست؟
    جناب *Alucard* تو صفحه 100 گفتن ژاپنی هست ولی تو یه صفحه دیگه انگار دوستان گفته بودن تایلندی هست.

ببخشید ولی مگه قاب دور پنل تو ریلیز های ایرانی نازک تر از ریلیزهای خارجی هست؟! آخه VT30 قاب خیلی ضخیمی داره که تو عکس هایی که من دیدم:

منو خیلی تو شک فرو بردید وقتی از لفظ "بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد" استفاده کردید چون هم من هم دوستم قصد خرید داره از دیزاین VT30 بدومون اومده
    یعنی قابش در حد D8000 هست؟!

این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟
    Last edited by siamak_mu; 05-12-2011 at 02:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •