مخابرات سرعت لینکای سرور خارجی رو محدود کرده. راهی هست لینکای سرور خارجی رو مثل سرور داخلی با سرعت بالا دانلود کرد؟ مثلا وی پی N؟
مخابرات سرعت لینکای سرور خارجی رو محدود کرده. راهی هست لینکای سرور خارجی رو مثل سرور داخلی با سرعت بالا دانلود کرد؟ مثلا وی پی N؟
مخابرات فقط واسه این خوبه که شب 16 تا لینک بزارین با هم دنلود کنه،من روزانه از نت مخابرات استفاده نمی کنم،از نت نواز اینترنت روزا استفاده می کنم،مخابرات تک لینک خارجی سرعت 180 حداکثر و تک لینک داخلی 2.5 مگ،اما شرکت نواز تک لینک خارجی بین 600 تا 1 مگ و بدون تایم اوت،مناسب واسه تماشای ویدئو
دوستان میتونند بگند Attenuation خطشون چنده ماله من 35 هست
دوست عزیز این حرف درست نیست بلکه بسته به نوع هاستی داره که ازش دانلود میکنی
چون اگه تمام سرور های خارجی محدود باشن و فقط بشه از سرور های ایران 2.5مگ در ثانیه دانلود کرد پس چه طور من توی روز از آپلود باز که سرورش توی انگلستانه 1.5Mb/s دانلود دارم و از لینک زیر همین الان دارم با سرعت 600kb/s دارم دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammad6947; 25-12-2012 at 21:58.
من خیلی از سرورها رو امتحان کردم دیدم این طوری بود،شما از همین سایت ----------- اگه دانلود کنید متوجه می شید که بین 100 تا 150 می چرخه،من چون 2 تا نت مختلف دارم،راحت با هم مقایسه می کنم،با نت مخابرات حتی نمی شه یک ویدئو تماشا کرد،من فقط می زارم دانلود شبانه کنه،روزا مجانی هم بدن بدرد استفاده نمی خوره،ttl پایین،پینک نامنظم و پر time out ، کیفیت سرور خارجی 0 %
من میگم بحث مربوط محدود کردن سرعت نمیشه اخه اگه باشه باید همه لینک های سرور خارج سرعتش بالا نباشه
درضمن من 2 شب قبل داشتم از راسخون که سرورش تو امریکا هست با سرعت 1.5Mb/s دانلود میکردم
در مورد تماشای ویدئو آنلاین هم چون مخابرات تایم اوت داره نمیشه آنلاین نگاه کرد
پیگیری که من کردم طرف میگفت که از 7 آذر تا به بعد شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده که برای ا ارتباط با بعضی سرور های خارجی دچار مشکل شده و تایم اوت و سرعت پایین هم بخاطر همین مشکله !!!!
درضمن منظورتون از "همین سایت -----------" کدوم سایته؟؟؟؟؟![]()
سایت پی سی دانلود دات کام. اگه زیرساخت مشکل داشته باشه که همه نتا دچار مشکل می شه،من اون یکی نتم 1 دونه time out هم نداره،من راسخون اینا رو امتحان نکردم اما این سایتایی که مقایسه کردم هر دو تا نت و با هم،نت مخابرات قابل مقایسه نبود.
Last edited by ruzbeh1; 25-12-2012 at 22:26.
دوستان. من نمیدونم چرا حجم باقیموندم 437 mb شده؟؟؟!!!!
دیشب 3.5 gb دانلود داشتم. فک میکنم رایگان نبود.
آخه 4 gb حجم داشم.
کسی هست که بدونه شبا هنوز رایگانه یا نه؟
![]()
این تست پینگیه که من از یه سرور ایرانی و خارجی گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور های خارجی نسبت به سرور های ایرانی تایم اوت شدید تری دارن!!!!!
217.218.155.155 ایران
8.8.88 امریکا
من قبلا که از مخابرات مشهد سرویس میگرفتم به راحتی میتونستم ریموت آپلود انجام بدم
اما حدود 20 روز قبل وقتی که با سرویس مخابرات مشهد میخواستم ریموت آپلود انجام بدم ارور تایم اوت میداد و تست پینگ هم که گرفتم تایم اوت داشت
همین اتفاق هم از روز اولی که از مخابرات مازندران سرویس گرفتم میفته!!!! اما بوقتی که شاتل داشتم مشکلی نداشت!!!به هر حال امید وارم که مشکل از هر جا که باشه به زودی حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)