ممنون
ببخشید منبعی چیزی هست که نشون بده تازه یک ماه دیگه نسخه بتا میاد؟شاید اوایل دسامبر نسخه بتا بیاد و حدودای 20 دسامبر هم نسخه نهایی
ممنون
ببخشید منبعی چیزی هست که نشون بده تازه یک ماه دیگه نسخه بتا میاد؟شاید اوایل دسامبر نسخه بتا بیاد و حدودای 20 دسامبر هم نسخه نهایی
نورتون قدرت کسپر رو در شناسایی نداره ..یه عینه دیدم.
نورتون شناسایی داره ولی کسپر از اون قوی تره و اینقدر ماژوال به این برنامه چسبانده که اگر از یکی در رفت دومی کمک کنه تا سیستم الوده نشه.
نسخه 2014 سبک شده و چیزی هست که مشخصه ولی کسپر اگر با بعضی برنامه ها سازگار نباشه ، بنظر میرسه سیستم کند شده.
آنان که آزادی را فدای امنیت میکنند در اصل هیچکدام رو ندارند.
دوستانی که امنیت خوب و بجا و مطمئن شده رو فدای سبکی و دور زدن کد اکتیوشن و شناسایی نکردن کرک و پچ و غیر می کنند ..بحق !!! امنیت تضمین شده ای ندارند.
من خودم فعلا کومودو نصب کردم ولی منتظر سرویس پک بعدی کسپرسکی یا اگر حالی در وجودم ایجاد شد بعد 10ماه میخوام ویندوز عوض کنم ولی نمی شود / چون کسپر باید روی ویندوزی نصب بشه که قبلش هیچ انتی ویروسی نصب نشده باشه وگرنه درست کارایی ندارد
در مورد اکتیو کردن کسپر 2014 که روشی بود و فکر بکنم باز کار کنه.
سبک بودن نورتون برای تنظیماتی هست که نه تغییر کرده و نه اضافه شده..کسپر در تنظیمات کلی کار کرده و تاجایی که شده برنامه رو برای مقابله با مخرب های زیرو ساخته ان هم در حالت افلاین چون انلاین که به کلود وصل میشه.
دوستانی که از کسپر به صورت کلی استفاده می کنند صحبت من رو درک می کنند..کسایی هم که برای تنوع و یه چیزی باشه ما ویروسی نشیم خدا کریمه که جای خود دارند.
شکی ندارم که کاسپر بهترین هست
ولی مشکل اصلی برای من یکی همان کلیدهاش هست
یک سوال اگر جوابش رو بدونید؟
وقتی کاسپر 2014 رو نصب کردم روی 2013 از باقی مانده کلید 2013 4 ماه باقی مانده بود که روی 2014 فعال شد
حدود 3 ماه کار کرد تا اینکه یکباره زد xpire licence (یعنی 30 روز مانده بود لیسانس تمام بشه)
با این وجود کاسپر بدون هیچ مشکلی کار میکرد و اپدیت هم میشد فقظ زمان راه اندازی سیستم پیام میداد باید لیسانس جدید وارد کنی
از روشهای گفته شده در فروم هم استفاده کردم و کاسپر البته اکتیو میشد و لیسانس قبول میکرد ولی به محض راه اندازی سیستم دوباره پیام میداد و Expire lمیشد
ولی کاسپر بازهم بدون هیچ مشکلی کار میکرد و آپدیت میشد
هر کلکی هم زدم فایده نکرد
ناچار شدم بیخیال بشم و نورتون نصب کنم
علت رو شما میدانید؟
یا باید برای همیشه بیخیال کاسپر شد؟
سلام
برای من هم همین مشکل به وجود امد ، یادمه نسخه 2013 هم چندباری یکباره لایسنس منقضی شد ولی اجازه اپدیت هم نمیداد.
فکر کنم کی های تریالی با کسپر ناسازگار باشند و اینکه مشکل از برنامه و یا شاید اپدیت هم هست که من سریال اصلی خودم هم کسپر بلاک کرد ولی مجددا اپدیت کردم و برطرف شد.جنس روسی دیگه دست کمی از ایرانی نداره !!!
بنظرم شما یک ازمون خطا کنید و این که به این قسمت ها برید و اینا رو ریمو کنید :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KasperskyL ab\protected\LicStorage]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \LicStorage]
و فایل های temp هم ریمو کنید.البته قبلش سلف دیفنس رو غیرفعال و کسپر رو هم exit کنید تا بتوانید دوتا کی ریجستری رو ریمو کنید.
نسخه 2014 باگ داره و نمی دونم شرکت داره چه فکری میکنه ! بقول دوستم میگفت جدید ترین ها بهترین نیستند ..( الان به حرفش رسیدم )
احتمالا کسپر رو که ریستر نزدید؟؟
خب حالا بعد از اینکه این کارها رو کردید این فایل رو که مخصوص 64بیت هست : اجرا کنید .
و بعد یکی از این ها رو امتحان میکنی که باید کسپر بهت مجوز 91روز بده ! (( این روش باید کار کنه ))
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
or
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
اگر روش بالا کار نکرد با این کلید ها امتحان کنید :
روش ما ازمون و خطاست و اگر درست نشد بازگو کنید تا یه روش جدیدی پیش بریم .
موفق باشید
Last edited by Hidden-Hunter; 26-11-2013 at 14:00.
من در اینجا دیدم:
richbuff و سایر کاربران،در انجمن رسمی کسپر هم هستند و با دیدن سطح کاربریشون،میشه بهشون اعتماد داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من گفتم دسامبر و نه اواخرش.شاید یک هفته دیگه نسخه بتا بیاد
اما فکر کنم حداقل یکماه تحت تست باشه.
فقط خیلی خلاصه. به نظر من فاصله اون بنچمارکها و ریتینگ هایی که تو جداول میبینید اونقدر کم هست که اگه از آخر جدول هم یک آنتی ویروس نصب کنید ویروسی نشید اگه اینطور که شما میگید بود که تا حالا همه سرشون به سنگ خورده بود و همه دنیا از کسپر استفاده میکردن. پس چه بهتر که از سرعت سیستم لذت ببرید!برای بنده به عنوان یک کاربر خانگی معمولی که البته کمی هم چیزی سرش میشه همین آنتی ویروس های پایین جدولی و به درد نخور کفایت میکنه تا ویروسی نشم. نیروگاه هسته ای که نمیخوام باش اداره کنم
ضمنا بنده 7-8 سال از همین نورتون بی کفایت استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومده ، پس بر خلاف جمله اول شما هم امنیت دارم و هم آزادی. البته همین الان سیستمی که دارم باش پیام میدم روش کسپر نصبه و به شخصه هیچ مشکلی هم باش ندارم. ولی با پیروی کردن کورکورانه از این بنچ مارکها و تعصب مشکل دارم و از اینکه مثلا چند نفر آنتی ویروس مورد علاقه من رو رها کنن برافروخته نمیشم و حتی همین الان هم به کسانی که خیلی نگران ویروسی شدن هستند کسپر رو پیشنهاد میدم! فکر کنم سال 2002 اینا بود که نورتون اینترنت سکیوریتی که استفاده میکردم دقیقا مثل همین کمودو دائم پیغام میداد ولی بعد از این همه مدت الان به این نتیجه رسیده که لازم نیست کاربر خانگی رو اذیت کنه.
اون روش کرک 2014 کسپر رو هم که میگید امتحان کردم نشد. یعنی باید به خاطر یک کسپر دوباره ویندوز نصب میکردم که تازه فوقش 30 روز بهم تریال بده؟چندین بار هم اینجا کمک خواستیم ولی راهی پیدا نشد!! و چه جالب که شما خودتون هم الان از کسپر استفاده نمیکنید و حوصله نصب ویندوز ندارید ولی منی که 30 روز پیش ویندوز نصب کردم باید دوباره ویندوز نصب کنم!
به هر حال دوستانی هم که میدونن چطوری از اینترنت استفاده کنن که ویروسی نشن و از سیستمشون لذت ببرن صحبت منو درک میکنن ولی کسانی هم که حتی همین الان به خاطر کرک یا درست کار نکردن (؟!؟) کسپر از یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکنند ولی دم از کسپر میزنند هم که جای خود دارند.
Last edited by noisymind; 27-11-2013 at 09:08.
سلام رفیقفقط خیلی خلاصه. به نظر من فاصله اون بنچمارکها و ریتینگ هایی که تو جداول میبینید اونقدر کم هست که اگه از آخر جدول هم یک آنتی ویروس نصب کنید ویروسی نشید اگه اینطور که شما میگید بود که تا حالا همه سرشون به سنگ خورده بود و همه دنیا از کسپر استفاده میکردن. پس چه بهتر که از سرعت سیستم لذت ببرید!
بحث من بنچمارک نیست چرا که فقط یک طرف قضیه رو برای کاربران برسی می کنند .در مورد جمله پررگ هم بخاطر کوچ شما از کسپر به نورتون بود و شما به اشتباه جمله بنده رو وسعت دادید و به کل کاربران نسبت دادید.
خوده من هم کاربر خانگی هستم ولی کاربری که باید کارهای اینترنتی و غیره انجام بدهد...همیشه از جملات بزرگه که ما رو با مشکل مواجه میکنه.برای بنده به عنوان یک کاربر خانگی معمولی که البته کمی هم چیزی سرش میشه همین آنتی ویروس های پایین جدولی و به درد نخور کفایت میکنه تا ویروسی نشم. نیروگاه هسته ای که نمیخوام باش اداره کنم
خب باید دید شما 7-8سال پیش چه کاری با سیستم انجام می دادید ولی اینا رو دوستانه بگم نورتون در حالت افلاین 50درصد کارایی دارد و حتی در حالت انلاین هم حواس جمعی بسیاری میخواد / یک بار الوده شدم والبته مقصر هم خودم بود ، اجرای فایل و تست.ضمنا بنده 7-8 سال از همین نورتون بی کفایت استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومده ، پس بر خلاف جمله اول شما هم امنیت دارم و هم آزادی. البته همین الان سیستمی که دارم باش پیام میدم روش کسپر نصبه و به شخصه هیچ مشکلی هم باش ندارم.
نورتون حرف قشنگی زد و گفت دنیای واقعی مهم است نه دنیای تست .خب روش نورتون و کومودو هر دو متفاوت هست .ولی با پیروی کردن کورکورانه از این بنچ مارکها و تعصب مشکل دارم و از اینکه مثلا چند نفر آنتی ویروس مورد علاقه من رو رها کنن برافروخته نمیشم و حتی همین الان هم به کسانی که خیلی نگران ویروسی شدن هستند کسپر رو پیشنهاد میدم! فکر کنم سال 2002 اینا بود که نورتون اینترنت سکیوریتی که استفاده میکردم دقیقا مثل همین کمودو دائم پیغام میداد ولی بعد از این همه مدت الان به این نتیجه رسیده که لازم نیست کاربر خانگی رو اذیت کنه.
اون روش برای من جواب داد و چندبار هم اکتیو کردم ولی مشکل من لایسنس نیست چرا که 1ساله برام درمیاد 65تومن / مشکل من خوده کسپر بود و اینکه بحث رو با هم یکی نکنید ، من به دوستان خودم در انجمن پیشنهاد دادم که کسپر رو روی ویندوز خام نصب و کمی تنظیمات ان رو تغییر بدهند و گزارش بهم بدهند که تصور من از مشکلات نسخه جدید در حالت ویندوز چندین بار سوییت نصب شده است یا ویندوز خام هم کسپر با آن مشکل دارد. که بدبختانه مشکل داشت !! و باعث شد من به کومودو کوچ کنم و راضی هم هستیم .و دیدم نصب ویندوز جدید عملا مشکل ساز هست و این حرف من بروی نسخه های 2012-2013 کارایی دارد.اون روش کرک 2014 کسپر رو هم که میگید امتحان کردم نشد. یعنی باید به خاطر یک کسپر دوباره ویندوز نصب میکردم که تازه فوقش 30 روز بهم تریال بده؟چندین بار هم اینجا کمک خواستیم ولی راهی پیدا نشد!! و چه جالب که شما خودتون هم الان از کسپر استفاده نمیکنید و حوصله نصب ویندوز ندارید ولی منی که 30 روز پیش ویندوز نصب کردم باید دوباره ویندوز نصب کنم!
اینترنت من روی مرورگری که استفاده می کنم سعی کردم راه های الوده شدن رو ازش جلوگیری کنم و همینطور چندتا برنامه مکمل هم روی ویندوز به صورت پرتابل دارم.به هر حال دوستانی هم که میدونن چطوری از اینترنت استفاده کنن که ویروسی نشن و از سیستمشون لذت ببرن صحبت منو درک میکنن ولی کسانی هم که حتی همین الان به خاطر کرک یا درست کار نکردن (؟!؟) کسپر از یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکنند ولی دم از کسپر میزنند هم که جای خود دارند.
احیانا خوده بنده هستم !خاطر کرک یا درست کار نکردن (؟!؟) کسپر از یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکنند ولی دم از کسپر میزنند هم که جای خود دارند.
دلیل عوض کردن هر دو ما از کسپر مشکلات کسپر بود ولی این رو بیاد داشته باشید درسته در تغییر دادن شباهت داریم ولی چیزی که من رو وادار به عوض کردن با کومودو کرد با شما فرق داره، همه چیز رو نمی شود با هم یکی کرد و به طرف مقابل خوراند .
نظر من این بود که کسپر بهتر از نورتون در شرایط شناسایی عمل می کنه ! شما فقط مشکل لایسنس دارید و من مشکلاتی زیادی از این نسخه دیدم.
موفق باشید.
Last edited by Hidden-Hunter; 27-11-2013 at 11:32.
متشکرم
شما به مسیر زیر رفته و داخل پوشه ی قرار شده را Shift+Delete کنید
C:\Users\Mehdi\AppData\Local\Temp
به مسیر زیر در Registry رفته و فایل mysms.exe رو از اجرا در لود شدن ویندوز حذف کنید
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
اگه امکانش هست برنامه ی mysms رو Uninstall کنید
با برنامه ی CCleaner سیستم خود را پاکسازی کنید و دوباره اقدام به نصب کاسپر کنید و بازخورد را اگزارش کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)