سلام خدمت دوستان.من یه هدفون میخواستم روگوشی ولی نه بزرگ.تا اونجا که بشه گوشو کاور کنه و صداش بیرون پخش نشه.بیس خوب.از سن هایزر و سونی باشه.تا 250 تومن.همه جور سبکی گوش میکنم .ترنس بیشتر.تشکر.
سلام خدمت دوستان.من یه هدفون میخواستم روگوشی ولی نه بزرگ.تا اونجا که بشه گوشو کاور کنه و صداش بیرون پخش نشه.بیس خوب.از سن هایزر و سونی باشه.تا 250 تومن.همه جور سبکی گوش میکنم .ترنس بیشتر.تشکر.
Last edited by Aftermach; 21-07-2013 at 02:24.
سلام
قصد خرید هدست خوب و با کیفیت رو دارم بیشتر استفاده هم فیلم و موسیقی هست.
ترجیحا وایرلس باشه !
قیمتش زیر 200 تومان باشه
دوستان مدل هایی مثل akg و سنهایزر و فیلیپس و کریتیو رو پیشنهاد دادن !
شما هم پیشنهادتون رو بدین همراه با قیمت و عکس و مقایسه
ترجیحا چند تا گزینه باشه که دستم توی انتخاب باز باشه
در کل چیزی باشه که اذیت نکنه مثلا احتیاج به تعویض باطری نداشته باشه و کارایی خوبی داشته باشه و مخصوصا گوش رو در داز مدت اذیت نکنه !
سلام تازه عضو شدم و دلیل عضو شدنمم فقط مشاوره گرفتن برا خرید هدفونه. و پیشاپیش از کسایی که تو این تاپیک مشاوره میدن کمال تشکرو دارم.
کلا هیچی بلد نیستم پس اگه اشتباه میگم ببخشید.
اول میخواستم بدونم بهترین برند هدفون چیه؟بعضی جاها گفتن audio technica و sennheiser. به نظر شما بهترین برند هدفون چیه؟که توی هر رنج قیمتی بهترین باشه؟اگه قیمتو در نظر نگیریم بهترین برند چیه؟
قصد خرید یک هدفون(داخل گوش)دارم برای فیلم دیدن و شاید بعضی وقتا برا موسیقی یعنی اول فیلم بعد موسیقی.موسیقی هم فقط پاپ گوش میکنم.به نظر شما بهترین هدفون تا قیمت 100تومن چیه؟بیس اصلا برام اهمیت نداره به صورتی که کیفیت آهنگو خراب کنه چون فقط پاپ گوش میدم(درکل بیس کمی داشته باشه).مید عالی ای داشته باشه+شفافیت بالا+کیفیت عالی.
میخوام ارزش خرید بالایی داشته باشه یعنی تو رنج خودش بهترین حتی از گرونترام بهتر باشه.پس اگه موردی اینطوری تا 150بود هم معرفی کنید.
خواهش میکنم چند مدل معرفی کنید و اونا رو از خوب به بد رتبه بندی کنید.
اگرم مدلی میشناسید که تو ایران پیدا نمیشه و به نظر شما بهترینه لطفا معرفی کنید.در ضمن اگه هدفونایی که معرفی میکنید از بهترین برند باشه (به نظر شما) خیلی بهتره.
سورسم هم بیشتر اسپیکر مانیتوز aoc هست و بعد از اون گوشی موبایل
بازم ممنون.
Last edited by differentoy1994; 21-07-2013 at 04:08.
سلام
بین دو هدفون کریتیو ep630 باسنهایزر cx 271 کدوم پیشنهاد میشه؟
اقا یکی درمورد سی ایکس 271 ی توضیحی بما بده عجله دارم خیلی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
با سلام . تا بودجه 75-80 تومن کدام یک از اسپیکرهای زیر رو پیشنهاد میدید ؟
صدای کوبشی برای آهنگهای دی جی و با کیفیت میخوام :
edifier r-101
edifier m1350
microlab odessey
tsco ts u2100
یا اگر مدلل دیگه ای پیشنهاد دارید ممنون
این تاپیک که جاش نیست اینجا برای هدفونه ولی اگه بودجه داری و برای کار رکورد میخوای بعنوان مونیتورینگ استفاده کنی، پیشنهاد میکنم این پروژه رو بسازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.
من خودم احساس میکنم که که کیفیت صدا و تفکیک صداش یکم خوب نیست (البته نسبت به m50) البته هنوز مراحل burn in طی نشده. (البته به صورت فنی نمیدونم چیه ولی شاید هنوز به صداش عادت نکردم)
ولی به یکی از دوستام گفتم، قرار شد چند روزی برم پیشش و از سیستم استدیوئیش استفاده کنم همچنین گفته میتونه از دوستاش یه m50 جور کنه تا تست کنیم. چند روز بعد میام به صورت مبتدیانه یه مقایسه میزنم. امیدوارم مفید واقع بشه.
در مورد xb1000 هم صداشو نشنیدم ولی فکر نکنم کیفیت صداش به z1000 برسه.
سلام.
XBA-1 با کیفیت تر از CX 271 است. در مورد CX 271 چند صفحه قبل توضیح دادم.
موفق باشید.
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)