تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 421 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

با سلام

چند روز پیش سر کلاس یکی از هم کلاسی ها که در حد سلام علیک هم نمیشناسمشون ، در حظور استاد بارها با اسم بنده شوخی کردند در حدی که دیگه جنبه توهین پیدا کرد . بین رست کلاس بهشون گوشزد کردم اما توجهی نکردند و توی اون جلسه حدود ده بار یا بالاتر به بنده به شکل توهین آمیز و با صدای بلند مسخره کردند ( در حظور جمعی از دانشجویان دختر و پسر ) . توی طول مدت دانشجویی اولین بار هستش که با این نوع آدم برخورد کردم . به نظرتون چطور رفتاری نشون بدم که دیگه رفتارشون رو قطع کنند ؟

سلام؛

برای من هم چنین مسایلی زیاد پیش میاد من معمولا چنین جوابی میدم : « تو خوبی! »

ولی فکر میکنم بهتر باشه جوابی ندید و حتی نگاش هم نکنید. تو یه مجله ای یک ویژگی از جنتلمن ها گفته شده بود:

« هنگامی که توسط کسی مورد تمسخر قرار میگیرند، توجه ای نکرده و با فرد دیگری شروع به صحبت میکنند، طوری که اصلا نشنیده اند. »

2. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام

چند روز پیش سر کلاس یکی از هم کلاسی ها که در حد سلام علیک هم نمیشناسمشون ، در حظور استاد بارها با اسم بنده شوخی کردند در حدی که دیگه جنبه توهین پیدا کرد . بین رست کلاس بهشون گوشزد کردم اما توجهی نکردند و توی اون جلسه حدود ده بار یا بالاتر به بنده به شکل توهین آمیز و با صدای بلند مسخره کردند ( در حظور جمعی از دانشجویان دختر و پسر ) . توی طول مدت دانشجویی اولین بار هستش که با این نوع آدم برخورد کردم . به نظرتون چطور رفتاری نشون بدم که دیگه رفتارشون رو قطع کنند ؟
    سلام
    دوست عزیز اینطور ادمها با رفتار نابجای خودشون تنها شخصیت ضعیف و پایین خودشون رو نشون میدن
    مطمئن باشید 90% از حضار در کلاس دقیقا به این واقف هستند و به حالش هم تاسف میخوردند ممکنه که لبخند هم بزنن ولی قطعا رفتار نادرست ایشون رو مزمت خواهند کرد...

شما کاملا بی توجه باشید بهشون هیچ جوابی بنظرم لازم نیست مطرح بشه
    بدترین جواب برای افراد نادان سکوت هست
    احتمالا بعد از مدتی خودش بساطش رو جمع خواهد کرد

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام

یه گوشمالی نیاز داره

دوران دبیرستان یه مورد داشتیم آدم نشد که نشد یه کتک درست حسابی خورد. ادم شد

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو محل کارم یکی هست(آقا) بجور رو اعصابمه

نمدونم مشکلش با من چیه از روزی که مشغول ب کار شدم

چن بارم سعی کردم باهاش گرم بگیرم ولی محل نداده

حتی الامکان ازش فاصله میگیرم تا ریختشو نبینم ولی بعضی جاها مجبورم تحملش کنم، مثلا وقت صبحانه یا ناهار که دو تا میز داریم تو سلف، میاد دقیقا پشت به من میشینه یا به همه سلام میکنه بحز من و... این بچه بازیاش خیلی تابلویه که تو جمع جلو بقیه ، باعث میشه ادم تحقیر بشه

نمیدونم چ کنم ... اگه کسی تجریه ای داره یا راهکاری بنظرش میرسه ممنون میشم بگه
    بعضی ادما توی جمعشون شخص جدید رو راحت قبول نمیکنن مخصوصا اگر باعث شده باشه که یه چیزی رو از دست بدن شما یه بررسی در مورد قبل از این که شما بیایید انجام بدید و این مورد رو چک کنید و ممکنه طرف هم ادم سردی باشه به راحتی قبول نکنه شخص جدید رو و بهتون اعتماد نداشته باشه برای همین نزدیک نمیاد
    یکی هم این که یه بار که سلام نکرد شکا بگردید بهش سلام کنید اون مجبوره سلام کنه
    خودتون باید جمع رو یه خورده بسنجید
    اگر فردی باشه که تو اعتقادات باشما و بقیه دوستاش خیلی تفاوت داشته باشید ممکنه بهتون نزدیگه نشه اصلا مثلا شما مذهبی باشید و اون بر عکس یا برعکسش اون مذهبی باشه شما نباشید
    اطلاعاتی که دادید کمه به نظرم نمیشه خیلی نظر داد

7. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یه گوشمالی نیاز داره

دوران دبیرستان یه مورد داشتیم آدم نشد که نشد یه کتک درست حسابی خورد. ادم شد
    والا دوران دبیرستان گذشت که بخوایم دعوا بگیریم !

فکر کنم به قول دوستان سکوت بهترین راه باشه . چون یه چیزی رو فراموش کردم بگم . همون روز یکی از دوستام و نامزدش وارد کلاس شدند . دختره اول وارد کلاس شد و پسره پشت سرش . دختره تا نزدیک ما شد همین فرد مذکور بهش تیکه پروند ! حال نمی دونم رفیقم نفهمید یا کظم غیظ کرد یا بعد کلاس اتفاقاتی افتاد ...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بعضی ها درون گرا هستن یا تو یه سری جمع ها درون گرا میشن،اونجا هرچقدر هم خوش حرف باشی زبونت بسته میشه...
    به نظر من باید تو جمع حس راحتی داشته باشی تا بتونی خوب حرف بزنی...
    یه چیز خیلی مهم اینه که سکوت خیلی بهتر از پرت و پلا گفتن و بیهوده گوئی هست
    چون اگر به ارزش آدم چیزی اضافه نشه , از ارزشش هم چیزی کم نمیشه
    اگر هم کسی گفت فلانی , چرا ساکتی یه چیزی بگو
    جواب بده دارم گوش میدم و استفاده میبرم از حرفهای شماها

10. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

تو محل کارم یکی هست(آقا) بجور رو اعصابمه

نمدونم مشکلش با من چیه از روزی که مشغول ب کار شدم

چن بارم سعی کردم باهاش گرم بگیرم ولی محل نداده

حتی الامکان ازش فاصله میگیرم تا ریختشو نبینم ولی بعضی جاها مجبورم تحملش کنم، مثلا وقت صبحانه یا ناهار که دو تا میز داریم تو سلف، میاد دقیقا پشت به من میشینه یا به همه سلام میکنه بحز من و... این بچه بازیاش خیلی تابلویه که تو جمع جلو بقیه ، باعث میشه ادم تحقیر بشه

نمیدونم چ کنم ... اگه کسی تجریه ای داره یا راهکاری بنظرش میرسه ممنون میشم بگه
    سلام

در حالت کلی برخی از آقایون هستن که توی برخورد کردن با خانم ها مشکل دارن و یا خجالت می کشن که همکلام بشن.

من یه سوال دارم:
    تنها کارمند خانم اون اداره شما هستین؟

12. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو محل کارم یکی هست(آقا) بجور رو اعصابمهنمدونم مشکلش با من چیه از روزی که مشغول ب کار شدم چن بارم سعی کردم باهاش گرم بگیرم ولی محل نداده حتی الامکان ازش فاصله میگیرم تا ریختشو نبینم ولی بعضی جاها مجبورم تحملش کنم، مثلا وقت صبحانه یا ناهار که دو تا میز داریم تو سلف، میاد دقیقا پشت به من میشینه یا به همه سلام میکنه بحز من و... این بچه بازیاش خیلی تابلویه که تو جمع جلو بقیه ، باعث میشه ادم تحقیر بشهنمیدونم چ کنم ... اگه کسی تجریه ای داره یا راهکاری بنظرش میرسه ممنون میشم بگه
    اولین برخوردتان با هم چطور بوده؟ شما چه رفتاری در اولین برخوردتان با او داشتید؟

14. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا دوران دبیرستان گذشت که بخوایم دعوا بگیریم !

فکر کنم به قول دوستان سکوت بهترین راه باشه . چون یه چیزی رو فراموش کردم بگم . همون روز یکی از دوستام و نامزدش وارد کلاس شدند . دختره اول وارد کلاس شد و پسره پشت سرش . دختره تا نزدیک ما شد همین فرد مذکور بهش تیکه پروند ! حال نمی دونم رفیقم نفهمید یا کظم غیظ کرد یا بعد کلاس اتفاقاتی افتاد ...
    ببین همیشه سکوت کردن جواب نمیده. بعضی ها وقتی سکوت میکنی فک میکنن ترسیدی یا جراعت نداری چیزی بگی

من جات بودم اول سکوت کردن رو تست میکردم اگر جواب نداد. دفعه ی بعد اگر چیزی گفت همونجا یه کشیده یا یه مشت ریز چشش

باور کن جواب میده
    Last edited by cerita; 09-04-2015 at 19:34.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا دوران دبیرستان گذشت که بخوایم دعوا بگیریم !فکر کنم به قول دوستان سکوت بهترین راه باشه . چون یه چیزی رو فراموش کردم بگم . همون روز یکی از دوستام و نامزدش وارد کلاس شدند . دختره اول وارد کلاس شد و پسره پشت سرش . دختره تا نزدیک ما شد همین فرد مذکور بهش تیکه پروند ! حال نمی دونم رفیقم نفهمید یا کظم غیظ کرد یا بعد کلاس اتفاقاتی افتاد ...
    به نظر من با قیافه جدی به چشمهایش نگاه ممتد کن و بپرس "منظورت چیه؟" بعد بر حسب جواب اون جوابهای قاطعانه بهش بده! صدایت در این سئوال و جوابها باید کمی بلند و محکم باشه!

17. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •