تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 307 از 461 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام.من می خوام کنور هنر بدم.رشته ی آهنگسازی.می خواستم بدونم ساز تخصصیم می خواد یا نه؟بعد اینکه نوازندگی جهانی هارمونی می گیرن یا نه؟
    لطفا جواب کامل بدین.....

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

تحليلى سخت تره يا گسسته؟ :دى

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

13

تحليلى سخت تره يا گسسته؟ :دى
    بستگی داره یه فصلهایی از گسسته(نظریه اعداد) سخته یه فصلهایی از تحلیلی(ماتریس دترمینان) درکل تحلیلی راحتره نسبت به گسسته. البته این نظر من بود.

4. 2 کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

گسسته سخت تر از تحليلی هست ابتکار و تا حدودی هوش رياضی ميخواد ولی برای کسانی که متوجه ميشن فوق العاده لذت بخش و جالبناک هست به نظر من گراف و رابطه ها آسون هست نظريه اعداد سخته و احتمال معمولی هست برای کسی ام که تو جبر خوب کار کرده و آناليز بلده آسون آسون هست بلد بودن کامل آناليز برای گراف و احتمال و رابطه ها خيلی مهم هست
    تحليلی آسون تر هست اما جالب نيست فصل دومش نياز به درک فضايی داره برای من دو فصل اولش سخت هست ماتريس و دترمينال و حل دستگاه هم آسون هست
    البته يادم رفت بگم که ماتريس ها که ميگم برام آسون هست سال دوم اين مبتکران صورتی (قبلی) رو کامل جويدم
    ولی کلا" اين ماتريس ها به نظرم بی آزار و بی مزه هست

6. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

پس با اين حساب من تو تابستون ديف و گسسته رو پيشخوانى ميكنم كه در طول سال تحصيلى وقتم بازتر باشه!
    راستى، كتاباى پيش رو از كتاب فروشى ها ميشه خريد؟ من يادمه 2 سال قبل كتاب هاى پيش رو مدرسه ميداد به بچه ها! قضيش چيه؟

و يه افسوس! كاش تجربه هايى كه الان دارم (پايان سال سوم هستم) رو اول سال داشتم، قطعا خيلى بيشتر پيشرفت ميكردم، خيلى از اشتباهاتى كه نبايد ميكردم اما كردم ...
    شما تجربه ى مهمى دارين كه بهم تو سال كنكور كمك كنه؟
    مرسى

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

4

اگر تابستون تدريس و کلاس نميريد فکر کنم بهتر باشه روی پايه ها کار کنين مگر اينکه پايه رو 100 درصد بلد باشين
    به نظرم يکم زود هست تا ما سال اولی های کنکور اشتباهاتمون و کم و کاستی هامون رو بگيم بعد از کنکور هم وقت ما آزادتر هست اما به پايان اين راه رسيديم و قضاوت بهتر و سنجيده تر ميشه کرد
    دو فصل اول فيزيک يعنی مکانيک ديناميک هم دشوار هست مگر اينکه سال دوم خيلی خيلی خوب کار کرده باشين

9. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه يه سوال من زبانم خوبه سال دوم هميشه97 درصد ميزدم الام كه سومم 85 هميشه يه دو سه تايي غلط ميزنم از بيست ها ,من علاقه دارم به زبان ,اگه خوب كار كنم با توجه به اينكه كلاس زبان ميرفتم ميتونم تهران قبول شم سراسري

salam
    با توجه به اینکه درصد های خوبی میتونید بزنید .امیدوار باشید اگر درصدتون در زبان تخصصی کنکور رو میگفتید بهتر میتونستم کمکتون کنم....
    یکی از کنکورهای زبان رو بزنید ....

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

سلام.من می خوام کنور هنر بدم.رشته ی آهنگسازی.می خواستم بدونم ساز تخصصیم می خواد یا نه؟بعد اینکه نوازندگی جهانی هارمونی می گیرن یا نه؟
    لطفا جواب کامل بدین.....

لطفا در تاپیک مربوط پس بزارید.
    ولی این بار رو پاسخ میدم خدمتتون :
    این رشته ها چون بصورت نیمه متمرکز هستند.اگر در مرحله اول قبول شوید میبایست ازمون دیگری هم که عملی و فرهنگی هست رو قبول بشوید
    در این ازمون باید یکسری ساز را بلد باشید یا در بازیگری و سینما هم با توجه به اون رشته ازمون دارند....

ماده50 داوطلبان موسیقی هنر باید ازمون عملی شمال ساز-سلفژ-و تئوری موسیقی و مصاحبه فرهنگی را نیز انجام نمره حد نصاب را کسب نمایند.....

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بچه ها يه سوال
    وقتى امتحانات نهايى تموم شد، توى دفعه اول فقط نمره ها مياد يا معدل هم داده ميشه؟
    مرسى

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها يه سوال
    وقتى امتحانات نهايى تموم شد، توى دفعه اول فقط نمره ها مياد يا معدل هم داده ميشه؟
    مرسى
    اول نمرات نهایی توی یه کارنامه کوچیک میاد وقتی هم که اعتراض ها تموم شد کارنامه کامل شامل مستمر و نهایی و معدل و ... میاد

13. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

خبرگزاري پانا: معاون وزير و رييس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي گفت: تمام کتاب هاي درسي به همراه کتب پايه هاي دوم و ششم ابتدايي اول مهرماه در دست دانش آموزان خواهد بود.
    به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محي الدين بهرام محمديان امروز در حاشيه مراسم افتتاح نخستين نمايشگاه تکنولوژي و محصولات آموزشي که در مصلاي امام خميني (ره) برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام گرفته درباره کتب درسي اظهار کرد: کتاب پايه اول ابتدايي که سال قبل توليد محتوا شده را امسال در صورت وجود اشکالات بر طرف کرده ايم.
    وي افزود: کتب پايه دوم ابتدايي نيز در حال حاضر توليد محتوا شده است و محتواي آن در ويراس نهايي قرار دارد و آنها را براي دوره هاي تربيت مدرس آماده سازي مي کنيم.
    محمديان به تاليف کتب پايه تازه تاسيس ششم ابتدايي هم اشاره و خاطرنشان کرد: کتب پايه ششم ابتدايي توليد محتوا شده و در حال اعتبار بخشي به آنها هستيم و از صاحب نظران و معلمان استاني هم نظر خواهي مي کنيم.
    وي با اشاره به اينکه تمام کتب درسي اول مهرماه در دست تمام دانش آموزان قرار خواهد گرفت، تصريح کرد: کتاب هاي دوم و ششم ابتدايي هم مانند ديگر کتب در موعد مقرر در اختيار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.
    رييس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي اضافه کرد: کتاب ها آماده شده و اعتبار بخشي نسبت به کتابها هم انجام گرفته و به عبارت ديگر رفت و برگشت کارشناسانه بين معلمان و مولفان انجام و با نهايي شدن برنامه ريزي به گونه اي تنظيم شده که تا پايان خردادماه پرينت اوليه آنها عمل شود.
    وي در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري پانا مبني بر اينکه کتاب هاي تازه تاليف براي اعتبار بخشي به استانها ارسال شده است چه زماني به دست مولفان خواهد رسيد گفت: کتب دوم ابتدايي به دست مولفان برگشته است و جمع بندي کرده ايم و کتب ششم ابتدايي هم تا 5 ارديبهشت ماه باز خواهد گشت.
    معاون وزير آموزش و پرورش در پاسخ به اين سوال که امسال چقدر تغييرات در کتب درسي خواهيم داشت، خاطرنشان کرد: به معناي کلي براي تغيير در پايه هاي ديگر تغييرات نداريم و فقط اصلاحات جزئي در مقاطع دبيرستاني خواهيم داشت.
    محمديان افزود: چند جلد کتاب جديدالتاليف در رشته فني و حرفه اي خواهيم داشت که آن هم با توجه به تغييرات استانداردهاي شغلي خواهد بود.

یعنی تا چقدر تغییر میکنه ؟ یه جور نشه که دهن فارغ التحصیل ها سروریس بشه !

15. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •