اين دانشگاه كاملا تفكيك جنسيتي شده... از نظر سطح علمي هم زياد بالا نيست...کسی هست در مورد دانشگاه قم اطلاعلاات داشته باشه؟
البته فكر كنم تهران باشيد.... كه بهتون نزديكه... به دانشگاه همدان و بابل و بابلسر هم فكر كنيد....
اين دانشگاه كاملا تفكيك جنسيتي شده... از نظر سطح علمي هم زياد بالا نيست...کسی هست در مورد دانشگاه قم اطلاعلاات داشته باشه؟
البته فكر كنم تهران باشيد.... كه بهتون نزديكه... به دانشگاه همدان و بابل و بابلسر هم فكر كنيد....
من با رتبه 2600 منطقه 2 استان اصفهان کامپیوتر(نرم افزار) صنعتی اصفهان را بالاتر بزنم یا برق کاشان؟
واحد های دانشگاه پیام نور هم مثل دانشگاه آزاد گروه بندی (درجه بندی شده) هستند؟
سلام.دانشگاه علوم پزشکی شیراز 32 نفر پذیرش میکنه که حالا دقیقا نمیدونم جنسیت مهمه یا نه.فکر نکنم تاثیری داشته باشه.من رفیقم سال قبل شانس آورد و به عنوان آخرین نفر(نفر 28 ام ) تو این رشته و تو این دانشگاه قبول شد.رتبش حدود 4600شده بود فکر کنم.چه ها شما نمی دونید آخرین رتبه ی قبولی علوم تغذیه ی شیراز چنده؟ تو گزینش این رشته جنسیت مهمه؟
ولی به طور کلی:با میانه رتبه ی حدود 4000 میشه تو اون رشته قبول شد
کسی نمیخواد جواب منو بده لطفا کمک کنید !دوستان من سیرجان هستم و سیرجان هم یکی از شهرستانهای کرمان هست اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم با توجه به اینکه منطقه 2 هم هستم رتبه زیر گروه در سهمیه مهم هست و یا رتبه کشوری در زیر گروه (بدون سهمیه )؟
دوستی که گفته بودی دانشگاه قم چطوره
من در مورد دانشگاه قم اطلاعی ندارم ولی خود قم به نظر شخصی خودم اصلا جالب نیست
البته دوستان قمی بر نخوره
آب و هوا که نداره. آبش هم که شوره (هر از گاهی یه مسئول میاد آب شیرین میشه بعد یه هفته قطع میشه)
کویری که هست. پر آ.... که هست. افغانی هم که فت و فراوون.
شهر زیارتی و پر گدا
جای دیدنی هم که نداره ( تا شعاع 60 کیلومتری خبری از دار و درخت نیست)
البته بزرگترین حسنش اینه که نزدیک تهرانه
رتبه در سهمیه مهمه.بقیه واسه اطلاع از وضعیتت تو کل شرکت کننده ها هست
اما من تو یادگار ماندگار که نگاه می کنم با رتبه ی 5200 هم قبول شدن!!!
دوستتون کدوم منطقه بود؟
سلام به همگی،
مجبورم دوباره سوالمو بپرسم
می خواستم بدونم اگه کسی بتونه روزانه، در یکی از رشته ها یی که علاقه داره قبول بشه ولی به علت دوری راه و مشکلات دیگه ازش صرفنظر کنه،وبجاش در شهر خودش همون رشته رو دریکی از غیر انتفاعی های معتبر ومعروف رو بزنه آیا کار احمقانه ای کرده یا نه؟![]()
با سلام
با رتبه 8400 در منطقه یک ساکن تهران با علاقه به کامپیوتر نرم افزار کجا میشه قبول شد
این دفترچه قلم چی رو از کجا میشه تهیه کرد(که تراز و رتبه سال پیش رو داره)؟ تو نت هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)