تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 2608 اولاول ... 2072572973033043053063073083093103113173574078071307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببینید دوستان جریان از این قراره اول اینکه تو این مملکت نت درست و حسابی نیستش این از این مورد بعد اینکه اونهایی که یک سال و بیشتره از مخابرات سرویس دارن اینو فهمیدن و میدونن که در طول سال سه ماه درسته سه ماه اینطوری میشه اینم فقط دلیلش برمیگرده به پر شدن پهنای باندشون یعنی مثلا 2 گیگ پهنای باند دارن و رفته رفته این مقدار پهنای باند که به یوز ها میدن پر میشه و باعث کاهش سرعت میشه که شما نمیتونید کل سرعت رو با یه کانکشن و در وبگردی در برخی ساعات یا در طول شبانه روز بگیرید و شرینگ 1 به 10 هم به طور کامل اجرا میکنن منتها اونی که تو ذهن شما هستش اشتباس الان بهتون میگم جریان از چه قرار مثلا پهنای باند 100 مگ در فلان مرکز مخابرات قرار داره درست؟!!! حالا اینا میان 10 برابر این مقدار اینترنت میفروشن یعنی 1 گیگ اینترنت میفروشن که کل این پهنای باند در کل این مرکز مخابرات شناور هستش نه این جور که شما فکر کنید یک خط 128 تقسیم 10 میکنن میدن به ملت دلیل افت سرعت که بیشتر در ساعات شلوغی هست(تنها نکته که از این مخابرات فهمیدم اینه که اصلاو ابدا از این بامبول های کاهش سرعت از روی قصد مثل شرکت های خصوصی دیگه همچنین بستن پهنای باند روی حداقل انجام نمیده) هم برمیگرده به همین اشباه پهنای باند کل مخابرات منطقتون از جمله منطقه ما و اکثر منااطق تهران هیچ کاری تاکید میکنم هیچ کاری از دست ما هم برنمیاد
    در نهایت بگم که من اصلا از مخابرات راضی نیستم یه وقت فکر نکنید و هر روز نیست که فحش ندم به این رییس مرکز مخابراتمون
    بدی های مخابرات سعت بسار کم 128 هست هچنینخواستن مدارک خاص برای سرعت بالا مثل 512 و 1 مگ نکته مهم تر از اینا بستن سرعت اپلود که خیلی کمش کردن هیچ کسم نه اعتراض کرد نه ککش گزید!!! این موضوع اهداف سی ا سی داشت از نظر من بستن سرعت اپلود که خیلی مشکلات هم اضافه کرده مثل مشکل تو گیم تماس تصویری اپلود یه فایل و.....
    Last edited by saeid72; 09-07-2012 at 23:11.

2. 4 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من به دوستانی که فکر میکنن شرکتها از مخابرات بهتر هستن پیشنهاد میکنم یک سری به تاپیکهای بقل هم بزنن... تا بحال با 3 تا شرکت سرو کار داشتم عملا هیچ تفاوتی بین همدیگه و مخابرات ندیدم بجز پینگ و قیمت بهتر مخابرات. (منظورم از بهتر در مقایسه هست وگرنه..... !!!)

4. 3 کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    در مورد سرعت آپلود باید بگم من با 256 ایرانسل هم تست گرفتم وضعیت همین بود،فقط شاید سرعت دانلودش یه کم بیشتر بود
    سرویس قبلی که من داشتم(داتک)خیلی عالی بود سرعت آپلود 256 دیگه کم کمش 22 الی 24 بود،چون سرویسش متقارن بود

6. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

داداش میشه واضحتر توضیح بدی؟این که میگن یک به ده فقط تو برگست در واقع یک به 6 هست از پشتیبانی هم بپرسید میگن بهتون....شما یا سرعتت خوبه اینجوری صحبت میکنی یا از مخابرات نداری...
    همون برگه دست مارو میبنده. شاید اصلا اینطور نباشه ولی چیزی که مکتوب شده اینه. من خودم اصلا راضی نیستم. با زور مجبورم کردند که از مخابرات سرویس بگیرم. گفتند که خط pcm هست و اگر از ما سرویس بگیری خط رو عادی می کنیم وگرنه کاری از دستمون بر نمیاد !!!! من فهمیدم دروغه ولی به هیچ جا نرسید. عوضش مخابراتمون مثل مخابراتهای دیگه واسه 256 مدرکی نمی خواد. خلاصه از مخابرات گرفتم.

8. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من به دوستانی که فکر میکنن شرکتها از مخابرات بهتر هستن پیشنهاد میکنم یک سری به تاپیکهای بقل هم بزنن... تا بحال با 3 تا شرکت سرو کار داشتم عملا هیچ تفاوتی بین همدیگه و مخابرات ندیدم بجز پینگ و قیمت بهتر مخابرات. (منظورم از بهتر در مقایسه هست وگرنه..... !!!)
    من قبلا از پارس آنلاین 512 می گرفتم . کارم وبگردیه و دانلود. صبحا با سرعت 2 مگی که می بستن حتی وبهای سنگین هم هلو باز میشد واست. شبم که همون سرعت 512 بود حداقل 1 گیگ دانلود داشتم. والا من که راضی بودم. قطعی در ماه شاید 3-5 ساعت اونم که ممکنه برای هر isp اتفاق بیفته.
    پینگ خوب مخابرات به خاطر کم بودن میزان گره هایی که بسته طی می کنه تا به مقصد برسه. isp های دیگه اگه به صورت مستقل عمل می کردن پینگشون چند برابر بهتر از مخابرات بود اما به خاطر عمل هیلترینگ باید ISP ها با مخابرات تبادل اطلاعات داشته باشن که این باعث میشه هر چقدر هم سرعت رو بالا ببرن تاثیر زیادی تو وضع پینگ نداشته باشن. چون پهنای باندشون بین ISP و مخابرات دست اینا نیست. مخابرات هم از همین استفاده کرده.
    برای قیمت پایین هم بگم که مخابرات فقط هزینه خرید پهنای باند رو می پردازه. نه مالیات و ... . البته سرویس بدی هم ارائه نمیده اما تو بازار اینترنت که خیلی هم پول توشه رقابتی رو ایجاد کرده که برنده خودشه به کسی هم امکانی نمیده که باهاش رقابت کنن. مثل این می مونه که توی مسابقه دو بازیکنای دیگه پا نداشته باشن بهشون ویلچر هم ندی که شاید بهت برسن.

10. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من بحثی در رابطه با چیزهایی که گفتید ندارم صرفا در شرایط فعلی و واقعیتها تجربه ام رو گفتم. اگر و اما ها و باید و نبادها خیلی زیاد هستن ولی با واقعیت جور نیستن.

ولی من هنوز متوجه نمیشم چطور بعضی ها سرویس نامحدود رو با سرویس دانلود محدود مقایسه میکنن. معلومه که کیفیت سرویسی که عملا دانلودی ازش انجام نمیشه بهتره! سرعت رو هم معلومه که بالا میبرن تا زودتر حجم شما تموم بشه و مجبور به خرید حجم بشید. حالا حجم دزدی شرکتها و مشکلات خاص خودش به کنار.... در کل سرویس نامحدود و ارزون رو به هر سرویس دیگه ای ترجیح میدم دلی هم واسه شرکتهایی که سر دزدیهاشون سود میلیاردی میکنن نمیسوزونم.

12. 4 کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من قبلا از پارس آنلاین 512 می گرفتم . کارم وبگردیه و دانلود. صبحا با سرعت 2 مگی که می بستن حتی وبهای سنگین هم هلو باز میشد واست. شبم که همون سرعت 512 بود حداقل 1 گیگ دانلود داشتم. والا من که راضی بودم. قطعی در ماه شاید 3-5 ساعت اونم که ممکنه برای هر isp اتفاق بیفته.
    پینگ خوب مخابرات به خاطر کم بودن میزان گره هایی که بسته طی می کنه تا به مقصد برسه. isp های دیگه اگه به صورت مستقل عمل می کردن پینگشون چند برابر بهتر از مخابرات بود اما به خاطر عمل هیلترینگ باید ISP ها با مخابرات تبادل اطلاعات داشته باشن که این باعث میشه هر چقدر هم سرعت رو بالا ببرن تاثیر زیادی تو وضع پینگ نداشته باشن. چون پهنای باندشون بین ISP و مخابرات دست اینا نیست. مخابرات هم از همین استفاده کرده.
    برای قیمت پایین هم بگم که مخابرات فقط هزینه خرید پهنای باند رو می پردازه. نه مالیات و ... . البته سرویس بدی هم ارائه نمیده اما تو بازار اینترنت که خیلی هم پول توشه رقابتی رو ایجاد کرده که برنده خودشه به کسی هم امکانی نمیده که باهاش رقابت کنن. مثل این می مونه که توی مسابقه دو بازیکنای دیگه پا نداشته باشن بهشون ویلچر هم ندی که شاید بهت برسن.
    با بخش آخر حرفاتون کاملا مخالفم.
    1.قیمتی که مخابرات داره میده نسبت به هزینه ای که میکنه همیچین ارزون هم نیست.
    2. اتفاقا isp ها پا هم دارند خیلی هم خوب میتونند بدو اند ولی انقدر به مفت خوری و زیاد خوری عادت کردند که حاضر نیستند یه ریزه از سودشون کم کنند.
    3. isp ها دارند فقط برای پهنای باند پول میدند نه برای ترافیک! چرا باید هم پول پهنای باند وهم پول ترافیک از مشتری بگیرند؟ (مثلا 2گیگ در ماه حتی بدرد ایمیل باز کردن هم نمیخوره!)

آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخابرات قیمت پهنای باند اختصاصی رو برای مشتری نوشته.( این قیمت برای مشتریه نه برای isp. isp خیلی ارزونتر میگیره تقریبا نصف این مقدار! ولی ما با همین قیمت حساب میکنیم.)

قمیت هر 155 مگابیت هست 42,174,000 تومن.
    فرض کنیم isp به همه 512 بده با اشتراک 1 به 10:
    155*1024=158720 کیلوبیت
    158720/512=310 : تعداد 512 هایی که به صورت اختصاصی میتونه بده
    310*10=3100 : با اشتراک 1 به 10

42174000/3100= 13640 تومن

در صورتی که مخابرات گفته 512 رو میتونین تا 30 تومن هم بدین! تازه من قیمت رو خیلی دست بالا گرفتم در صورتی که isp تقریبا نصف این مقدار پول پهنای باند میده.
    حالا بازم بیاید برای isp های دل بسوزونید.

14. 8 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با بخش آخر حرفاتون کاملا مخالفم.
    1.قیمتی که مخابرات داره میده نسبت به هزینه ای که میکنه همیچین ارزون هم نیست.
    2. اتفاقا isp ها پا هم دارند خیلی هم خوب میتونند بدو اند ولی انقدر به مفت خوری و زیاد خوری عادت کردند که حاضر نیستند یه ریزه از سودشون کم کنند.
    3. isp ها دارند فقط برای پهنای باند پول میدند نه برای ترافیک! چرا باید هم پول پهنای باند وهم پول ترافیک از مشتری بگیرند؟ (مثلا 2گیگ در ماه حتی بدرد ایمیل باز کردن هم نمیخوره!)

آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخابرات قیمت پهنای باند اختصاصی رو برای مشتری نوشته.( این قیمت برای مشتریه نه برای isp. isp خیلی ارزونتر میگیره تقریبا نصف این مقدار! ولی ما با همین قیمت حساب میکنیم.)

قمیت هر 155 مگابیت هست 42,174,000 تومن.
    فرض کنیم isp به همه 512 بده با اشتراک 1 به 10:
    155*1024=158720 کیلوبیت
    158720/512=310 : تعداد 512 هایی که به صورت اختصاصی میتونه بده
    310*10=3100 : با اشتراک 1 به 10

42174000/3100= 13640 تومن

در صورتی که مخابرات گفته 512 رو میتونین تا 30 تومن هم بدین! تازه من قیمت رو خیلی دست بالا گرفتم در صورتی که isp تقریبا نصف این مقدار پول پهنای باند میده.
    حالا بازم بیاید برای isp های دل بسوزونید.
    درسته حق با شماست. ولی مخابرات هم اینطور نمی مونه. تو بعضی از استان ها سرویس های حجمی رو اضافه کردند. فعلا داره کاربر اضافه می کنه.

16. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام
    ببینید دوستان جریان از این قراره اول اینکه تو این مملکت نت درست و حسابی نیستش این از این مورد بعد اینکه اونهایی که یک سال و بیشتره از مخابرات سرویس دارن اینو فهمیدن و میدونن که در طول سال سه ماه درسته سه ماه اینطوری میشه اینم فقط دلیلش برمیگرده به پر شدن پهنای باندشون یعنی مثلا 2 گیگ پهنای باند دارن و رفته رفته این مقدار پهنای باند که به یوز ها میدن پر میشه و باعث کاهش سرعت میشه که شما نمیتونید کل سرعت رو با یه کانکشن و در وبگردی در برخی ساعات یا در طول شبانه روز بگیرید و شرینگ 1 به 10 هم به طور کامل اجرا میکنن منتها اونی که تو ذهن شما هستش اشتباس الان بهتون میگم جریان از چه قرار مثلا پهنای باند 100 مگ در فلان مرکز مخابرات قرار داره درست؟!!! حالا اینا میان 10 برابر این مقدار اینترنت میفروشن یعنی 1 گیگ اینترنت میفروشن که کل این پهنای باند در کل این مرکز مخابرات شناور هستش نه این جور که شما فکر کنید یک خط 128 تقسیم 10 میکنن میدن به ملت دلیل افت سرعت که بیشتر در ساعات شلوغی هست(تنها نکته که از این مخابرات فهمیدم اینه که اصلاو ابدا از این بامبول های کاهش سرعت از روی قصد مثل شرکت های خصوصی دیگه همچنین بستن پهنای باند روی حداقل انجام نمیده) هم برمیگرده به همین اشباه پهنای باند کل مخابرات منطقتون از جمله منطقه ما و اکثر منااطق تهران هیچ کاری تاکید میکنم هیچ کاری از دست ما هم برنمیاد
    در نهایت بگم که من اصلا از مخابرات راضی نیستم یه وقت فکر نکنید و هر روز نیست که فحش ندم به این رییس مرکز مخابراتمون
    بدی های مخابرات سعت بسار کم 128 هست هچنینخواستن مدارک خاص برای سرعت بالا مثل 512 و 1 مگ نکته مهم تر از اینا بستن سرعت اپلود که خیلی کمش کردن هیچ کسم نه اعتراض کرد نه ککش گزید!!! این موضوع اهداف سی ا سی داشت از نظر من بستن سرعت اپلود که خیلی مشکلات هم اضافه کرده مثل مشکل تو گیم تماس تصویری اپلود یه فایل و.....

حرف شما درسته ولی پاسخ مشکل نیست

بنده بالاخره مشکل رو پیدا کردم کامل نمیتونم توضیح بدم ولی راحت بگم اذیت و مشکل از مخابرات نیست

مشکل همش زیر سر روتور مضخرف مخابرات یعنی روتر شرکت چینی huawei هست

و مخابرات باید دوباره مناقصه برگزار کنه و زیر ساخت سیتمهاشو کلا عوض کنه

وقتی ان چینی ارزونه برنده شد این مشکلات هم گاها در فصل و یا ماهی همانطور که شما اشاره کردید بروز میده

بله مشکل همین هست فقط

18. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من وقتی با https یوتیوب رو باز می کنم، نمی تونم ویدئوهاش رو ببینم و an error occurred میده. شما هم با اینترنت مخابرات این مشکل رو دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •