آقا بیخیال انصافا!
درسته فوتبال بازی تیمیه و شنا نیس(چه ربطی به شنا داره اخه؟!) اما اگه ستاره های مهم نیستن، چی میشه که مثلا منچستر میشه منچستر و رقیب قدیمیش، شفیلد به این وضعیت میوفته؟! به نظرت همش بخاطر مربیه؟!
مربی مگه چقدر کشش داره؟!شما به این فرگوسن مثلا بیا تیم ملی ایران رو بده!! کاری میتونه کنه به نظرت؟!
یاد اون بحث صدر و مجید جلالی افتادم...(من از هیچ کدوم خوشم نمیاد!)...جلالی میگفت سیستم مهمه و تاکتیک تیمی و اینا اما صدر میگفت این بازیکنا مهم هستن...بعد صدر یه جمله خیلی جالب گفت(شاید جالب ترین جمله ای که گفته!) :آقای جلالی به سیستم های جنگی اعتقاد داره اما من به کسانی که میجنگن!(البته جمله دقیقش یادم نیس!)
کلن اینکه بگیم منچستر بدون رونالدو و رونی یکیه با زمانی که اینها هستن، یه حرف ...عجیبه!!
حالا مثلا بکهام از منچستر رفت، همه گفتن منچستر خیلی ضعیف میشه اما بعدش رونالدو اومد و تیم دوباره جون گرفت..اما باید قبول کرد که امثال رونالدو و مسی(حداقل فعلا) بود و نبودشون خیلی تاثیر گذاره...
کم هم نیستن امثال این بازیکنا که تیمشون بدون اونا خیلی ضعیف میشه یا شدن...
در مورد گل هم، کم گل نبودن که روی خلاقیت یه تک ستاره زده شدن! از نمونه بارز و اسطوره ایش(گل مارادونا به انگلیس) گرفته تا این همه ضربه های شوت و ایستگاهی که زده میشه...
بعد اینکه منچستر در یک قدمی لیگه؟! منچستر سال پیش میتونست جای بارسا، 6 جام رو بگیره! که بخاطر نبردن لیگ قهرمانان، 3 تاش پرید! این تیم کجا و این تیمی که کووجا؟!
امثال فرگوسن و کاپلو، بدون شک تاثیر زیادی تویه تیم دارن اما اینها هم بدون ستاره خیلی نمیتونن موفق باشن...یخورده منطقی باشیم...
من خودم رئالی هستم اما میگم رئال امسال بدون رونالدو، امسال شاید قدرتش نصف میشد!!