تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 307 از 372 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

انصافا شما اون موقع که بکهام رفت و رونالدو اومد جاش، این دو بازیکن رو در یه سطح میدیدین؟ حالا بگذریم که منچستر از کریس رونالدو بازیکنی به مراتب بهتر از بکهام ساخت. منظور از این که منچستر به رونی هم متکی نیست اینه که اگه بخواد اون رو بفروشه مسلما بازیکن دیگه ای رو تو سیستمش میپرورونه یا بازیکن با استعداد ولی گمنامی رو میخره و با سیستمش سازگار میکنه. مث همین فدریکو ماکدا یا دارن گیبسون و یا احتمالا داوید سیلوا که قراره فصل بعد بیاد منچستر.
    مثلا اول همین فصل شما اصلا یه بازی از والنسیا دیده بودی؟ اصلا این بازیکن رو میشناختی؟ اگه بهت میگفتن که والنسیا رو قراره با 25 ملیون پوند، رئال مادرید بخره ته دلت به رئال بد و بیراه نمیگفتی که این دیگه چه بازیکنیه که این همه به خاطرش خرج میکنین؟
    خب همین رویش هاست که منچستر رو به هیچ بازکنی متکی نکرده (عجب جمله ی حکیمانه ای)
    عزیز من دارم یه چی دیگه میگم...
    شما اینطوری جواب خودت رو بده...
    ماردونا یا پله یا زیدان یا...( کم نیستن.حوصله اسم بردن ندارم! )، اینا از همون اولین روز بازیشون معرکه بودن؟!
    بدون شک جواب منفیه...اما بعدش چی شدن اینا؟! بهترین های تاریخ!
    کسایی مثه رونالدو و مسی، در حال حاضر حداقل، حکم همون پله و مارادونا رو دارن...اولشون کسی نمیشناختشون، اما بعدا وجودشون تویه تیمشون نعمتی بود و بدونشون، تیم واقعا ضعیف میشد...
    من بحثم اینه که اینا با کسایی مثه بکهام(که به شخصه خیلی هم دوسش دارم..اما حقیقت رو باید گفت) خیلی تفاوت دارن...
    در مورد سیلوا هم که دیگه اینکه کشف جناب فرگوسن نیس! همه الان میخوانش و یه زمانی تو تیم پایه رئال بوده!(هرچند ردش کردن! : دی)

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اینیستا و کاکا در فیفا 2011

اینیستا و کاکا در فیفا 2011

آندرس اینیستا، وین رونی و کاکا، در نسخه آتی مجموعه بازیهای کمپانی "ایی.ای اسپرتس" مشارکت خواهند داشت.

سایت گل - آندرس اینیستا، ستاره باشگاه بارسلونا و کاکا، بازیکن برزیلی رئال مادرید همراه با وین رونی، ستاره جوان یونایتد در بازی ویدیوئی فیفا 2011 که از سوی کمپانی"ایی.ای اسپرتس" منتشر می شود، حضور خواهند داشت.

طبق گزارش منتشره در اسپورت، تصویر این سه بازیکن برروی کاور این بازی قرار خواهد گرفت. بازی فیفا، پرفروش ترین بازی فوتبالی در سراسر دنیاست.

این در حالی است که روز شنبه، تورنمنت بازیکنان حرفه ای فیفا 2010 که از سوی سران فیفا، سونی و کمپانی"ایی.ای اسپرتس" ترتیب داده شده است، در بارسلونا دنبال خواهد شد و در این فینال حساس از میان 775.000 شرکت کننده ابتدایی در این رقابتها، 32 فینالیست با هم به رقابت خواهند پرداخت تا بهترین بازیکن دنیا در بازی کمپانی "ایی.ای اسپرتس" شناخته شود.
    برنده این رقابتها این شانس را خواهد داشت تا فصل آینده در مراسم اهدای جایزه برترین بازیکن سال فیفا در سالن برگزاری مراسم حاضر باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/1

EA Sports FIFA
    کد:

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

امیدوارم مورینیو تو اینتر بمونه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل شما با خرید های رئال چیه؟
    خب پولشو دارن به راحتی هم خرج می کنن
    به نظرم هیچ کسی بدش نمیاد تا تیم مورد علاقه اش بهترین بازیکنها رو جذب کنه ، اما مساله اینجاست که وقتی 250 میلیون یورو ( یا 260 ) از شکست دادن لیون ناتوان میشه و نمیتونه حتی 1 گل در دوبازی ال کلاسیکو در یک فصل در بر داشته باشه ....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آقا بیخیال انصافا!
    درسته فوتبال بازی تیمیه و شنا نیس(چه ربطی به شنا داره اخه؟!) اما اگه ستاره های مهم نیستن، چی میشه که مثلا منچستر میشه منچستر و رقیب قدیمیش، شفیلد به این وضعیت میوفته؟! به نظرت همش بخاطر مربیه؟!
    مربی مگه چقدر کشش داره؟!شما به این فرگوسن مثلا بیا تیم ملی ایران رو بده!! کاری میتونه کنه به نظرت؟!
    یاد اون بحث صدر و مجید جلالی افتادم...(من از هیچ کدوم خوشم نمیاد!)...جلالی میگفت سیستم مهمه و تاکتیک تیمی و اینا اما صدر میگفت این بازیکنا مهم هستن...بعد صدر یه جمله خیلی جالب گفت(شاید جالب ترین جمله ای که گفته!) :آقای جلالی به سیستم های جنگی اعتقاد داره اما من به کسانی که میجنگن!(البته جمله دقیقش یادم نیس!)
    کلن اینکه بگیم منچستر بدون رونالدو و رونی یکیه با زمانی که اینها هستن، یه حرف ...عجیبه!!
    حالا مثلا بکهام از منچستر رفت، همه گفتن منچستر خیلی ضعیف میشه اما بعدش رونالدو اومد و تیم دوباره جون گرفت..اما باید قبول کرد که امثال رونالدو و مسی(حداقل فعلا) بود و نبودشون خیلی تاثیر گذاره...
    کم هم نیستن امثال این بازیکنا که تیمشون بدون اونا خیلی ضعیف میشه یا شدن...
    در مورد گل هم، کم گل نبودن که روی خلاقیت یه تک ستاره زده شدن! از نمونه بارز و اسطوره ایش(گل مارادونا به انگلیس) گرفته تا این همه ضربه های شوت و ایستگاهی که زده میشه...
    بعد اینکه منچستر در یک قدمی لیگه؟! منچستر سال پیش میتونست جای بارسا، 6 جام رو بگیره! که بخاطر نبردن لیگ قهرمانان، 3 تاش پرید! این تیم کجا و این تیمی که کووجا؟!
    امثال فرگوسن و کاپلو، بدون شک تاثیر زیادی تویه تیم دارن اما اینها هم بدون ستاره خیلی نمیتونن موفق باشن...یخورده منطقی باشیم...
    من خودم رئالی هستم اما میگم رئال امسال بدون رونالدو، امسال شاید قدرتش نصف میشد!!
    ببین... این طبیعیه که اگه یه هافبک مهاجمی مثل رونالدو که قابلیت های زیادی داره، از هر تیمی بره، اون تیمه از جانب پست اون بازیکن با مشکل مواجه میشه... این طبیعیه... چون رونالدو بازیکن تاثیر گزاریه... یا مسدومیت رونی باعث شد که منچستر کلا تو این پنج بازی اخیرش 8 گل بزنه درحالی که تو 5 بازی قبل از مسدومیت رونی 14 گل زده بود (که 6 گلش رو رونی زده بود)... اما مساله ای که وجود داره اینه که ساختار گلزنی یونایتد در نبود رونی با مشکل مواجه شد...نه ساختار یونایتد... یه مثال وطنی بزنم... بعد از اینکه دایی از تیم ملی کنار گذاشته شد و تیم قلعه نوعی به جام ملت ها رفت، عمده مشکل ایران نبود یک مهاجم گلزنه تراز اول بود... اما خود تیم ملی در سایر پست ها اونقدر ضعیف نبود...
    الان تو منچستر هم به نوعی همین وضعیته... مگه این فصل به غیر رونالدو و توز دیگه کیا از منچستر رفتن؟ کل منچستر تیم پارساله و مربی هم فرگوسنه... این فصل لیگ تازه عملکرد رونی بهتر از رونالدو و توز فصل قبل بوده... چون این دو بازیکن در فصل قبل مجموعا 23 گل تو لیگ زدن و رونی تا حالا 26 گل... تازه همین برباتوف که اینقدر بهش خرده گرفته میشه 12 گلش رو تو لیگ زده که از توزی که فصل قبل کلا 5 گل تو لیگ زد بیشتر گل زده... اگر منچستر به رونالدو یا توز وابسته بود، بالتبع رونی اینقدر گل نمی زد و منچستر این فصل شدیدا در فقر گلزنی بود... الان هم مطمئن باش که منچستر شاید با مصدومیت رونی خط حملش دچار ضعف شده... اما به هیچ عنوان خوده منچستر ضعیف نشده... اگه بدون تعصب به آمار منچستر تو سال های اخیر یه نگاهی بندازی، به حرفم پی می بری...
    چند وقت پیش با یکی از دوستان تو فروم همین بحث رو می کردم... من بهش گفتم که رونی یا رونالدو مگه میتونه چند جای زمین بازی کنه که میایم کله تیم رو به اون بازیکن نسبت میدیم؟ زمانی که میایم میگیم که فرضا رونی = منچستر، باید بگیم چون رونی همزمان، مدافع، هافبک، مهاجم، پاسور و...! بوده پس تو منچستر فقط رونی همه کارست و برد و باخت منچستر کاملا به بود و نبود رونی وابسته است...
    امیدوارم تونسته باشم نظرم رو واضح بگم...
    یاعلی

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

من خواهش میکنم!
    نمیدونم با چه زبونی با چه کلومی ... عربی فارسی ترکی ؟
    این خبرای مسخره رو نذارید... به خدا اعصاب ادمو خورد میکنید!
    رونالدو تو برنامه رادیویی دیروز گفته افتخار میکنم تو این باشگاه بازی میکنم قرار دادشم 6 سالست!
    چطور میاد این حرفو بزنه ؟
    تایید میشه!

ممنون/

اگه نباشه جاش خالی می مونه almata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    دنیای بی انتهای وب

پيش فرض جام جهانی 2022 قطر !

در شرایطی که فوتبال ما گرفتار حواشی است ، قطر به سراغ جام جهانی ۲۰۲۲ رفته با احداث ۵ استادیوم پیش رفته که تصاویر آن را می بینید !

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست عزیز میتونستی خبر و عکس هات رو تو این تاپیک قرار بدی!
    کد:

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

امیدوارم یا تو اینتر بمونه یا بره رئال ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض وضعيت ريبري 5 مي مشخص خواهد شد

سايت گل- فرانك ريبري، ستاره فرانسوي بايرن مونيخ، كه از سوي يوفا با سه جلسه محروميت روبرو شده و به اين ترتيب فينال ليگ قهرمانان مقابل اينتر را از دست خواهد داد، درخواستي براي تجديد نظر در اين راي داده كه در روز 5 مي مورد بررسي قرار خواهد گرفت و به اين ترتيب او در اين روز خواهد فهميد كه مي تواند در فينال برنابئو به ميدان برود يا خير.

اين بازيكن فرانسوي كه در اين فصل در داخل و خارج زمين با مشكلات زيادي دست به گريبان بوده، در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي در مقابل ---- به خاطر خطاي شديد روي ليساندرو لوپز، مهاجم حريف، از زمين اخراج شد و يوفا نيز سه جلسه محروميت براي او در نظر گرفت.

يوفا چند روز قبل محروميت سه جلسه اي او را اعلام كرد و باشگاه بايرن بلافاصله تقاضاي تجديد نظر در اين حكم را ارائه داد.

ريبري يك جلسه از محروميتش را در ديدار برگشت -----بايرن در ورزشگاه ژرلاند كه با پيروزي 3-0 باواريايي ها به پايان رسيد، پشت سر گذاشت. علي رغم اين پيروزي آسان، بي ترديد فان خال ترجيح مي دهد اين ستاره تيمش را در بازي مقابل اينتر درفينال چمپيونز ليگ در اختيار داشته باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •