تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 320 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو: رضایت هواداران برایم مهمتر از هر چیزی بود

مرجع خبري رئال-مادريد: خوزه مورینیو در اولین صحبت هایش پس از تمدید قراردادش با رئال مادرید تا 2016 گفت : خیلی خوشحالم . اگر این طور نبود ، این قرارداد را امضا نمی کردم . دوست داشتم نه فقط من ، بلکه مادریدیسموها هم راضی باشند . مدیر ، خوزه آنخل سانچز و دیگر اعضای هیئت مدیره ، به من اعتماد کردند و فکر کردند که من مربی ایده آلی برای این پروژه تا سال 2016 هستم . بیش از هر چیزی رضایت مادریدیسموها برایم شرط بود . فکر می کنم که اکثریشتشان از این تصمیم هیئت مدیره که تصمیم من هم بود ، راضی باشند . با تماسهایی که با بازیکنان در ماه های اخیر داشتم و بررسی شرایط ، حسم این است که تیم هم عموما از این تصمیم ، خرسند است . همسرم و بچه هایم که مرکز ثقل تصمیمات حرفه ایم هستند هم از این تصمیم ، رضایت دارند. *دلایل برای تمدید: مربی پرتغالی در مصاحبه با وبسایت رئال مادرید در مورد علل تمدید قراردادش گفت : این پروژه ، برنامه های خاصی را دنبال می کرد . تصمیم مدیر چیز یبود که در فوتبال امروز ، رایج نیست . این که به بلندمدت فکر کنیم . همیشه به کار و شخص من ، اعتماد کرد . "حسی" که همیشه داشت خیلی مهم بود ، به خصوص در زمانی که من گفتم که شاید بروم . همیشه گفته ام که او برایم خیلی مهم بود و البته همین طور حس هواداران و تیم و این که چقدر نسبت به کار من ، مطمئن باشند . من آرام آرام چیزهای بیشتری را از این باشگاه و کم و کیف کارم ، یاد گرفتم و با مشکلات کوچکی که در تمامی تیمها و افرادش وجود داشتند ، سازگاری پیدا کردم و خوشحالم که ادامه می دهم و برنامه ورزشی رئال مادرید برای آینده را طراحی می کنم که طبیعتا می دانیم که باید چه فکری در مورد فردایمان داشته باشیم . این چیزی است که برایش در دو فصل اخیر ، تلاش کردیم . کار کردن برای آینده و فکر کردن به جلو . اگر به تیم نگاه کنید ، می بینید که با قطعیت از تفکرمان برای آینده می گویند . اما در باشگاهی با این عظمت ، باید نتیجه گرفت . باید برنده شد و این کاری است که در دو سالی که گذشت برایش تلاش کردیم و در چهار سال آینده هم برایش تلاش خواهیم کرد. *اهداف برای فصل بعد: مورینیو گفت که در سال دوم ، همان طور که طرح ریزی کرده بودیم لیگ را بردیم و باید ببینیم که چه می شود . اما این گونه نبود که تمام فکر و دکرمان را به این کار اختصاص دهیم چرا که فایده ای ندارد . تنها فکر و ذکرمان این بود که این گروه باید چه کار کند که در موردش کاملا مطمئن بودیم . این که با حرفه ای گری و تعهد ، کارمان را انجام دهیم . همیشه تا جایی که می توانیم و بر اساس حد و مرزهایی که تاریخ رئال مادرید دارد ، کارمان را انجام دهیم . این جا و با این امید ، برنامه های کارمان را برای امروز و فردا می چینیم . یک پروژه چهار ساله دیگر داریم و باید از آن لذت ببریم.
    Last edited by Alinho; 23-05-2012 at 14:47.

2. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مورينيو: اين چالش ايده آلي براي من است
    مورينيو، مربي پرتغالي باشگاه رئال مادريد در صحبتهايي خوشحالي اش را از ادامه حضور در باشگاه مادريدي ابراز کرد.
    او روز گذشته قراردادش را براي 4 سال ديگر و تا سال 2016 به تمديد رساند و بعد از امضاي قرارداد جديد به خبرنگاران گفت:« خوشحالم که ادامه مي دهم و براي آينده ورزشي تيم اصلي رئال مادريد برنامه ريزي مي کنم. من به چالش هايي نياز دارم که من را به انجام تلاشهاي بيشتري وا دارد و رئال مادريد باشگاهي است که بيش از هر تيمي ديگري مرا به انجام حداکثر تلاش واداشته و باعث شده تا به عنوان يک مربي و يک انسان حرفه اي پيشرفت کنم.»

اين مربي پرتغالي در آستانه آغاز رقابتهاي فصل بعد، اهداف خاصي را براي خودش تعريف کرد و گفت::« بايد چه به صورت تيمي و چه به صورت فردي بهتر شويم و فوتبالي را ارائه کنيم که نه تنها براي برد در بازيها، بلکه براي برد دلهاي هواداران نيز باشد.»

مربي تيم قهرمان اين فصل لاليگا دراين باره ادامه داد:« قطعا رئال در طول امسال، هواداران فراواني را به دست آمده. چون ما با وجودي که نتوانستيم در رقابتهاي اروپايي به قهرماني برسيم، اما بهترين فوتبال دنيا را ارائه کرديم و بدين ترتيب قهرماني لاليگا را به دست آورديم و دراين شرايط ارائه يک فوتبال خوب کار به مراتب سخت تري است و اين به نظر من مهمترين نکته است.»

مورينيو درادامه درمورد تيم کنوني اش صحبت کرد و اين تيم را :«تيم صد امتيازي » ناميد و گفت:« اين تيم شايسته تمام اين اعتمادها هست و با اين تيم خودمان را براي فصل آينده آماده خواهيم کرد.»

آقاي خاص که از تمديد قراردادش خوشحال بود، گفت:« از اينکه نه فقط خودم، بلکه هواداران رئال، رئيس باشگاه و اعضاي کادر فني راضي هستند و به من اعتماد کرده اند و من را مربي ايده آلي براي پيش برد پروژه شان تا سال 2016 مي دانند، واقعا خوشحالم.»

او با تمجيد فلسفه کاري فلورنتينو پرس و ايده هاي بلند مدتش گفت:« احساس پرس به عنوان رئيس باشگاه را تحسين مي کنم. من شروع به شناخت بهتر اين باشگاه با تمام کيفيت هاي فوق العاده اش وهمچنين شروع به شناخت مشکلات ريزش نموده است. مشکلاتي که تمام تيمها و تمام افراد با آنها دست و پنجه نرم مي کنند.»

بخش پاياني صحبتهاي مورينيو که در وب سايت مارکا بازتاب يافت به حرفهاي او درمورد بازيکنان تيمش اشاره داشت:« اين گروه بازيکنان جوان هستند و روزهاي بهتر آنها هنوز در راه است. اين تيم، مسير متفاوتي را طي نمي کند و تيمي نيست که در سالهاي اخير در سطح تراز اولي بازي کرده باشد. دقيقا برعکس. اين تيم ، تيمي است که تمام شرايط کافي براي رشد و پيشرفت را دارد.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو به عنوان مدل پورشه دیزاین!

6. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شاهین و آلبیول که نمیرن چرا جزء اینا نوشتی؟
    بقیه رفتنی اند.
    واسه خرید هم دیوید سیلوا خیلی به برنابئو نزدیکه
    خب حدس زدم البیول که به نظرم بهتره بره اما شاهین نه .
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 23-05-2012 at 18:42.

8. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو ، هیگوائین را راضی به ماندن کرد

گونزالو هیگوائین در رئال مادرید می ماند . خوزه مورینیو در جلسه دیروز با پدر مهاجم آرژآنتینی او را راضی کرد . در این جلسه که خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی رئال هم حضور داشت ، خورخه هیگوائین راضی شد که پسرش در فصل آینده از رئال مادرید ، جدا نشود . در حقیقت رئال مادرید فقط در صورتی راضی به فروش ال پیپیتا می شود که باشگاهی ، رقم فسخ قرارداد 150 میلیون یورویی اش را بپردازد .

در این جلسه که دیروز عصر در برنابئو برگزار شد ، مورینیو توانست که خورخه هیگوائین را متقاعد کند که پسرش ، بازیکن مهمی در تیم است . مربی پرتغالی توانست که پدر مهاجم را راضی کند تا بدین ترتیب گونزالو در باشگاه بماند .
    هیگوائین 54 بازی با رئال مادرید در این فصل داشت اما جایگاهش به روی نیمکت در بازیهای مهم تنزل پیدا کرد . او اعتقاد دارد که در هر تیم دیگری در دنیا می تواند در ترکیب اصلی باشد . مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی ما قبل آخرش هشدار داد که این بازیکن را به کمتر از 150 میلیون یورو نمی فروشد . حالا مربی توانسته که اتفاقاتی که در گذشته رخ داده را از دل این بازیکن ، در آورد .
    پنجشنبه گذشته و پیش از سفر به بوینوس آیرس ، گونزالو هیگوائین به همراه پدرش و وکیل خانوادگیشان ، کاسچو رکاسنس با خوزه آنخل سانچز دیدار کردند . در این جلسه انتظار می رفت که خوزه مورینیو و فلورنتینو پرز هم حضور داشته باشند . در این جلسه خوزه آنخل گفت که اجازه رفتن هیگوائین را نمی دهد . بدین ترتیب پدر بازیکن ، خواستار جلسه ای با مورینیو شد که دیروز برگزار شد .
    مربی پرتغالی می داند که هیگوائین از زمانی که به رئال مادرید پیوسته ، برای رسیدن به ترکیب اصلی جنگیده است . او را یکی از بهترین مهاجمان جهان می داند و ترجیح می دهد که او را داشته باشد تا در بازار نقل و انتقالات در جستجوی مهاجم دیگری باشد . پس از ملاقات با پدرش ، مورینیو به هیگوائین فرستاد که منتظر حضورش در آغاز تمرینات در 25 تیر است . هیگوائین با این پیغام و پس از صحبت با پدرش ، راضی شد که در رئال مادرید بماند .
    هیگوائین تا 30 ژوئن 2016 با رئال مادرید ، قرارداد دارد . هیچ گاه تعصبش به باشگاه کم نشده اما همیشه دوست داشته که دستمزدش بیشتر شود . باشگاه احتمال دارد که در ماه های آتی ، دستمزد او و بنزما را بیشتر کند . ماندن ال پیپیتا گزینه بهتری است تا خرید مهاجمان دیگری نظیر آگرو و فالکائو که زمان می برد تا با تیم ، هماهنگ شوند .
    مرجع اخبار رئال

10. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نگاهی به عکسهای برتر مورینیو در 2سال حضور در برنابئو

محتوای مخفی: 22 
    پرتاب شدن به هوا پس از قهرمانی در لالیگای 12-2011

سواری گرفتن مورینیو از کایخون پس از گل کریستیانو در مستایا

مورینیو ، سرخوش از قهرمانی در لالیگا پس از بازی با اتلتیک در کنار اعضای کادر فنی

سفر مورینیو به لندن در فوریه 2012 که برخی می گفتند به معنی رفتنش از رئال است

ایکر و راموس ، کاپیتان های تیم ،تولد 49 سالگی مربی را به او با کیک تبریک گفتند

رئال مادرید و آماده شدن برای سال نو در کنار درخت کریسمس

مورینیو و دست دادن به گواردیولا در الکلاسیکوی برنابئو

انگشت کردن مورینیو توی چشم ویلانوا در بازی رئال و بارسا در دور برگشت سوپرکاپ

خوزه مورینیو و اهدای جلیقه اش به بازیکنی از پونفرادینا پس از بازی در برنابئو

سفر مورینیو به مقر یوفا برای دفاع از خودش در مقابل محرومیت پنج جلسه ای

آشتی با مانولو پرسیادو و حضور مربی باتجربه در والدبباس

خوزه مورینیو در حال شوخی با کارانکا در شورای شهر پس از قهرمانی در کوپا

مربی رئال و اخراج شدن از بازی نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل بارسا در برنابئو

اولین حضور مربی رئال در سیبلس برای گرفتن جشن قهرمانی کوپا دل ری 2011

بازیکنان رئال پس از قهرمانی در کوپا دل ری مقابل بارسا ، مربیشان را به هوا انداختند

مارس 2011 و بازی میان کادر فنی رئال و تیم مطبوعات در والدبباس

مورینیو پس از انتخاب شدنش به عنوان مربی برتر سال 2011 جهان

26 می 2010 ، فلورنتینو در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که پلگرینی اخراج شده و مورینیو جایش را پر می کند

31 می 2010 ، مربی پرتغالی به همراه خورخه والدانو در استادیوم برنابئو ، معارفه شد

مورینیو پس از بازی با سویا در برنابئو ، لیست سیزده اشتباه کلوس ، داور بازی را رو کرد

زانو زدن مورینیو در ضربات پنالتی در نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل بایرن

در جشن قهرمانی لالیگا در برنابئو ، این بار کایخون سوار بر مورینیو شد

Last edited by Alinho; 25-05-2012 at 01:07.

12. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

هشتاد برابر شدن قیمت کایخون در عرض پنج سال اخیر

سودرسانی یعنی کایخون . بازیکن موتریلی در می 2011 با پنج میلیون یورو از اسپانیول به برنابئو برگردانده شد و حالا پس از یک سال ، یکی از درخشان ترین بازیکنان فوتبال اسپانیاست .

این بازیکن در این فصل در حالی که تنها 1368 دقیقه بازی کرد ، 13 گل زد . در 36 بازی در تیم اصلی حضور داشت و مورینیو بار ها او را به عنوان یار تعویضی مورد استفاده قرار داد که او با گلزنیش ، پاسخ داد . بسیاری او را بهترین خرید تابستان گذشته می دانند .
    پیشرفت کایخون در پنج سال اخیر فوق العاده بوده است . بر اساس آمار سایت آلمانی " ترانسفرمارکت " ، در نوامبر 2007 قیمت بازیکن گرانادایی فقط 100 هزار یورو بود . در آن موقع در کاستیا بازی می کرد . پس از آن به اسپانیول رفت و آرام آرام خوش درخشید .
    در ژوئن 2008 ، ارزششش به یک میلیون یورو رسید . این رقم در آوریل 2010 به سه میلیون رسید و در آگوست همان سال تا پنج میلیون یورو هم رسید . در تابستان 2011 ، قیمتش هفت میلیون یورو تخمین زده شد . بی تردید رئال با خریدش سود خوبی کرد چرا که قیمتش حالا 8 میلیون یوروست یعنی در عرض پنج سال ، ارزش این بازیکن ، 80 برابر شده است .
    پی نوشت:اینو هم در نظر بگیرید که قیمتهای ترنسفر مارکت همیشه 30-40%زیر قیمت واقعی بازار نقل و انتقالاته(مثلا اوزیل32 میلیون ) این یعنی اینکه قیمت واقعیش الان بالای 15 میلیون شده یعنی بالای 150 برابر
    مرجع اخبار رئال

14. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زیدان: قهرمانی در اروپا ضروری است

مرجع خبري رئال-مادريد: زین الدین زیدان ، اسطوره فرانسوی با یکی از وبسایت های هواداری خود مصاحبه کرد و به بررسی فصل گذشته رئال پرداخت . وی در مورد اهمیت قهرمانی اروپا گفت : قهرمانی اروپا ، ضروری است . می توانستیم امسال به آن برسیم اما سال بعد ، خواهیم رسید . این رویا امسال خیلی نزدیک بود اما بایرن مونیخ مانعش شد : نیازی نیست که در آن بازی متوقف شویم . گاهی اوقات شرایط به سود ما هستند و گاهی نه . حذف در ضربات پنالتی ، یک حادثه است و نمی توان در موردش بحث کرد . زیدان به تمجید از دو هموطنش در تیم پرداخت : کریم هنوز جا برای پیش فصل دارد . امسال نشان داد که چه توانایی هایی را می توان از او انتظار داشت . علاوه بر گلهایی که زد ، به خاطر کارش برای تیم ، ماندنی شد . هنوز جوان است و می تواند خیلی بهتر شود . حالا باید برای تیم ملی کشورش در یورو ، همین گونه باشد و فصل فوق العاده ای را به اتمام رساند . در مورد رافائل واران نیز زیزو به تمجید پرداخت . بازیکن جوانی که زیاد در تیم مورینیو بازی نکرد اما در همان مقدار هم درخشید : در هر بازی که انجام داد ، خوب جنگید . پانزده بازی انجام داد . برای فصل اول ، کارش فوق العاده بود . درون زمین جواب داد . همه از او راضی بودند . باهوش است و زود یاد می گیرد . اگر همچنان با په په ، راموس ، آلبیول و مارسلو بازی کند ، خیلی پیشرفت می کند . زیزو در پایان در خلاصه ای از فصل گفت : این یک نبرد مردانه بود . توانستیم بر بارسلونا غلبه کنیم و هدفمان پیشروی است . شرایط مشکلی را داشتیم اما هرگز کم نیاوردیم . رسیدن به 32 برد از 38 بازی را می توان خارق العاده خواند.
    Last edited by Alinho; 25-05-2012 at 01:12.

16. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

رسیدن به 32 برد از 38 بازی را می توان خارق العاده خواند.
    خارق العاده بودن عنصر اصلی وجودی مورینیو بوده از ابتدا تا انتها...

بچه ها...به نظرتون کارنکا دستیار مناسبی برای مرد بزرگی چون مورینیو هست؟؟؟واقعا دانش و فن و تواناییش در حدی هست که مورینیو رو ارضا کنه؟؟هر چند مورینیو اونقدر کامل به نظر میاد که نیاز به دستیار نباشه...اما منظور اینه شخص مناسبی کنارش نشسته به نظرتون یا نه؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خارق العاده بودن عنصر اصلی وجودی مورینیو بوده از ابتدا تا انتها...

بچه ها...به نظرتون کارنکا دستیار مناسبی برای مرد بزرگی چون مورینیو هست؟؟؟واقعا دانش و فن و تواناییش در حدی هست که مورینیو رو ارضا کنه؟؟هر چند مورینیو اونقدر کامل به نظر میاد که نیاز به دستیار نباشه...اما منظور اینه شخص مناسبی کنارش نشسته به نظرتون یا نه؟
    نه من که خوشم نمیاد ازش!خیلی آیه یاس میخونه : دی

دوستان میگم که معلوم شده کاکا کجا میره؟

19. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •