سلام من یه مشکل با کیت سرور دارم استادیوم برای pes 6 را که در قسمت مربوطه کپی می کنم وارد بازی که میشم عکسش توی لیست هست اما تا می خواد وارد باز یبشه ارور میده مشکل چیه؟
سلام من یه مشکل با کیت سرور دارم استادیوم برای pes 6 را که در قسمت مربوطه کپی می کنم وارد بازی که میشم عکسش توی لیست هست اما تا می خواد وارد باز یبشه ارور میده مشکل چیه؟
کسی نیست جواب بده چرا کیت سرور استادیوم بالاتر از 10 مگ را ارور میده ولی برای زیر 10 مگ راحت جواب میده
بهترین وجدیدترین کیت سرور برای pes 6 کدام است ولینک دانلور را هم فرار بدین
ممنونم
چرا تو ویندوز 7 پس6 با تیک اجرا میشه
دایرکت ایکس من 11 هست؟؟
من فهمیدم که چرا کیت سرور ورزشگاهها را ایراد می گیره اخرین ورژن کیت سرور را نصب کنید همه ایرادات رفع میشه 100 % تضمینی
منم این مشکل رو دارم/کارت گرافیک من hd5670 هست/کسی نیست جواب بده؟چرا تو ویندوز 7 پس6 با تیک اجرا میشه
دایرکت ایکس من 11 هست؟؟![]()
آپشن فایل pes6جدید2011 جام ملت های آسیا
حاشو ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Real Update – AFC Asian CUP 2011 Update
Hi All
For Asian people and for ALL Asian football fans, here you are with PES6 Asian teams update.
You are waiting for this update too long. Its in your hands now in parallel with you’re excitement with ASIA AFC CUP 2011.
The Update related to the five brilliant ASIAN team:Australia, Iran, Japan, South Korea & Saudi Arabia according to AFC CUP 2011 squad.
The "Real Update" option file contains the various update items like:
![]()
![]()
![]()
![]()
player number
player status
player Appearance
team formation
team Lineup
Team Captain
Also let me notify that this OF also includes the most latest winter 2011 transfers of European leagues.
سلام - من عضو جدیدهستممثل شما عاشق بازی soccer 2006 . اگه اطلاعاتی در خصوص تیم چلسی داره بزار برام همیشه با سیستم 2-5-3 ی B2 بازی می کنم ولی معمولاً تو این سیستم بالاک رو دفاع راست بازی میدم . برای این تیم بهترین سیستم بازی و نحوه چیدمان بازیکنان چطوریه ناگفته نمونه خیلی خوب بازی میکنم تو دفاع عالی ولی تو خط حمله افتضاح . ممنون تقدیم به شما
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راجع به چلسی که نمیدونم ،چون من همش تو لالیگا بازی میکنم.ولی فرق نمیکنه،واسه سیستم کلی بهتره که حتماً از یه هافبک مهاجم تمام عیار و شوت زن مثل لمپارد ،دقیقاً پشت سر مهاجم ها استفاده کنی.
یه هافبک دقاعی بذار،دو تا بال چپ و راست،یه هافبک وسط و یه هافبک مهاجم.سعی کن زیاد در بند تنظیمات پیش فرض بازی نباشی،خودت از طریق set position ، موقعیت بازیکنات رو به صورت دستی جا به جا کن.
سلام. به پاسخی که دوستمون برا گل کردن تک به تک ها داده کاملاً موافقم ولی برای نگه داشتن دکمه R2 بهتره تنها زمانی این کار رو انجام بدی که بازیکنت کاملاً رو به چهارچوب دروازه نباشه برای مثال هنگامی که بازیکنت پشت محوطه جریمه حریف در عرض حرکت میکنه در این حالت وقتی ضربه شوت رو زدی بعد سریع دکمه R2 را نگه دار.
نحوه مقابله با سیستم 3-3-4 اینتر رو فردا براتون میزارم دوست عزیز 100 %.تقدیم به شما با احترام![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)