تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 310 اولاول ... 207257297303304305306307308309310 آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من یه مشکل با کیت سرور دارم استادیوم برای pes 6 را که در قسمت مربوطه کپی می کنم وارد بازی که میشم عکسش توی لیست هست اما تا می خواد وارد باز یبشه ارور میده مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی نیست جواب بده چرا کیت سرور استادیوم بالاتر از 10 مگ را ارور میده ولی برای زیر 10 مگ راحت جواب میده
    بهترین وجدیدترین کیت سرور برای pes 6 کدام است ولینک دانلور را هم فرار بدین
    ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چرا تو ویندوز 7 پس6 با تیک اجرا میشه
    دایرکت ایکس من 11 هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فهمیدم که چرا کیت سرور ورزشگاهها را ایراد می گیره اخرین ورژن کیت سرور را نصب کنید همه ایرادات رفع میشه 100 % تضمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

چرا تو ویندوز 7 پس6 با تیک اجرا میشه
    دایرکت ایکس من 11 هست؟؟
    منم این مشکل رو دارم/کارت گرافیک من hd5670 هست/کسی نیست جواب بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آپشن فایل pes6جدید2011 جام ملت های آسیا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حاشو ببر

Real Update – AFC Asian CUP 2011 Update

Hi All

For Asian people and for ALL Asian football fans, here you are with PES6 Asian teams update.
    You are waiting for this update too long. Its in your hands now in parallel with you’re excitement with ASIA AFC CUP 2011.
    The Update related to the five brilliant ASIAN team:
    Australia, Iran, Japan, South Korea & Saudi Arabia according to AFC CUP 2011 squad.

The "Real Update" option file contains the various update items like:
    player number
    player status
    player Appearance
    team formation
    team Lineup
    Team Captain

Also let me notify that this OF also includes the most latest winter 2011 transfers of European leagues.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جاتون خالی،من دارم دوباره 2006 میزنم.الان فصل 2016 هستم.(فکر کنم واسه 10 همین باره که نصبش کردم!)
    البته اینبار گزارش اسپانیولی رو فعال کردم،چه فازی میدههههههههههههههه!!!!!!!!!
    سلام - من عضو جدیدهستم مثل شما عاشق بازی soccer 2006 . اگه اطلاعاتی در خصوص تیم چلسی داره بزار برام همیشه با سیستم 2-5-3 ی B2 بازی می کنم ولی معمولاً تو این سیستم بالاک رو دفاع راست بازی میدم . برای این تیم بهترین سیستم بازی و نحوه چیدمان بازیکنان چطوریه ناگفته نمونه خیلی خوب بازی میکنم تو دفاع عالی ولی تو خط حمله افتضاح . ممنون تقدیم به شما

8. این کاربر از SSSSOCCER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

كسي هست كه آپديت براي PES6 داشته باشه .... چون بازي PES6 خيلي خاطره انگيزه و هيچ فوتبالي مثل اون حال نمي ده خدايي...

فقط يه مشكل داره اونم اينكه خيلي از بازيكنا و تيما و لباسا تغيير كردن كه اگر اونم درست بشه عاليه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام - من عضو جدیدهستم مثل شما عاشق بازی soccer 2006 . اگه اطلاعاتی در خصوص تیم چلسی داره بزار برام همیشه با سیستم 2-5-3 ی B2 بازی می کنم ولی معمولاً تو این سیستم بالاک رو دفاع راست بازی میدم . برای این تیم بهترین سیستم بازی و نحوه چیدمان بازیکنان چطوریه ناگفته نمونه خیلی خوب بازی میکنم تو دفاع عالی ولی تو خط حمله افتضاح . ممنون تقدیم به شما
    راجع به چلسی که نمیدونم ،چون من همش تو لالیگا بازی میکنم.ولی فرق نمیکنه،واسه سیستم کلی بهتره که حتماً از یه هافبک مهاجم تمام عیار و شوت زن مثل لمپارد ،دقیقاً پشت سر مهاجم ها استفاده کنی.
    یه هافبک دقاعی بذار،دو تا بال چپ و راست،یه هافبک وسط و یه هافبک مهاجم.سعی کن زیاد در بند تنظیمات پیش فرض بازی نباشی،خودت از طریق set position ، موقعیت بازیکنات رو به صورت دستی جا به جا کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام چندتا سوال داشتم
    میخواستم بدونم نحوه گل کردن تک به تک چه جوریه؟بدون استفاده از ضربه چیپ چون متاسفانه من با کیبورد بازی کردم و عادت کردم
    نحوه مقابله با سیستم 3-3-4 تیم اینتر چیه؟یعنی با سه تا مهاجم بازی میکنه که مهاجمان چپ راست از جناحین حمله میکنند و توپ میفرستن برای مهاجم وسط
    RWF -CF-LWF
    تیم منم هم میلان هست
    سلام. به پاسخی که دوستمون برا گل کردن تک به تک ها داده کاملاً موافقم ولی برای نگه داشتن دکمه R2 بهتره تنها زمانی این کار رو انجام بدی که بازیکنت کاملاً رو به چهارچوب دروازه نباشه برای مثال هنگامی که بازیکنت پشت محوطه جریمه حریف در عرض حرکت میکنه در این حالت وقتی ضربه شوت رو زدی بعد سریع دکمه R2 را نگه دار.
    نحوه مقابله با سیستم 3-3-4 اینتر رو فردا براتون میزارم دوست عزیز 100 %.تقدیم به شما با احترام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •