تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 1805 اولاول ... 2072572973033043053063073083093103113173574078071307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من یک ماه بودش تعرفم را تمید نکردم

از یوزر کسه دیگری استفاده می کردم الا امدم تمدید بکنم می گه شما ای دی اس ال نداری

فیبرنوری هم خطم هستش هنوز هم چراغ لینگم فعال هستش

اما به 2020 زنگ زدم گفت پورت شما پر هست

4سال ای دی اس ال دارم به نظرتون چیکار بکنم؟؟؟؟

بروم مخابرات برام درست می کنند؟؟؟

با مرکر استقلال که زنگ زدم گفت این ها اتوماتیک هست پورتت خالی می شود ها می روی توی انتظار و....

خلاصه بدبخت شدم رفت

شنبه می روم مخابرات استقلال

کسی از دوستان اگر کمکی به این بنده حقیر می تواند بکند

کسی اونجا هست که بتواند کار من را راه بندازد

نت من را از من بگیرین من چه بکنم؟؟؟

اگر مخابرات استقلال جوابم را نداد چه بکنم؟؟؟؟

خواهش می کنم راهنمای بکنید

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام ،، من طرح طلایی مخابرات گرفتم که پهنای باندش 2mg هست ولی رو خط تلفن من 1mg پهنای بیشتر نمیده!! ولی یوزر و پس رو دادم به دوستام میگن تا 280 کیلوبایت در ثانیه بهشون سرعت دانلود میده!! زنگ زدم پشتیبانی میگه از سمت ما مشکلی نیست !!! از دوستان کسی همچین اتفاقی براش افتاده ؟ خواهش میکنم جواب بدید ممنون

دقیقا مشکل من رو داری

زنگ زدم بهشون گفتم که من 2 تا خط دارم یکیشون با 300 تا دانلود می کنه یکیشون 120 تا چرا این قدر کم فروش می کننین برگشته به من میگه امکان نداره !!!!
    منم بهش گفتم من دارم می بینم یا شما ؟؟؟؟؟
    انقدر باهش دعوا کردم که منو وصل کرد به سرپرستشون آقای منشی زاده وقتی وصل کرد بوق می زد ولی کسی گوشی رو برنمی داشت
    دوباره زنگ زدم بهش گفتم چرا جواب سر بالا میدیدن الان که وصل کردین کسی گوشی رو بر نمی داشت
    گفت آقای میشی زاده رفته بیرون
    بهش گفتم همون اول هم می تونستی اینو بگی !!!
    انقدر اعصابم خورد شد چند تا تیکه بهش انداختم
    بعد به من میگه صدای شما داره ضبط میشه منم بهش گفتم به درک!!!!!
    بعد گوشی رو قطع کرد

فعلا گذاشتم اعصابم یکم آروم بشه بعد دوباره بهشون زنگ می زنم

3. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من یک ماه بودش تعرفم را تمید نکردم

از یوزر کسه دیگری استفاده می کردم الا امدم تمدید بکنم می گه شما ای دی اس ال نداری

فیبرنوری هم خطم هستش هنوز هم چراغ لینگم فعال هستش

اما به 2020 زنگ زدم گفت پورت شما پر هست

4سال ای دی اس ال دارم به نظرتون چیکار بکنم؟؟؟؟

بروم مخابرات برام درست می کنند؟؟؟

با مرکر استقلال که زنگ زدم گفت این ها اتوماتیک هست پورتت خالی می شود ها می روی توی انتظار و....

خلاصه بدبخت شدم رفت

شنبه می روم مخابرات استقلال

کسی از دوستان اگر کمکی به این بنده حقیر می تواند بکند

کسی اونجا هست که بتواند کار من را راه بندازد

نت من را از من بگیرین من چه بکنم؟؟؟

اگر مخابرات استقلال جوابم را نداد چه بکنم؟؟؟؟

خواهش می کنم راهنمای بکنید

ممنون
    اگه هنوز با رمز و پسورد دوستت می تونی وصل بشی یا چراغ لینکت ثابته یعنی پورتت سره جاشه
    فقط زنگ بزن به 2020 بهشون بگو یکی از طرح هایی که می خوای برات اعمال کنن درست میش

پس توجه داشته باش اگه چراغ adsl مودمت ثابنته یعنی پورتت هست چیزی به غیر از این گفتن دارن چرت و پرت تف می دن

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان یک چیزی بگم شاید ناراحت بشین ولی من که دیگه دوست ندارم برگردم به زمانی که اینترنت نامحدود بود!!!!!!

دلیلش هم اینه که تو روز باید صبح تا شب کامپیوتر روشن بزاری تا به زور 2 گیگ دانلود بشه

الان خیلی بهتره هر شب با سرعت 300 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کنم یعنی دقیقه ای میشه 18 مگ پس در ساعت میشه 1 گیگ پس در کل ساعات رایگان شب میشه6 گیگ !!!!!

تازه سرعت صفحه باز کردن هم خیلی بهتر شده دیگه از این بهتر چی می خوای !!!!

(البته مخابرات به بعضی ها کم فروشی می کنه به جای سرعت 2 مگ سرعت 1 مگ میده )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیشب که تا ساعت 3سرعت افتضاخ بود

7. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه هنوز با رمز و پسورد دوستت می تونی وصل بشی یا چراغ لینکت ثابته یعنی پورتت سره جاشه
    فقط زنگ بزن به 2020 بهشون بگو یکی از طرح هایی که می خوای برات اعمال کنن درست میش

پس توجه داشته باش اگه چراغ adsl مودمت ثابنته یعنی پورتت هست چیزی به غیر از این گفتن دارن چرت و پرت تف می دن
    لینگم ثابت هست با هر یوزر دیگی به نت وصل می شوم با یکی خودم نمی شود از سیستمشون پاک کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اینم از شانس بد من خیر سرم رفتم اینترنت 2 مگ گرفتم پهنای باندم به 1 مگ هم نمیرسه

امکان داره از نویز باشه؟ایا اسپلیتر میتونه کل نویز روی خط رو بگیره؟ اگر دو تا پشت سر هم بزارم بهتر نمیشه؟ ممنون

سرعت دانلود شما در روز چند است؟
    کدام منطقه هستی؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز؛؛سرعت دانلود من حداکثر به 130 میرسه و منطقه بلوار خیام
    یوزر و پس دوستم رو گرفتم پهنای باندش 1 مگ هست سرعت دانلود هیچ فرقی نکرد!
    Last edited by zoru; 20-06-2013 at 09:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دقیقا مشکل من رو داری

زنگ زدم بهشون گفتم که من 2 تا خط دارم یکیشون با 300 تا دانلود می کنه یکیشون 120 تا چرا این قدر کم فروش می کننین برگشته به من میگه امکان نداره !!!!
    انقدر باهش دعوا کردم که منو وصل کرد به سرپرستشون آقای منشی زاده وقتی وصل کرد بوق می زد ولی کسی گوشی رو برنمی داشت
    دوباره زنگ زدم بهش گفتم چرا جواب سر بالا میدیدن الان که وصل کردین کسی گوشی رو بر نمی داشت
    بعد گوشی رو قطع کرد

سلام حالا باید چکار کنیم ؟ زنگ زدم به پشتیبانی میگه زنگ بزن به 17 خط شما مشکل داره!!شما زنگ بزن ما تایید میکنیم!!!بعد من زنگ زدم به 17 بهشون گفتم خط من با اینترنت مشکل داره اون ها هم گفتن به ما ربطی نداره باید خود پشتیبانی به مرکز خرابی تلفن اطلاع بده!!! دوباره به 2828 زنگ زدم گفتم باید خودتون اطلاع بدید !!!طرف بهم گفت ما نمیتونیم زنگ بزنیم!! واقعا برای ادم اعصاب نمیزاره این مخابرات مسخره
    Last edited by zoru; 20-06-2013 at 09:28.

11. این کاربر از zoru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

لینگم ثابت هست با هر یوزر دیگی به نت وصل می شوم با یکی خودم نمی شود از سیستمشون پاک کردن
    بله دوست عزیز این مخابرات دزد هیچوره سرش کلاه نمیره ! بخوای سرش کلاه بذاری سره خودت به باد میره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بنده هم طرح طلایی دارم ولی چه فایده! بر فرض هم که سرعتم در روز به 250 برسه اما بدردم نمیخوره، تا ساعت یک میشه میخوام بذارم رو دانلود سرعتم از سرورهای شناخته شده که فیلم و موسیقی و... دانلود می کردم به 60 هم نمیرسه، از این سایتهای داخلی هم در بهترین حالت سرعت نصف میشه که تازه اونم سودی نداره چون به کار ما نمیاد، باز کردن سایت و پینگ و تایم اوت این چرت و چرت ها هم برای همه سرویسا یکیه پس از من میپرسید پولتون رو تو جیب این دزدا نریزین.
    یادش بخیر حدود سه سال نامحدود 512 داشتم که اقلا یک ثباتی داشت و تکلیفت باهاش معلوم بود، حیف که این پفیوزها که فیبر نوری رو هم در انحصارشونه ازم گرفتنش و با کمال پررویی گفتند باید از این طرح های آشغال جدیدمون بگیری می خوای بخواه می خوای نخواه!
    کاش این روحانی یه آدم حسابی رو که حداقل تحصیلات این کار رو داشته باشه و مدیریت بلد باشه بکنه وزیر ارتباطات شاید که اندک سر و سامونی به این وضعیت افتضاح اینترنت بده (البته میدونم مخابرات مشهد اعلام خودمختاری کرده!) نه کسی که میخواد با فیبر نوری...
    دوستان دقت کنن اینکه بعضی ها می گن شبها سرعت میاد پایین یک دلیلش می تونه ان سروری باشه که دارین ازش دانلود می کنین چون معمولا اکثر افراد اینترنت رایگان شبانه دارن همه می زارن رو دانلود سرورشون دیگه جواب گو نیست. برای اینکه مطمئن بشید ایراد از پهنای باند مخابراته یا نه بهتره از یه سرور ناشناخته یه چیزی دانلود کنید ببینید سرعت چجوریه
    اینو خودم امتحان کردم که می گم دقیقا زمانی که یه سرور معروف فیلم و موزیک یه فیلم جدید می زاره رو سایتش شبش اصلا نمی شه از این سرور چیزی دانلود کرد یا حتی سرورهای دانلود نرم افزار معروف
    چون این سرور ها پهنای باند مشخصی در اختیار دارن دیگه حالا شما فرض کنید 100 نفر می خوان با سرعت 2 مگ از این سرور دریافت اصلاعات داشته باشن خب این سرور باید پهنای باند حداقل 200 مگ داشته باشه تا جواب گوی همه باشه (البته 100 تا خیلی بیشتر دانلود می کنن)
    در نتیجه دوستان سعی کنن تا جایی که امکان داره از سرور های ناشناخته یا مطمئن از نظر پهنای باند دانلود داشته باشن

دقیقا مشکل من رو داری

بعد گوشی رو قطع کرد

دمت گرم باحال گفتی

14. 2 کاربر از p30str بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •