فن سری6000 کلا مشکل داره.مال منم چند ماهی هست صدا می ده.ولی از کار نیفتاده.فقط بعد از بازی صدا می ده.احتمالا زیاد باهاش بازی کردین که اینجوری شده.منم اوایل خیلی بازی می کردم.به هر حال فن این لپتاپ چیز گرونی نیست.قیمتش زیر 10 دلاره که البته با این قیمت دلار باید 60-70 تومن پیاده شین.(اونور پول یه پیتزاس!)به جز فن من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و از همه نظر راضی بودم ازش.گرافیک اون دوستمون هم اگه نیم سوز نشده باشه بعیده که مربوط به فن باشه.تو کدوم بازیها لگ می زنه؟یعنی بازیهایی که قبلا روون انجام می داده رو هم لگ می زنه؟یه فریم بگیر از بازی ببین چند فریم می ده تو بازیهای مختلفدر ضمن از catalyst center قسمت Gaming برو تو anti-alaising mode و ببین رو quality نباشه.اگه بود بیارش وسط.چون رو quality باشه فریم رو پایین میاره.درایورش رو هم سعی کن از خود Hp بگیری.الان 13.10 هم اومده ولی تو سایت amd بخونی مال سری 6700x نیست.یعنی نصب کنی به مشکل بر می خوری.من مال Hp رو اخرین درایورشو می ریزم بعد catalyst 12.10 رو فقط درایور گرافیک رو می ریزم.نه چیز دیگه.یعنی موقع نصب customize رو می زنم و فقط تیک amd display driver رو می ذارم که فقط اونو بریزه و با بقیه چیزا کار ندارم.شما هم این کارا رو بکن شاید درست شه.البته اگه نیم سوز نشده باشه