تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 314 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان دیگه کلا فن نوت بوکم از کار افتاد ... 6080 ... دیگه زمان این رسیده بفروشمش ... به جز اینکه از همون اول ( q ) بد کار میکرد هیچ مشکلی نداشت تا امروز که فنش از کار افتاد ... hp برخلاف حرف و حدیثا واقعا لپ تاپ خوبی بود :( به نظرتون با این شرایط چند میتونم بفروشمش؟ 1.5 سال کارکرده لطفا پ.خ کنین ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من فکر میکردم فقط لپ تاپ خودم این همه مشکل پیدا کرده بعد 1.5 سال
    نگو همه مشکل دارن !!!
    گرافیک اصلی لپ تاپ من که دیگه کار نمیکنه یعنی اگر بازی باهاش اجرا کنم به شدت لگ میزنه!!
    موقع روشن شدن هم که ارور میده که فن لپ تاپ خوب کار نمیکنه!!
    قاب دور مانیتور هم که یه ترک برداشته که اصلا نمیدونم چطوری این اتفاق براش افتاده چون من خیلی خیلی مراقبش هستم
    باتری هم که خدا بیامرزش

دوستان به نظرتون ایراد از خود گرافیکه یا فنشه فقط که لگ میزنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نگو همه مشکل دارن !!!
    گرافیک اصلی لپ تاپ من که دیگه کار نمیکنه یعنی اگر بازی باهاش اجرا کنم به شدت لگ میزنه!!
    قاب دور مانیتور هم که یه ترک برداشته که اصلا نمیدونم چطوری این اتفاق براش افتاده چون من خیلی خیلی مراقبش هستم
    باتری هم که خدا بیامرزش

باید ببری بدی نگاه کنن برات معلوم نیست اینجوری

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نگو همه مشکل دارن !!!
    باتری هم که خدا بیامرزش

مشکل از فن لپ تاپته !!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فن سری6000 کلا مشکل داره.مال منم چند ماهی هست صدا می ده.ولی از کار نیفتاده.فقط بعد از بازی صدا می ده.احتمالا زیاد باهاش بازی کردین که اینجوری شده.منم اوایل خیلی بازی می کردم.به هر حال فن این لپتاپ چیز گرونی نیست.قیمتش زیر 10 دلاره که البته با این قیمت دلار باید 60-70 تومن پیاده شین.(اونور پول یه پیتزاس!)به جز فن من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و از همه نظر راضی بودم ازش.گرافیک اون دوستمون هم اگه نیم سوز نشده باشه بعیده که مربوط به فن باشه.تو کدوم بازیها لگ می زنه؟یعنی بازیهایی که قبلا روون انجام می داده رو هم لگ می زنه؟یه فریم بگیر از بازی ببین چند فریم می ده تو بازیهای مختلفدر ضمن از catalyst center قسمت Gaming برو تو anti-alaising mode و ببین رو quality نباشه.اگه بود بیارش وسط.چون رو quality باشه فریم رو پایین میاره.درایورش رو هم سعی کن از خود Hp بگیری.الان 13.10 هم اومده ولی تو سایت amd بخونی مال سری 6700x نیست.یعنی نصب کنی به مشکل بر می خوری.من مال Hp رو اخرین درایورشو می ریزم بعد catalyst 12.10 رو فقط درایور گرافیک رو می ریزم.نه چیز دیگه.یعنی موقع نصب customize رو می زنم و فقط تیک amd display driver رو می ذارم که فقط اونو بریزه و با بقیه چیزا کار ندارم.شما هم این کارا رو بکن شاید درست شه.البته اگه نیم سوز نشده باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فن سری6000 کلا مشکل داره.مال منم چند ماهی هست صدا می ده.ولی از کار نیفتاده.فقط بعد از بازی صدا می ده.احتمالا زیاد باهاش بازی کردین که اینجوری شده.منم اوایل خیلی بازی می کردم.به هر حال فن این لپتاپ چیز گرونی نیست.قیمتش زیر 10 دلاره که البته با این قیمت دلار باید 60-70 تومن پیاده شین.(اونور پول یه پیتزاس!)به جز فن من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و از همه نظر راضی بودم ازش.گرافیک اون دوستمون هم اگه نیم سوز نشده باشه بعیده که مربوط به فن باشه.تو کدوم بازیها لگ می زنه؟یعنی بازیهایی که قبلا روون انجام می داده رو هم لگ می زنه؟یه فریم بگیر از بازی ببین چند فریم می ده تو بازیهای مختلفدر ضمن از catalyst center قسمت Gaming برو تو anti-alaising mode و ببین رو quality نباشه.اگه بود بیارش وسط.چون رو quality باشه فریم رو پایین میاره.درایورش رو هم سعی کن از خود Hp بگیری.الان 13.10 هم اومده ولی تو سایت amd بخونی مال سری 6700x نیست.یعنی نصب کنی به مشکل بر می خوری.من مال Hp رو اخرین درایورشو می ریزم بعد catalyst 12.10 رو فقط درایور گرافیک رو می ریزم.نه چیز دیگه.یعنی موقع نصب customize رو می زنم و فقط تیک amd display driver رو می ذارم که فقط اونو بریزه و با بقیه چیزا کار ندارم.شما هم این کارا رو بکن شاید درست شه.البته اگه نیم سوز نشده باشه
    سلام . من لپ تاپم تا وقتی فن روشنه درست کار میکنه همین که از کار میفته دما تا 90 میره بالا و fps از 125 به 30 میرسه برای همین گفتم مشکل از فن دستگاه باید باشه
    میشه با یک وسیله ای که باد و میکشه از سمت فن بادو بکشه اگه مشکل از فن باشه مشخص میشه ( با جاروبرقی فکر کنم بشه )
    Last edited by hamidrezavictor; 22-05-2013 at 17:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اگه فن کار نکنه که سیستم بعد از چند دقیقه باید بترکه!!(یعنی cpu . gpu . ... می سوزن)
    فکر نمی کنم کلا کار نکنه.احتمالا کند کار می کنه.من تا حالا پشت لپتاپ رو باز نکردم.ولی شنیدم همون پشت لپتاپ رو که باز کنید دسترسی به فن دارید (بر خلاف خیلی از لپتاپهای دیگه که لایه دوم رو هم باید باز کنید).به هر حال اگه با دور پایین کار کنه از صداش موقع بازی معلوم می شه دیگه.در نهایت فکر می کنم الان قیمت فنش حدود 60-70 تومن باشه (قبلا 30 تومن بود) و با توجه به قیمت سرسام اور وسایل الکترونیکی و کامپیوتری زیاد هم گرون نیست.نهایت عوضش کنید دیگه
    مال من وقتی دور فن تند هست عادی کار می کنه.ولی بعد از یکی دو ساعت بازی وقتی خارج می شم و نرمال کار می کنه بعد از چند دقیقه صدا می ده.البته دما و پرفورمنس تغییری نمی کنه.فقط صدا می ده.حتی بعد از اینکه صدا می ده اگه دوباره بازی کنم و دور فن بالا بره صداش عادی می شه و فن هم خیلی تند می چرخه.فکر کنم یه جورایی بر عکس شماست!

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام از این فن های اکسترنال جایی دیدین برای فروش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

چه چیز جالبی بود!تقریبا هم قیمت فن خود لپتاپه.بعیده اینجا راحت پیدا شه.من که ندیدم.ولی اگه فن لپتاپت از کار افتاده اول به فکر اون باش.اینو به جای اون نمی خوای بذاری که؟!! الان فکر کنم با 70-80 تومن بتونی فنت رو پیدا کنی تو بازار رضا

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چه چیز جالبی بود!تقریبا هم قیمت فن خود لپتاپه.بعیده اینجا راحت پیدا شه.من که ندیدم.ولی اگه فن لپتاپت از کار افتاده اول به فکر اون باش.اینو به جای اون نمی خوای بذاری که؟!! الان فکر کنم با 70-80 تومن بتونی فنت رو پیدا کنی تو بازار رضا
    سلام . اره مشکل داره بعضی موقع ها کار میکنه بعضی موقع ها هم کلا از کار میفته ... نه به جاش که نه ولی اگه جفتش با هم باشه خیلی خوب میشه دیگه به کول پد احتیاجی نیست... همه جا هم میشه ببریم قیمتش 70 تومان ... اومدم بازش کنم کل پیچاشو باز کردم اما باز نشد که نشد :(

12. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •