فقط............................................ .................................................. ......... SCANIA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط............................................ .................................................. ......... SCANIA
سلام آقا شایان دمت گرم رما خراب بودن عوض شون کردم درست شد رمم 8 گیگ شد ممنون از راهنمایت
خوب به سلامتی اینجانب بعد از طی 22 سطح با آپدیت از 1.1.1 به 1.2.5.1 به مشکل سریال نامبر برخورد کردم
چیکار کنم؟
یه پیشنهاد : یه نظر سنجی بزارید بالای صفحه در مورد همه برندهای کامیون در بازی ببینیم نظرات چجوریه![]()
از سریال نامبر های عرضه شده برای این آپدیت استفاده کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه وگرنه فعلا راه دیگه ای نیست
بچه ها اگر میشه یک لینک دان مستقیم خوب برای از بین بردن لیمیت سرعت بزارین برام.ممنونم
که غیر اولیه هیچکدومش توصیه نمیشه چون غیر طبیعی میشه .
Last edited by hamed30; 19-11-2012 at 11:17.
اگه ورژن بازی شما 1.1.1 هست باید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب و بعدشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنی .
بله میدونستیم چیز جدیدی نیست تو euro truck 1 و german truck هم بوده .
دوستان بقیه هم همین مشکل رو دارن واسه منم جاده خیس به نظر نمیاد قبلا یادمه رفلکشن داشت یعنی تصویر کامیون رو خیسی زمین بود ولی الان نیست .
اول از همه مود هایی رو که استفاده میکنی رو بردار ببین مشکل از اونا نباشه اگه درست نشد بازی رو کلا پاک کن (یه کپی قبلش از پوشه سیو و پروفایل و.... بگیر) همه پوشه های مربوط به بازی رو پاک کن ، دوباره نصبش کن ، آپدیت ها رو هم نصب کن مخصوصا 1.2.5.1 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)