مطمئن باشید مشکل از همینه !فکر کنم اشکال از درایورام باشه چون خیلی قدیمین(177.77)
درایور بتای آخر رو دانلود کنید ...
مطمئن باشید مشکل از همینه !فکر کنم اشکال از درایورام باشه چون خیلی قدیمین(177.77)
درایور بتای آخر رو دانلود کنید ...
بازی همه چیش خوبه فقط می خام بدونم با گرافیک 8500 تنظیماش میتونه بالاتر بره؟
بعدش beny عزیز واسه گرافیکم کدوم آپدیت رو دانلود کنم.
ببینید دیگه سوالات تکراری نپرسید ! بازی هنوز با مشکلات زیادی روبه رو است . پس نمیشه گفت که با کدام کارت گرافیک در چه حدی اجرا میشه ! الان شما بازی رو خراب فرض کنید و سعی کنید تا پچ و درایور های معتبر مانند لینک زیر اصلا بازی رو انجام ندید که فقط وقتتون گرفته میشه !
اخرین درایور رو طبق ویندزتون نصب کنید !
از لینک زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشالا فردا میرم تو ولیعصر ببینم می تونم پیدا کنم!!!!!!
کسی می دونه دقیقاً کجا ها دارن؟؟؟
Last edited by Vahid67; 06-12-2008 at 23:33.
دوستانی که بازی رو از تکین گرفتن
روی جلد بازی ارم تکین داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم کدوم مال تکین هستش؟؟؟
مثل اینکه بعضی افراد فقط میخواند پست الکی بدند !
اگه من بگم فلان مغازه شما اگه اونجا نداشت جاهای دیگه نمیری ؟
خوب مطمئنا همه جا رو میگردی دیگه ! همه مغازه ها رو بگردی پیدا میشه ! این که سوال نداره !
چند باری که از تکین خریداری کردم هیچ علامتی نبود ! فقط تنها مشخصه اش Autorun اختصاصی است که همش یک چیزهدوستانی که بازی رو از تکین گرفتن
روی جلد بازی ارم تکین داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم کدوم مال تکین هستش؟؟؟![]()
ببخشد این سوال رو می پرسم...ولی می خواستم بدونم اصل بازی در چند dvd عرضه شده
ممنون میشم جواب بدید...حیاتیه...![]()
شما دیگه چرا ؟؟!ببخشد این سوال رو می پرسم...ولی می خواستم بدونم اصل بازی در چند dvd عرضه شده
ممنون میشم جواب بدید...حیاتیه...![]()
بازی در 4 دی وی دی عرضه شده که بعضی جاها 3 و بعضی جاها 4 هست ! که من چون نخریدم خودم نمی تونم چیزی بگم ولی اگه قرار باشه حجیمی حساب بشه 3 دی وی دی هم میشه !
سلام دوستا ببخشید من وقتی بازی رو ریختم کرکش رو که نفهمیدم چی کار باید بکنم چون چهار تا فایل بود که اجرایی هم نبودن کرک اینجا رو هم که کپی کردم موقع اجرا بهم ارور GTAIV.exe میده میشه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)