اول در جواب جناب aroosak_kooki باید بگم که گزینه ی اول را انتخاب کنند و باید پوپوری در مزرعه بماند تا یکی از شانس های ازدواج داشته باشید . بعد پوپوری ناراحت میشه و شما به حمام رفته و با او حرف زده و او را دلداری می دهید .
اما :
سلام
من اومدم که به این قضیه ی شهر رفتن پایان بدم . اولش فکر می کردم واقعیه و وقتی پست های دوستان را می دیدم که می گفتند شهر وجود نداره می گفتم دروغ می گند آخه اونا یه استدلالهای عجیبی می آوردند که یک بچه هم حرفشون را قبول نمی کرد . مثل اینکه بازی یک سی دی یا مثلاً 200 مگه و نمی تونه هم روستا داشته باشه و هم شهر ! من خودم خیلی مایل بودم به شهر بروم ولی پس از دیدن یک جمله ی انگلیسی از یکی از دوستان چند تا جستجو کردم که متوجه شدم اصلاً شهری وجود ندارد :
این دقیقاً اون متنه که دوستی که ارسال کرده بود گفته بود مربوط به شهره و دوستان ترجمش کنند .
in harvest moon game does he realy go city
I wonder why this get's asked so much lately? Anyways, no you do not go to the city ever. If you do poorly after 3 years the game will end right there. Otherwise, you just keep playing the game while on the farm forever
اگر اشتباه نکنم مضمون این جمله یعنی اصلاً نمی شه به شهر بری و اگه بعد از 3 سال بازی فقیر شدی یا به قول خودمون خوب بازی نکردی بازی تمام می شه و در غیر اینصوت ( خوب بازی کردن ) شما می تونی در مزرعه برای همیشه کار کنی .
اما پس از دیدن این جمله یک سری جستجو در اینترنت کردم و به متن زیر برخوردم :
WELL THIS HARVEST MOON IS JUST A GAME BUT THIS SECTION SEEMS VERYINTERESTING, ANYONE THAT KNOW OTHER WEIRD THINGS PLEASE EMAIL ME. So this is what I think will make the next harvest moon series better:1. You can trade your crops by bringing it into a market, set a higher price and meet many peoples from other cities... thanks for Marc Haric, we can trade crops in harvest moon snes.2. Can go to another city and travel, and can buy an automatic watering machine! Buy other field and can plant rice. More coming soon!
این متن پس از قرار دادن استراتژی بازی بود که میگه درسته یک بازیه ولی بعضی بخش هاش خیلی جذابه و اگه هر کس چیز های خارق العاده دیگری می دونه به من ای میل بزنه .
بعد از این متن گفته چیزهایی که فکر می کنم اگه باشه باعث بشه سری های بعد این بازی جذاب تر بشه .
1- تو بتونی محصولاتت را مبادله کنی با قیمت بیش تر و بتونی افراد زیادی را از شهر های دیگه ببینی و بقیه ی این خط .
اما خط دوم که اساسیه : بتونی به شهر های دیگه سفر کنی ، بتونی ماشین آب پاشی اتوماتیک بخری چیز های دیگر بخری و بتونی برنج بکاری .
اما تحلیل من : اگر شما هم استراتژی این بازی را از کتاب رمز لوحه خانه را خوانده باشید به نظرتون خط دوم متن خیلی آشناست . بله در این کتاب آمده که میشه بری شهر ، وقتی رفتی شهر دستگاه آب پاشی اتوماتیک داری ، در این بازی می تونی برنج بکاری و ... . اما شما در متن بالا می بینید که گفته اگه این آیتم ها در سری بعد این بازی باشه اونو بهتر می کنه ، یعنی الان وجود نداره و می دونید که برای ps1 نسخه ی جدید تری از این وجود نداره. یعنی به هیچ وجه نمی شه تو این بازی بری شهر ، برنج بکاری و از ماشین آب پاشی خودکار استفاده کنی . احتمالاً نویسنده ی کتاب رمز لوحه خانه در حین ترجمه ی این متن متوجه نشده که این آیتم ها اکنون در بازی وجود ندارند و اونا را به بازی اضافه کرده یا ... .
اینم آدرس سایتی که این متن در آن است :
در سایتی دیگر یک سری سوال و جواب در مورد این بازی مطرح شده که یکی از سوال های آنها این است :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hi.Is there any city in this game?Thank Youکه میگه آیا هیچ شهری در این بازی وجود دارد ؟
و پاسخ آن :
No there's notپاسخ هم که واضح است و جواب منفی است .
این هم آدرس سایتی که این سوال در آن مطرح شده :
ضمن اینکه در استراتژی های دیگر این بازی که در سایت های زیر آمده اصلاً حرفی از رفتن به شهر زده نشده و تنها در متن بالا نویسنده خواسته به شرکت سازنده بازی کمک کنه تا در نسخه های بعدی موفق تر باشند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها در لینک دوم بالا آمده که kai بعد از تابستان به شهر بر می گرده نه شما و گفته که Gray از شهر آمده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن در استراتژی ها خیلی آمده که فلان کاراکتر از شهر اومده ، یا فلان کاراکتر تو زمان خاصی میره شهر و ... ولی هیچگاه از شهر رفتن شما صحبتی نشده است .
اما این مطلب ممکنه خیلی جنجال بلند کنه ، من تو این چند روزی که این تایپیک را پیدا کردم نزدیک به نصف پست های آن را دیدم . خیلی ها گفته بودند که خونه ی اقوامشون دیدن که شهر وجود داره ، یا مثلاً بعد از رفتن به شهر مموریشون سوخته و ... . ولی هیچ کدام حتی یک عکس یا مدرک هم ارائه نداده بودند . حتی یک جا یکی از دوستان که به قول خودش به شهر رفته آموزش گرفتن کاغذهای پرینت شده را از دوستان خواسته بود در حالیکه به عقیده ی تقریباً همه ی کسانی که اظهار به رفتن به شهر کرده اند برای این کار باید بازی شما 100% شود و بدون کاغذهای پرینت شده این کار غیر ممکن است . یا گفته بودند باید 80 یا 100 غذا درست کنی در حالیکه خودشون تنها لیست همون 68 غذا را داده بودند و می دونند که بدون بقیه ی غذا ها هیچ گاه نمی شه به 100% رسید . به هر حال من خودم از کسانی بودم و هستم که دوست دارم شهر برم ولی الان که دیگه نمی شه . به قول آقای A-H Entertainment بازی را برای خودش انجام بدید نه شهر . بابا همین روستا می دونید چقدر چیز داره که هنوز ندیدید و نگرفته اید ؟
من خودم می خوام بازی را به خاطر خودش با مبدل شروع کنم . ( البته به خاطر خودش ) و هر موقع که شروع کردم مطمئناً سیوم را هم می زارم تا دوستان ببینند و نظر بدند . البته من قبلاً این بازی را با پلی استیشن انجام داده بودم و یادم نیست در چه ماهی از سال سوم بود که اگه اشتباه نکنم بیش تر از 80% بازی را گرفته بودم و چون خیلی مایل بودم ببینم می رم به شهر یا نه بازی را بدون سیو هی رفتم ( بدون انجام هیچ کاری می رفتم به روز بعد ) و پس از دیدن اینکه در همان روستا ماندم از ادامه بازی پشیمان شدم . پس نتیجه اینکه حتماً لازم نیست 100% بازی را بگیری تا در روستا بمانی . البته نمی دونم شاید پس از گرفتن 100% یک جایزه ای چیزی بهت بدند ولی مطمئناً رفتن به شهر نیست . در ضمن بعضی دوستان گفته بودند که گرفتن دو زن محاله من این را مطمئن نیستم درسته یا نه و به نظر من درسته چون در استراتژی بازی آمده که برای گرفتن زن دوم باید مزرعه ی شما خوب باشه ( در سال دوم ) و اگه شهر دار خوشش باید سال سوم می تونی یک مزرعه جدید هم بخری که در اینصورت می تونی زن دوم را هم بگیری . پس کتاب رمز لوحه خانه غلط نیست و چون از روی توضیحات انگلیسی بازی ترجمه شده در بعضی جاها ضعف هایی داره که بارزترینش هم فاجعه ی رفتن به شهره که چنین چیزی ممکن نیست .
پس از مدیران محترم خواهش می کنم در صورتی که دوستان بدون استدلال و همین طوری گفتند ما رفتیم شهر و نمی دونم پسر خالمو و پسر عممو اینا رفتند لایق این هستند که چند هفته ای Ban بشند تا دیگه دوستان را الاف نکنند .
در ضمن یکی از مدعیان رفتن به شهر گفته بود که در خانه ی یکی از اقوامش شهر را دیده که می تونستی ماشین بگیری و حتی با ماشین یک دور هم زده در حالیکه این ماشین برای نسخه ی ps2 و psp بوده و اصلاً ربطی به بازی ps1 ندارد .
در مورد این متن هم که در پست 2500 آمده :
" بچه ها يه اين مطلب توجه كنيد:
بعد از آنكه با همسرتان ازدواج كرديد، ميتوانيد در اسكله يك بطري حاوي نامه پيدا كنيد. سپس Kai به شما ميگويد اگر بخواهيد ميتوانيد در روستا بمانيد. Yes را انتخاب كنيد تا نامه را دريافت و به شما يك عطر بدهد.
شايد اينجا no رو بزنيد ميريد شهر شايد... "
من تا به حال اینو ندیدم ولی می دونید که با یک حرف نمی شه بری شهر ، شهردار اول بازی میگه شما باید خوب بازی کنید و ... و حرفی از شهر نمی زنه پس اگه تونستید خوب بازی کنید اجازه می ده در همان مزرعه بمونید و اگر نتونستید و شهردار ناراضی بود شما نمی تونید اونجا بمونید و باید جای دیگه ای جور کنید و چون جای دیگه ای ندارید پس می رید شهر . البته دیگه تو بازی شهر را نشون نمی ده یعنی در اصل شما باختید ( Game Over شدید ) و مجبورید به علت نداشتن جا برید شهر که دیگه بازی برای این کار طراحی نشده و شهری در کار نیست . ( فقط در حد یک حرف است و در اینصورت اسم تیتراژ پایانی بازی نمایش داده می شود . )
در ضمن یکی دیگر از دلایل وجود نداشتن شهر ، عدم وجود دموی آن می باشد . می دانید که در صورتی که بازی اجرا شود و شما هیچ دکمه ای را فشار ندهید بازی به صورت خودکار چندین دمو از بازی را نشان می دهد و در صورتی که جای مهمی چون شهر وجود داشت ، حتماً باید چند دمو در این رابطه هم وجود داشت که نیست .
باز هم تکرار می کنم من با استدلال ثابت کردم که شهر وجود نداره و سایت هایی منبع من هم اعتبار بالایی دارند و احتمال اینکه در مطالب آنها دروغ وجود داشته باشد خیلی کم است . پس شما هم در صورتی که مدعی رفتن به شهر هستید با مدرک معتبر به ما ثابت کنید و مطمئن باشید در صورتی که حرف شما منطقی باشه خود من اولین نفری هستم که به اشتباه خودم در مورد وجود نداشتن شهر اعتراف می کنم .