تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 4105 اولاول ... 2072572973033043053063073083093103113173574078071307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من اعزامم 1 تيره و مازادم، مي خواستم بدونم مي تونم كاري كنم كه نيوفتم نيروي انتظامي(البت بدون پ) مثلا 1 تير به جاي 7 صبح زودتر برم يا اونجا زرنگ بازي دربيارم(البته تو اين كار هم تبحر ندارم اما خوب اگه آدم مجبور بشه...)
    ممنون ميشم اگه جوابمو بدين

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    من 1/4/90 اعزام بودم ولی چون داداشم سرباز بود رفتم نظام وظیفه و یکسال تمدید کردم.
    امروز برگه سبزم دوباره اومد تاریخ اعزام رو زده 1/4/91 ولی در کمال تعجب دیدم که نوشته 90 روز اضافه خدمت به دلیل غیبـت!!
    درصورتیکه من هیچ غیبتی ندارم و توی برگه سبز قبلیم هم هیچی ننوشته بود.حالا چیکار کنم؟
    یه سر حوضه نظام وظیفت بزن حتما
    ممنون دوست عزیز hts1369
    شما تجربیات خوبی دارین و این تجربیات رو هم در اختیار دیگران قرار می دهید و من از شما یه تشکر ویژه میکنم.
    اگه میشه راجع به روابط انسانی هم به ما بگید مثلا با هم خدمتیامون و فرمانده و مافوقامون چه جوری برخورد کنیم بهتره.
    در ضمن من شنیدم اونجا بعضی خبر چینی میکنن و در ازاش مرخصی میگیرن (حالا نمیدونم درسته یا نه) راجع به این هم توضیح بدین ممنون میشم
    با تشکر
    نه اقا خبر چینی اینا ربطی به مرخصی نداره
    کلا به جو و محیط ربط داره
    اگه میخوای خدمت خوبی داشته باشی و بی دردسر
    1- زیاد تو چش نباش
    2- جزو هیچ دارو دسته ای نشو
    3- با کسی کل کل نکن
    4- دشمن واسه خودت نتراش
    5- کلا سرت لاکه خودت باشه
    -6 مدتی که باید بگذرونیش پس بهتره به قوانین احترام بذاری حرف اینو اونم گوش نده چیزی نمیشه و اما کردیمو فلانی گفته و بچه ننه و این حرفا

3. 6 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راستی یه چیزی که تو آموزشی هست و تقریبا هرکس رفته تائید کرده بحث شایعه هست
    دوستانی که دارید میرید آموزشی
    یادتون باشه شدیدا تو آموزشی شایعه زیاده

در مورد مرخصی و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید
    خصوصا همون مرخصی

جالب اینجاست ما 4-5 تا از بچه ها تست کردیم این قضیه رو
    یه شایعه خیلی کوچیک درست کردیم
    پخش شد
    کمتر از 24 ساعت بعد با بزرگی 10 برابر خبرش به خودمون رسید

خلاصه شایعه زیاده و توجه نکنید بهش

واسه مرخصی هم تا وقتی از پادگان بیرون نرفتین و ازش دور نشدین باور نکنین
    حتی اگه دفترچه مرخصیتون هم امضا شده باشه احتمال اینکه لغو بشه یا موکول شه به یه زمان دیگه زیاده

5. 5 کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من اسفند 89 کسری گرفتم. تو برگ سبزم هم زده.416 روز کسری. کسری بهم میدن؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز hts1369
    شما تجربیات خوبی دارین و این تجربیات رو هم در اختیار دیگران قرار می دهید و من از شما یه تشکر ویژه میکنم.
    اگه میشه راجع به روابط انسانی هم به ما بگید مثلا با هم خدمتیامون و فرمانده و مافوقامون چه جوری برخورد کنیم بهتره.
    در ضمن من شنیدم اونجا بعضی خبر چینی میکنن و در ازاش مرخصی میگیرن (حالا نمیدونم درسته یا نه) راجع به این هم توضیح بدین ممنون میشم
    با تشکر
    خواهش میکنم داش
    کلا خدمت رو نباید سخت گرفت سخت بگیری کلات پس معرکه است ولی اگه میخواهید خدمت خوبی داشته باشید تو اموزشی اسه بیا اسه برو گربه شاخه ت نزنه کاری به کار کسی نداشته باش چون دوماه هست و اگه شما اعتراضی هم به فرمانده بکنی خیلی بعیده که روش خودش رو عوض بکنه ولی تو یگان کمی قضیه فرق میکنه شما نباید به کسی رو بدی (حتی به فرمانده) اصلا کلا تو اموزشی شما زیاد بگو چشم تا برات خوب باشه ولی تو یگان بجز یه ماه اول (چون اگه اونموقع پرو بازی دربیاری تبعید میکننت یه جای دیگه) خیلی چشم نگو.ادم فروشی هم تو تمام محیطهای دسته جمعی هست (افت محیط دسته جمعی همینه) ولی کم و زیاد داره شاید باشن کسانی که ادم فروشی بکنن برا مرخصی ولی من خوابگاه دانشجویی هم بودم اونجا هم ادم فروشی میکردن یعنی کلا میخوام بهت بگم همه جا اینجور ادم هایی داره.
    ببینید این که من میگم شما به کسی رو ندید معنیش این نیست که شما نباید پوتینتون رو واکس نزنید اینطوری نیست شما باید وظایف یه سرباز رو به نحو احسن انجام بدین تا کسی نتونه از شما ایراد بگیره ولی کارهای اضافی رو اصلا انجام ندین که کم کم لطفهایی که شما به کسی میکنید میشه قسمتی از وظایفتون.
    سلام
    من اعزامم 1 تيره و مازادم، مي خواستم بدونم مي تونم كاري كنم كه نيوفتم نيروي انتظامي(البت بدون پ) مثلا 1 تير به جاي 7 صبح زودتر برم يا اونجا زرنگ بازي دربيارم(البته تو اين كار هم تبحر ندارم اما خوب اگه آدم مجبور بشه...)
    ممنون ميشم اگه جوابمو بدين
    اصلا اونجا اینطوری نیست که شما رو به صف میکنن و میگن مثلا دو صف اول برن اونطرف سه صف اخر برن اینطرف بقیه هم سر جاشون وایسن شما نمیدونید که اینها قراره کجا فرستاده بشن. این میشه تقسیم شما مثلا یکی از این دسته ها میرن نیرو انتظامی تو مالک اشتر یکی میره نیرو انتظامی تو مشکین شهر اون یکی هم میره 04 بیرجند (این که من میگم مثله و شما واقعا نمیدونید قراره چی بشه وهمش شانسه توکلت بر خدا باشه ).
    البته من خودم مازاد نبودم و اینو از رفیقم که تو یگان پیش ما بود شنیدم چون اون مازاد بود و افتاده بود مالک اشتر اراک.

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

من اسفند 89 کسری گرفتم. تو برگ سبزم هم زده.416 روز کسری. کسری بهم میدن؟
    وای ی ی ی ی ی ی ی ی
    416 روز برو دست بابات رو ببوس.
    وقتی تو برگه سبزت زده باشن دیگه حتما بهت میدن.

8. 4 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر تجربیاتشون . شاید سوالم براتون تکراری باشه

می خواستن بدونم من که معاف از رزم شدم ( نمره چشم و تنگی نفس شدید هنگام فعالیت) به نظرتون چجوری از این قضیه استفاده کنم که بیشتر به نفعم می شه؟

بعنی همون اول برم بگم من این مشکلات رو دارم و اصلا نمی تونم فعالیت کنم؟ رفتارشون بدتر می شه یا نه؟
    Last edited by siyamak2; 18-06-2011 at 20:04.

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر دوستان.

آقا ما امروز رفتیم کسری خدمت رو گرفتیم . هجده تیر هم اعزام میشم برای اموزشی . حالا این برگه رو من باید موقع اموزشی ببرم؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام بچه ها...
    داره میرسه مثل اینکه...

سلام
    من اعزامم 1 تيره و مازادم، مي خواستم بدونم اون روز كه محل اعزامم رو مشخص مي كنن ميتونم كاري كنم كه نيوفتم نيروي انتظامي (البته بدون پارتي بازي چون من كه پارتي ندارم ) مثلا اينكه 1 تير به جاي ساعت 7 صبح زودتر برم (ساعت 6) يا اينكه اونجا بشه زرنگ بازي درآورد(كه البته تو اين كار هم زياد تبحر ندارم اما خوب اگه آدم مجبور بشه...)و يا هر توصيه اي كه شماها بكنين
    ممنون مي شم اگه جواب بدين
    سلام عزیزم...
    شما شاید یه جای خیلی خوب افتادی...جایی که باحال باشه.....اتفاقآ بدلیل مازاد بودن شاید شانس بیشتری هم بیاری...
    در ضمن.....
    نیروی انتظامی خوبی های زیادی هم داره بقول بچه ها.....

نگران نباش.....
    هر چه پیش آید خوش آید.....توکل به خدا...

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا این پست ما چرا حذف شد راجب به خدمت بود دیگه
    در انجمن متفرقه و به ویژه این تاپیک ( که جزو تاپیکهای مفید و پرفعالیت هست و بدون نیاز با مهم بودن همیشه در بالا قرار میگیره) از هیچ نوع پست اسپم و غیرمفید استقبال نمیشه /

موفق باشید /

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر تجربیاتشون . شاید سوالم براتون تکراری باشه

می خواستن بدونم من که معاف از رزم شدم ( نمره چشم و تنگی نفس شدید هنگام فعالیت) به نظرتون چجوری از این قضیه استفاده کنم که بیشتر به نفعم می شه؟

بعنی همون اول برم بگم من این مشکلات رو دارم و اصلا نمی تونم فعالیت کنم؟ رفتارشون بدتر می شه یا نه؟
    دوست من شما وقتی معاف از رزمی تو اموزشی کلاسهای عملی نداری مثل رژه و تاکتیک و میدون تیرو ....
    ولی کلاسهای تئوری رو باید همش رو بری
    تو یگان خدمتیتم معمولا کار دفتری بهت میدن
    شما که رفتی اموزشی یه روز ازتون میخوان که مدارکتون رو ارائه بدین مثل کپی مدرک تحصیسلیو این حرفا
    ولی قبلش در بدو ورود میری پیش ارشد یگانت و موقیعت خودت رو با مدارک و مستندات ارائه میدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •