باور کن هیچ سایتی عاشق چشم و ابروی کسی نیست که بخواد بهش rp مجانی بده من هم خودم یه زمانی همه ی سایت های -- rp رو زیر و رو کردم ولی همش fake بود دیگه خود دانی
باور کن هیچ سایتی عاشق چشم و ابروی کسی نیست که بخواد بهش rp مجانی بده من هم خودم یه زمانی همه ی سایت های -- rp رو زیر و رو کردم ولی همش fake بود دیگه خود دانی
سلام.
بزار قدم به قدم جلو بریم ببینیم به کجا میرسیم.
شما با لپ تاپ بازی میکنید یا کامپیوتر؟
تنظیمات video من که به صورت auto خودش تنظیم شد:
characterquality : high , environment quality:high , effect quality:high , shadow quality:low , frame rate cap:stable
fullscreen with resolution 1360*768 & wait for vertical sync enabled
کارت گرافیکم هم geforce 9400 ... و با این setting فریم ریت که گوشه بالا سمت راست مینویسه حول حوش 50 است.ولی وقتی shadow quality رو medium میبرم فریم ریت کم میشه و تیک میزنه
Last edited by hm741; 24-03-2013 at 21:02.
مرسی بلاخره نوبت شد مشکل ما هم حل شه
با هردوش بازی کردم
کامپیوترم یکم در بو داغون هست اما
گرافیک gforce 9400
متسفانه وضع رم و cpu خیلی بده 2 تا رم 1 دارم ddr1 با یه cpu تک هسته ی اینتل 3.2
مشکل اینجاست که اونوقت های که با لپ تاپ بازی می کنم کمتر می شه اما دیگه اصلا وقتی 7 هیرو بیان هیچی نی میبینم لگ زیادی می گیره
مرسی بابت کمکت باید تنظیمات اول اینطوری بود بد نبود ولی خوبم نبود دوباره اینطوری کنم شاید بهتر شه
ولی گزینه شدو کوالیتی نداشتیم yes یا no بود فک کنم
بعد مانیتور شما چند اینچ که ریزولیشن رو رو 1360*768 گذاشتین 14 و 17 که نیست هست ؟
این قسمت prepaid cards نیست ! مال شما داره ؟ باید با قندیل شکن برم ؟ !
دوستان کمک ! امتحان کنید ببینید با قندیل شکن میره واسه شما همچین قسمتی داره ! نباید از اون پایینش کشورم رو تغییر بدم ؟ !
کسی اینجا تو سرور آمریکا بازی مینه ؟
اگه بازی میکنه ببینه تو قسمت Purchase RP یه قسمت به نام prepaid cards داره یا نه ؟
مانیتورم 19 اینچ wide هستش و سیستم من تو پردازش سایه ها کلا ضعیفه ... یه بازی خودت create بکن با 9 تا AI بعد با خیال راحت تمام حالات ممکن رو تست کن ببین کدوم جزییات رو کم کنی بیشتر تاثیر میذاره ... وقتی یک یا دو چمپ رو روی صفحه داری اگه حول حوش 50 فریم داشه باشی مطمینا در حالتی که 10 تا چمپ در یک آن باهم درگیر میشن فریم ریت کمتر از 30 نمیشه
اگه تونستی از اون سایت کدی بگیری و اگه جعلی نباشه باید اونو وقتی وارد فروشگاه بازی میشی یه تب داره نوشته codes یکی مونده به آخریس کد های pre paid رو باید اونجا وارد کنی
تو eune منو ادد کنید
id : AmirWingman
با هم play کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)