تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 307 از 386 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

میزون فرمون 10 تومن رفیق برادرم برام زد ! بالانس رو هم همین هفته پیش رفته بودم لنگرود اونجا 10 تومن دادم 4 تا چرخ رو زد !
    این میزون فرمون چجوری باید انجام بشه چون ماشینم رو با بالابر بردش بالا و بعدش با یه میله فاصله چرخها رو اندازه زد و کار خاصی به نظرم نیومد که انجام داده باشه.معمولا واسه میزون فرمون چکار باید بکنن ؟ البته انحراف ماشین موقع حرکت کمتر شده.
    امروز هم رفتم روغن موتور و فیلتر هوا،فیلتر روغن و فیلتر بنزین رو عوض کردم شدش 92 هزار تومان!
    روغن موتور هر سال الف میریختم امسال بهران سوپر پیشتاز 20/50 ریختم ببینم چی میشه.نظرتون چیه ؟ 10/40 هم بود نمیدونم چرا 20/50 ریخت.روغن موتورهای خارجی هم ماشاءالله همه بالای 60 تومن شده.پارسال الف ریختم قیمتش دقیقا نصف امسال دراومد.امسال ایرانی که ارزونترین بود ریختم قیمتش دوبرابر شد!

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز رفتم روغن،فیلتر روغن،فیلتر هوا عوض کردم (elf-10-40) شد 100 هزار با دستمزدش،،،زیاد نشده یکم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دیروز رفتم روغن،فیلتر روغن،فیلتر هوا عوض کردم (elf-10-40) شد 100 هزار با دستمزدش،،،زیاد نشده یکم؟
    قیمت همینه. فقط قیمت 4.8 لیتر روغن الف میشه 82 تومن .خوب گرفته

4. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روغن رو از نمایندگی نیکو پخش بگیرید خیلی ارزونتر نسبت به اینی که شما میگید ! من یه 4 لیتری و یه 1لیتری ازش گرفتم فک کنم کلا شد 70 فک کنم ( چون شمع و چیزای دیگه هم گرفتم دقیق دقیق نمیدنم چند شد ولی خلی ارزونتر از این چیزی شد که شما میگید )!!

6. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز قیمت اصلش همینه. قیمتای کمتر هم اگه تو بازار دیدید تقلبی یا تولید داخل هستن که تو ظرف Elf پر شدن.

8. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز قیمت اصلش همینه. قیمتای کمتر هم اگه تو بازار دیدید تقلبی یا تولید داخل هستن که تو ظرف Elf پر شدن.
    دوست عزیز قیمتش این نیست ! این تعویض روغنی ها بعضیاشون دیگه خدا داند !

این قیمت نیکو پخشه ! من همیشه از نمایندگی اینا میگیرم ! در ضمن شما الف اماراتی تو بازار اصلا پیدا نمیکنی همشون تو شرکت توتال ایران ساخته میشن پشتشون هم نوشته ساخت شرکت به توتال به سفارش شرکت سایپا ! البته اون سفارش رو رو 1 لیتریهاش نوشته برای تندره که 5 لیتر میگیره !

10. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان امروز از ایساکو باهام تماس گرفته بودن . بهم گفت که وقتی به 20 هزار تا رسیدی بیار نمایندگی برات سرویس کنیم . رایگان سرویس میکنن ؟ چه چیزهایی رو تعویض میکنن ؟ سال پیش کارت طلایی گرفته بودم ولی دیگه امسال تمدیدش نکردم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

امروز رفتم سوپر پیشتاز 20W50 که هفته پیش ریخته بودم رو خالی کردم و بجاش بهران رانا فول سینتتیک 5W30 ریختم. 4 لیتریش 70 تومن.کلا 150 پیاده شدم ولی موتور نرم تر کار میکنه.قیمت روغن موتور نسبت به سال گذشته 3 برابر شده.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز رفتم سوپر پیشتاز 20W50 که هفته پیش ریخته بودم رو خالی کردم و بجاش بهران رانا فول سینتتیک 5W30 ریختم. 4 لیتریش 70 تومن.کلا 150 پیاده شدم ولی موتور نرم تر کار میکنه.قیمت روغن موتور نسبت به سال گذشته 3 برابر شده.
    فکر کنم عدد بالای روغن موتور برای تندر بالای 40 باشه. شما روغنی ریختی که به موتور ماشینت نمی خوره. چون عدد بالا هم نشان دهنده ی گرانروی تو دمای بالاست چون 30 رو انتخاب کردید و داریم به فصول گرم نزدیک می شیم احتمال آسیب دیدن موتور ماشین شما زیاد بشه. شما هون Elf مخصوص ماشینتونو میریختید بهتر بود. همه جا هم هست. مناسب ماشینتون هم هست. 10W40 روغن مناسب شماست. نه چیز دیگه. می تونید اگه گیر آوردید 5W50 هم بریزید چون 10w40 رو هم پوشش می ده ولی قیمتش خداتومنه تا جایی که من دیدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

فکر کنم عدد بالای روغن موتور برای تندر بالای 40 باشه. شما روغنی ریختی که به موتور ماشینت نمی خوره. چون عدد بالا هم نشان دهنده ی گرانروی تو دمای بالاست چون 30 رو انتخاب کردید و داریم به فصول گرم نزدیک می شیم احتمال آسیب دیدن موتور ماشین شما زیاد بشه. شما هون Elf مخصوص ماشینتونو میریختید بهتر بود. همه جا هم هست. مناسب ماشینتون هم هست. 10W40 روغن مناسب شماست. نه چیز دیگه. می تونید اگه گیر آوردید 5W50 هم بریزید چون 10w40 رو هم پوشش می ده ولی قیمتش خداتومنه تا جایی که من دیدم.
    دیگه ریختم.همینم از سرش زیاده.دیگه النوده ،پورشه که نیست اینقدر حساس نباش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •