سلام
دوست گرامی مشاهده ریز مصرف هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکند.
به احتمال زیاد مرورگر شما مشکل دارد
سلام
دوست گرامی مشاهده ریز مصرف هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکند.
به احتمال زیاد مرورگر شما مشکل دارد
منظور ایشون رایتر نبود مگه میشه رایتر در یک کشوری نباشه؟؟!! منظورش CD کپی شده ی برنامه ها و داده هایی بود که کپی رایت دارن.
من از نداگستر استفاده می کنم و چون برای سرویس شبانه نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد هست نمیتونم از این سرویس استفاده کنم چون مودم من مستقیم به اینترنت و صل میشه. تنظیمات مودمم رو باید چطور تغییر بدم؟؟ مدل مودمم SMC 7904 هست.
در ضمن سرعت شبانه حدودا چنده؟ من از اصفهان سرویس میگیرم
کپی رایت اونجا به خوبی رعایت میشه و برخورد قانونی هم به صورت جدی وجود داره ولی خب خیلیاشونم دانلود میکنن وگرنه این همه فیلم و برنامه های مختلف توی آپلودسنترهای خارجی پیدا نمیشد که. البته ایشون گفتن رایتر!! نه سیدیه رایت شده!
عزیزم خودم از وضع رعایت یا عدم رعایت کپی رایت در اونجا بهتر از شما اطلاع دارماگه به شبکه های تورنت مراجعه کنی میبینی بیشتر seed و peer ها خودشون از کشورهای دارای قانون کپی رایت ان.
ضمناً ایشون اشتباه کرده گفته اونجا رایتر نیست!! مگه این لپتاپها که داره آک از اونور میاد همگی رایتر ندارن؟؟ یک چیزی ایشون گفتن و شما سخت نگیر و اینقدر کش نده.
گوینده هر چی بگه شنونده باید عاقل باشه.
دوست عزیز یه موقعی گفتی که سرعت دانلود شبانه توی قم داره بهتر میشه و از این حرفا ولی هنوز خبری نشده.
بابا ما داریم دیوونه میشیم از این سرعت مزخرف سرویس 512 و 1 مگ میخریم بعد سرعت دانلودشبانه روی 15 بسته شده با این چی میشه دانلود کرد آخه؟
بعد میگید چرا طرف معتاد میشه...![]()
دوستان صبانتی الله وکیلی مرامی بیاین بگین واقعا پینگ ِ صبانت خوبه ؟ قطعیش اذیتم نمی کنه تو روزانه ؟ برام خیلی مهمن اینا ! آفرین به شما بچه های با مرام![]()
اين شبانه رايگان 3 شبه كه براي من قطعه و كانكت نميشه! (مشهد)
كسي از دوستان چنين مشكلي داره؟
منم الان دوشبه که هیچی دان نمیکنه.....(اهواز)
سرویس شبانس خیلی مسخرس
من هم امشب نتونستم وصل بشم (شیراز). از شیرازی ها کسی مشکلی نداشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)