تحت ویندوزش رو مگه استفاده میکنی؟ویندوزت بپره چی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره از این نسخه استفاده کنی، بوت ایبله
تحت ویندوزش رو مگه استفاده میکنی؟ویندوزت بپره چی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره از این نسخه استفاده کنی، بوت ایبله
خب اگر بخوام مستقیما روی دی وی دی بندازم باید چکار کنم؟
چون تحت داس باید سی دی داخل بمونه دیگه نمی شه دی وی دی خام توش گذاشت.
راستی اگر روی هارد بندازم بعد رایتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی می شه گفت دقیقا همونیه که برنامه مستقیما روی دی وی دی می ندازه؟
مستقیم روی dvd رو نمیدونم اما به نظرم فرقی نمیکنه میتونی رو هارد ذخیرش کنی و بعد رایتش کنی، احتمالا دلیل اینکه میشه تیکه تیکه بک آپ گرفت همینه![]()
سلام دوستان
1-من سرعت رم لپ تاب رو اگه خریدم با کدوم نرم افزار چک کنم؟ speecy یا support center ؟ و یا cpu z?
2-من لپتاپ رو که خریدم ویندوز روش نیست درسته؟بعد چطور این نرم افزار ها روش نصب کنم؟ها؟ها؟ها؟![]()
سلام
دوست عزیز sheytoon001 اگر خاطرتون باشه من سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه چرا سرعت آداپتور وایرلس 5010 وقتی کانکت میشه از 54 مگابیت بالاتر نمیره.گهگاهی هم حتی تا 24 مگابیت پایین میاد.در حالی که روتر وایرلسی که من در منزل دارم تا 150 مگابیت رو ساپورت میکنه.
مطمئنا میدونید در شبکه های وایرلس سیستم های کد گذاری مختلفی وجود داره.ساده ترین روش استفاده از سیستم کد گذاری wep هست که بیشتر افراد از جمله خودم از این روش استفاده می کنند برای وصل شدن به روتر یاد مودم adsl
دیروز همینطوری برای افزایش امنیت شبکه منزل سیستم کد گذاری رو به wpa2 تغییر دادم.اما در کمال تعجب دیدم سرعت کانکشن وایرلس شده 72 مگابیت.
سپس از pc منزل به لپ تاپ ریموت زدم و فایلی رو از pc به لپ تاپ کپی کردم.در task manager چیزی حدود 96 مگابیت speed داشتم.که قبلا اینجوری نبود.در ضمن کیفیت سیگنال هم همیشه روی excellent هست.
ظاهرا سیستم کد گذاری wpa2 علاوه بر ایمنی بیشتر بر روی سرعت تاثییر مثبتی داره که من تجربه اش کردم.
و از این که دلیل این مشکل رو در تاپیک توضیح دادید متشکرم
خوب بلاخره یه مشکلی برا لپ تاپ منم بوجود اومد
تا الان 3 بار خطای صفحه آبی بدون دلیل برا لپ تاپ من رخ داده و بعد از ری استارت ویندوز چنین اطلاعاتی رو درباره این مشکل نشون میده
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: 19
BCP1: 0000000000000003
BCP2: FFFFF80002E53C40
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF80002E53C40
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
حالا من نمیدونم دلیل این مشکل چیه با ساپورت سنتر که سخت افزار رو سالم نشون میده
خودم به کسپراسکای یه مقدار شک دارماگه کسی درباره این مشکل اطلاعی داره ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیار من هم بذاره
فرقی نمیکنه ، با همشون نشون میدن اما از همون support center استفاده کنی شاید بهتر باشه چون اون دوتا دیگه برای محاسبه یمقدار محاسبات احتیاج دارن
خوب تا ویندوز نصب نشه نمیتونی متوجه شیبیشتر بدرد این میخوره که ببینی سرت کلاه رفته یا نه
![]()
یعنی به نمایندگیش که از می خرم بگم:
"من برم اینو بازش کنم بعدش ویندوز هم روش نصب کنم یه Support center هم روش نصب کنم بعد سرویس تگ رو هم چک کنم اگه اشتباه بود میارمش برام عوض کن؟
درسته؟
فکر کنم فقط یه راه داره و اونم اینه که باهاش قبلا صحبت کنم و فقط به این شرط ازش بخرم.حالا اگه قبول نکرد چه؟
سلام دوستان من یه موس ویرلس مدل دل sm -8026 گرفرتام هر کاری میکنم لپتاپ دل ۵۰۱۰ نمیشناسش تو سایت دل هم رفتم واسه ویرلس خیلی گزینه داره گرفتم بازم فایده نداره تو ون بلوتوسه سرخ میکنم بازم چیزی نمیاره واقعن رفته رو عصابم کسی بلده
ممنون میشم .
سلام دوستان من یه موس ویرلس مدل دل sm -8026 گرفرتام هر کاری میکنم لپتاپ دل ۵۰۱۰ نمیشناسش تو سایت دل هم رفتم واسه ویرلس خیلی گزینه داره گرفتم بازم فایده نداره تو ون بلوتوسه سرخ میکنم بازم چیزی نمیاره واقعن رفته رو عصابم کسی بلده
ممنون میشم .????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)