تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 421 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرچ کردم ولی نبود. دو سه روزیه سرچ می کنم ولی گیرم نمیاد یا ورژن پایین تر هست یا تحت داس من تحت ویندوز می خوم. ضمنا می خوام خود به خود روی دی وی دی بندازم نه روی هارد بعد رایتش کنم. چون این امکان را توی نسخه های قبلی دیده بودم. اگر می شه راهنمایی کنید چطور قدم به قدم می شه بک آپ گرفت یا حداقل نکاتش را بگید.
    ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تحت ویندوزش رو مگه استفاده میکنی؟ویندوزت بپره چی؟
    بهتره از این نسخه استفاده کنی، بوت ایبله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب اگر بخوام مستقیما روی دی وی دی بندازم باید چکار کنم؟
    چون تحت داس باید سی دی داخل بمونه دیگه نمی شه دی وی دی خام توش گذاشت.
    راستی اگر روی هارد بندازم بعد رایتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی می شه گفت دقیقا همونیه که برنامه مستقیما روی دی وی دی می ندازه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب اگر بخوام مستقیما روی دی وی دی بندازم باید چکار کنم؟
    چون تحت داس باید سی دی داخل بمونه دیگه نمی شه دی وی دی خام توش گذاشت.
    راستی اگر روی هارد بندازم بعد رایتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی می شه گفت دقیقا همونیه که برنامه مستقیما روی دی وی دی می ندازه؟
    مستقیم روی dvd رو نمیدونم اما به نظرم فرقی نمیکنه میتونی رو هارد ذخیرش کنی و بعد رایتش کنی، احتمالا دلیل اینکه میشه تیکه تیکه بک آپ گرفت همینه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    1-من سرعت رم لپ تاب رو اگه خریدم با کدوم نرم افزار چک کنم؟ speecy یا support center ؟ و یا cpu z?
    2-من لپتاپ رو که خریدم ویندوز روش نیست درسته؟بعد چطور این نرم افزار ها روش نصب کنم؟ها؟ها؟ها؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز sheytoon001 اگر خاطرتون باشه من سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه چرا سرعت آداپتور وایرلس 5010 وقتی کانکت میشه از 54 مگابیت بالاتر نمیره.گهگاهی هم حتی تا 24 مگابیت پایین میاد.در حالی که روتر وایرلسی که من در منزل دارم تا 150 مگابیت رو ساپورت میکنه.
    مطمئنا میدونید در شبکه های وایرلس سیستم های کد گذاری مختلفی وجود داره.ساده ترین روش استفاده از سیستم کد گذاری wep هست که بیشتر افراد از جمله خودم از این روش استفاده می کنند برای وصل شدن به روتر یاد مودم adsl
    دیروز همینطوری برای افزایش امنیت شبکه منزل سیستم کد گذاری رو به wpa2 تغییر دادم.اما در کمال تعجب دیدم سرعت کانکشن وایرلس شده 72 مگابیت .
    سپس از pc منزل به لپ تاپ ریموت زدم و فایلی رو از pc به لپ تاپ کپی کردم.در task manager چیزی حدود 96 مگابیت speed داشتم.که قبلا اینجوری نبود.در ضمن کیفیت سیگنال هم همیشه روی excellent هست.
    ظاهرا سیستم کد گذاری wpa2 علاوه بر ایمنی بیشتر بر روی سرعت تاثییر مثبتی داره که من تجربه اش کردم.
  6. 2 کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز sheytoon001 اگر خاطرتون باشه من سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه چرا سرعت آداپتور وایرلس 5010 وقتی کانکت میشه از 54 مگابیت بالاتر نمیره.گهگاهی هم حتی تا 24 مگابیت پایین میاد.در حالی که روتر وایرلسی که من در منزل دارم تا 150 مگابیت رو ساپورت میکنه.
    مطمئنا میدونید در شبکه های وایرلس سیستم های کد گذاری مختلفی وجود داره.ساده ترین روش استفاده از سیستم کد گذاری wep هست که بیشتر افراد از جمله خودم از این روش استفاده می کنند برای وصل شدن به روتر یاد مودم adsl
    دیروز همینطوری برای افزایش امنیت شبکه منزل سیستم کد گذاری رو به wpa2 تغییر دادم.اما در کمال تعجب دیدم سرعت کانکشن وایرلس شده 72 مگابیت .
    سپس از pc منزل به لپ تاپ ریموت زدم و فایلی رو از pc به لپ تاپ کپی کردم.در task manager چیزی حدود 96 مگابیت speed داشتم.که قبلا اینجوری نبود.در ضمن کیفیت سیگنال هم همیشه روی excellent هست.
    ظاهرا سیستم کد گذاری wpa2 علاوه بر ایمنی بیشتر بر روی سرعت تاثییر مثبتی داره که من تجربه اش کردم.
    و از این که دلیل این مشکل رو در تاپیک توضیح دادید متشکرم
    خوب بلاخره یه مشکلی برا لپ تاپ منم بوجود اومد
    تا الان 3 بار خطای صفحه آبی بدون دلیل برا لپ تاپ من رخ داده و بعد از ری استارت ویندوز چنین اطلاعاتی رو درباره این مشکل نشون میده
    Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1065

Additional information about the problem:
    BCCode: 19
    BCP1: 0000000000000003
    BCP2: FFFFF80002E53C40
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: FFFFF80002E53C40
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1
    حالا من نمیدونم دلیل این مشکل چیه با ساپورت سنتر که سخت افزار رو سالم نشون میده
    خودم به کسپراسکای یه مقدار شک دارم اگه کسی درباره این مشکل اطلاعی داره ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیار من هم بذاره

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1-من سرعت رم لپ تاب رو اگه خریدم با کدوم نرم افزار چک کنم؟ speecy یا support center ؟ و یا cpu z?
    2-من لپتاپ رو که خریدم ویندوز روش نیست درسته؟بعد چطور این نرم افزار ها روش نصب کنم؟ها؟ها؟ها؟
    فرقی نمیکنه ، با همشون نشون میدن اما از همون support center استفاده کنی شاید بهتر باشه چون اون دوتا دیگه برای محاسبه یمقدار محاسبات احتیاج دارن
    خوب تا ویندوز نصب نشه نمیتونی متوجه شی بیشتر بدرد این میخوره که ببینی سرت کلاه رفته یا نه

10. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فرقی نمیکنه ، با همشون نشون میدن اما از همون support center استفاده کنی شاید بهتر باشه چون اون دوتا دیگه برای محاسبه یمقدار محاسبات احتیاج دارن
    خوب تا ویندوز نصب نشه نمیتونی متوجه شی بیشتر بدرد این میخوره که ببینی سرت کلاه رفته یا نه
    یعنی به نمایندگیش که از می خرم بگم:
    "من برم اینو بازش کنم بعدش ویندوز هم روش نصب کنم یه Support center هم روش نصب کنم بعد سرویس تگ رو هم چک کنم اگه اشتباه بود میارمش برام عوض کن؟
    درسته؟
    فکر کنم فقط یه راه داره و اونم اینه که باهاش قبلا صحبت کنم و فقط به این شرط ازش بخرم.حالا اگه قبول نکرد چه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

3 mouse dell sm-8026

سلام دوستان من یه موس ویرلس مدل دل sm -8026 گرفرتام هر کاری میکنم لپتاپ دل ۵۰۱۰ نمیشناسش تو سایت دل هم رفتم واسه ویرلس خیلی گزینه داره گرفتم بازم فایده نداره تو ون بلوتوسه سرخ میکنم بازم چیزی نمیاره واقعن رفته رو عصابم کسی بلده
    ممنون میشم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه موس ویرلس مدل دل sm -8026 گرفرتام هر کاری میکنم لپتاپ دل ۵۰۱۰ نمیشناسش تو سایت دل هم رفتم واسه ویرلس خیلی گزینه داره گرفتم بازم فایده نداره تو ون بلوتوسه سرخ میکنم بازم چیزی نمیاره واقعن رفته رو عصابم کسی بلده
    ممنون میشم .????

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •