تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 311 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311 آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شهاب جون فکر کنم پست خودتم پچ میخواد،رگافیکی چیه دیگه؟؟؟
    +
    من خودم تمام پچ های فیفا 11 رو از PSN دانلود کردم ولی تغییر آنچنانی ندیدم در ضمن فکر نمیکنم با پچ بشه مشکلات بازی رو حل کرد و در ضمن تر همه منتظرن نسخه جدید با تغییرات بیاد بعد شما میگی بیخیال همین 11 با پچ خوبه؟؟؟
    اخه میدونی من خیلی حرفه ای ام چندین انگشتی تایپ میکنم قاطی پاتی میشه
    +
    اینا درس .. ولی به نظر من فیفا 11 هیچ مشکل خاصی نداره که آدم بخواد فیفا 12 بگیره ..
    توی خارج هم ماشاا.. هر بازی 50 - 60 که کم کمش هست .. اونجا هم بحران اقتصادی
    خیلی ها هستن که دیگه نمیان پول بدن واسه بازی جدید .. مجانی آپدیتش میکنن ...

2. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

یعنی از ده انگشت هم بیشتر؟؟؟
    آدم فضایی؟؟؟
    +
    خیلی هم مشکل داره،میخوای برات بشمرم؟؟؟
    همین سیستم دفاع،دستت رو میذاشتی رو یه دکمه خودش توپ رو میگرفت((البته نمیگم این سیستم جدید خوبه ها؟؟؟))
    همین تک به تک ها............
    سیستم پاس کاری.............
    برخوردهای فضایی............
    سیستم آوانتاژ............

و خیلی مشکلات ریز و درشت دیگه....
    خیلی مونده تا بتونیم یه سیمولیشن درست و حسابی رو تجربه کنیم شهاب جان،فکر کنم تا اون موقع پیر شده باشیم.......
    Last edited by Alex Fera; 20-09-2011 at 15:48.

4. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

یعنی از ده انگشت هم بیشتر؟؟؟
    آدم فضایی؟؟؟
    +
    خیلی هم مشکل داره،میخوای برات بشمرم؟؟؟
    همین سیستم دفاع،دستت رو میذاشتی رو یه دکمه خودش توپ رو میگرفت((البته نمیگم این سیستم جدید خوبه ها؟؟؟))
    همین تک به تک ها............
    سیستم پاس کاری.............
    برخوردهای فضایی............
    سیستم آوانتاژ............

و خیلی مشکلات ریز و درشت دیگه....
    خیلی مونده تا بتونیم یه سیمولیشن درست و حسابی رو تجربه کنیم شهاب جان،فکر کنم تا اون موقع پیر شده باشیم.......
    ببین شبیه ساز بودن یه چیز نسبی هست ..
    هیچ وقت نمیشه یه شبیه ساز 100 % ساخت .. قبول ؟
    برای همین مثلا فیفا 11 نسبت به فیفا 99 مثلا شبیه ساز بهتریه .. ولی شبیه ساز کامل که نیست !
    و در کل هر شبیه سازی هم یه مشکلاتی خواهد داشت .. یعنی هیچ وقت بازی ای ساخته نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشه .. چون به هر حال هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتونه به هوش انسان برسه ...
    برای همین باید توقعات بیاریم پایین ...
    البته برای بازی کردن باید توقع رو بیاریم پایین .. برای بازی ساختن توقع باید بالا باشه ...

6. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببین شبیه ساز بودن یه چیز نسبی هست ..
    هیچ وقت نمیشه یه شبیه ساز 100 % ساخت .. قبول ؟
    برای همین مثلا فیفا 11 نسبت به فیفا 99 مثلا شبیه ساز بهتریه .. ولی شبیه ساز کامل که نیست !
    و در کل هر شبیه سازی هم یه مشکلاتی خواهد داشت .. یعنی هیچ وقت بازی ای ساخته نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشه .. چون به هر حال هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتونه به هوش انسان برسه ...
    برای همین باید توقعات بیاریم پایین ...
    البته برای بازی کردن باید توقع رو بیاریم پایین .. برای بازی ساختن توقع باید بالا باشه ...
    قبول در حد80%
    نظر جالبی بود اما خدا رو چه دیدی شاید روزی رو ببینیم که شبیه سازها به حد اعلای خودشون برسن و AI هم بتونه اونقد پیشرفته بشه که حرکاتی که از پیش براش تعیین شده رو مثل انسان اجرا کنه و بتونه اونارو با هم ترکیب کنه،نه فقط چشمش انقد به توپ باشه که گردنش کج بمونه((فیفا11))
    ولی در کل نظرت درست بود شاید هیچ وقت هوش مصنوعی نتونه جای انسان رو بگیره.

در ضمن اگه توقع گیمرها از بازیها بیاد پایین که دیگه هیچ وقت بازی خوب تولید نمیشه،توقع باید بره بالا تا سازنده ها فکر نکنن استفاده کننده ها گوشاشون درازه................
    این نظرات و توقعات مردمه که داره بازیهای سریالی مثل فیفا رو هر دفعه بهتر میکنه اگه کامنت ها و فیدبک های گیمرها نباشه مگه میشه بازی رو اصلاح کرد و تویه نسخه بعد بهترش کرد،این دقیقا کاریه که PES هر سال انجام نمیده و فیفا انجام میده..............
      محتوای مخفی: / 
    شاید هم سازندگان PES انگلیسی نمیفهمن و فقط حرف گیمرهای آماتور کشور خودشون رو قبول دارن

8. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

قبول در حد80%
    نظر جالبی بود اما خدا رو چه دیدی شاید روزی رو ببینیم که شبیه سازها به حد اعلای خودشون برسن و AI هم بتونه اونقد پیشرفته بشه که حرکاتی که از پیش براش تعیین شده رو مثل انسان اجرا کنه و بتونه اونارو با هم ترکیب کنه،نه فقط چشمش انقد به توپ باشه که گردنش کج بمونه((فیفا11))
    ولی در کل نظرت درست بود شاید هیچ وقت هوش مصنوعی نتونه جای انسان رو بگیره.

در ضمن اگه توقع گیمرها از بازیها بیاد پایین که دیگه هیچ وقت بازی خوب تولید نمیشه،توقع باید بره بالا تا سازنده ها فکر نکنن استفاده کننده ها گوشاشون درازه................
    این نظرات و توقعات مردمه که داره بازیهای سریالی مثل فیفا رو هر دفعه بهتر میکنه اگه کامنت ها و فیدبک های گیمرها نباشه مگه میشه بازی رو اصلاح کرد و تویه نسخه بعد بهترش کرد،این دقیقا کاریه که PES هر سال انجام نمیده و فیفا انجام میده..............
      محتوای مخفی: / 
    شاید هم سازندگان PES انگلیسی نمیفهمن و فقط حرف گیمرهای آماتور کشور خودشون رو قبول دارن
    خب ببین محمد جان خودت داری میگی حرکاتی که از پیش براش تعیین شده ... برای همین هیچ وقت .. یعنی هیچ وقت نمیشه که بازی مثله فوتبال واقعی بشه ... چون مثلا حرکات مسی که از پیش تعیین شده نیست
    این نکته ای که تو میگی اینه که حرکات از پیش تعیین شده رو خوب اجرا کرد .. و اینو کامل قبول دارم ..

قسمت دوم من گفتم توقع گیمر ها توی بازی کردن بیاد پایین ... ولی برای ساختن بازی باید بره بالا توقع ..
    همین چیزی که تو گفتی ... منظورم همین بود ...

+

فیفا 11 هم که دیگه داره دورانش تموم میشه ..
    یه سری عکس و اینا با موبایل گرفتم ولی حال نمیکنم بریزمش .. اگه وقت کردم یه حالی به تاپیک میدم

10. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

CATALONIA,alex fera@ در مورد هوش مصنوعی
    هوش ما انسان ها هم تابعی از یه سری پیش فرض هست.
    مثلا در بازی واقعی فوتبال اگه خودمون موقعیت سانتر داشته باشیم به موقعیت کسی که براش سانتر میشه هم نگاه میکنم.
    این پیش فرض رو تو ذهنمون داریم که برای یه بازیکن بلندقد و سر زن بهتره سانتر هوایی بشه ولی اگه یه بازیکن کوتاه قد و تکنیکی باشه توپ رو یه جوری زمینی بهش برسونیم.

حالا EA اومده همینکار رو کرده یعنی یه تابع (برای ما انسان ها پیشفرض برای ماشینها تابع) گذاشته برای یه بازیکنی مثل پیتر کراچ که مثلا مسی اون رو نداره،یعنی این تابع کاری میکنه که بازیکنی که میخواد سانتر کنه موقعیت رو بسنجه.
    خیلی از این توابع نیازی ندارن حتما جلوی دید ما باشند (مثل قابلیت های بازیکنان که میشه کم و زیاد کرد) ولی در پشت صحنه دارن کارشون رو میکنن.

حالا هر چقدر بیشتر کارمند و پول در اختیار داشته باشید میتونید تا دلتون میخواد توابع رو برای بازیکن های شبیه هم (مثلا بر اساس قد یا تکنیک) بیشتر کنید و وقتی هم به اندازه EA منابع داشته باشید از این هم فراتر بر اساس هر بازیکن (یا حداقل بازیکنان معروف) توابعی جداگانه در نظر بگیرید.
    Last edited by Big-Boss; 22-09-2011 at 10:55.

12. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب ببین محمد جان خودت داری میگی حرکاتی که از پیش براش تعیین شده ... برای همین هیچ وقت .. یعنی هیچ وقت نمیشه که بازی مثله فوتبال واقعی بشه ... چون مثلا حرکات مسی که از پیش تعیین شده نیست
    این نکته ای که تو میگی اینه که حرکات از پیش تعیین شده رو خوب اجرا کرد .. و اینو کامل قبول دارم ..

قسمت دوم من گفتم توقع گیمر ها توی بازی کردن بیاد پایین ... ولی برای ساختن بازی باید بره بالا توقع ..
    همین چیزی که تو گفتی ... منظورم همین بود ...

+

فیفا 11 هم که دیگه داره دورانش تموم میشه ..
    یه سری عکس و اینا با موبایل گرفتم ولی حال نمیکنم بریزمش .. اگه وقت کردم یه حالی به تاپیک میدم
    شهاب جان میدونی منظور من از حرکات از پیش تعیین چی بود؟؟؟
    منظورم یه چندتا تابع به قول دوستمون((این بالا))که AI با ترکیب اونها حرکات ترکیبی بسازه و هر چی این توابع بیشتر باشه به طبع حرکات بازیکنی که هوش مصنوعی و یا همون پلیر کنترلش میکنن هم بیشتر و بهتر میشه...........
    مثلا به بازی دستور داده شده اگه پلیر دکمه فلان و فلان رو زد C.Ronaldo این کارو انجام بدخ ولی با توابع میشه کاری کرد که تو موقعیت های خاص حرکت بازیکن هم تغییر کنه................
    عکساتم آپ کن ببینیم....

+
    بعدشم در ضمن من الان سوال برام پیش اومده،این آرمین چرا همش از پست های تو تشکر میکنه؟؟؟؟

14. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب بحث خوب و جالبی بود ..
    حالا یه بحث دیگه میخوام راه بندازم .. هر کی پایه هست بیاد جلو نظر بده ..

به نظرتون اورال مهم تره یا پوسونالیتی پلاس ها ؟

16. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب بحث خوب و جالبی بود ..
    حالا یه بحث دیگه میخوام راه بندازم .. هر کی پایه هست بیاد جلو نظر بده ..
    به نظرتون اورال مهم تره یا پوسونالیتی پلاس ها ؟
    به نظر من هردو مهم هستن،مثلا من خودم اگه بخوام بازیکنی رو بخرم اول به اورالش نگاه میکنم بعد به پرسونالیتی پلاسش.............
    ولی پرسونالیتی هم خیلی چیز جالبی هستش،مثلا خوده من با استفاده از ویژگی Distance Shooter رونی ده ها گل به ثمر رسوندم یا Poacher هونتلار.............
    اورال یه چیز کلی هستش که برای تفکیک و لول بندی بازیکن ها هستش...............
    اما پرسونالیتی برای کاستوم کردن بازیکن ها هستش شهاب جان به نظر من اینطوری خیلی به شبیه ساز بودن نزدیک شده فیفا،گیمر میتونه دقیقا طوری که دلش میخواد بازی کنه................

18. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به نظر من هردو مهم هستن،مثلا من خودم اگه بخوام بازیکنی رو بخرم اول به اورالش نگاه میکنم بعد به پرسونالیتی پلاسش.............
    ولی پرسونالیتی هم خیلی چیز جالبی هستش،مثلا خوده من با استفاده از ویژگی Distance Shooter رونی ده ها گل به ثمر رسوندم یا Poacher هونتلار.............
    اورال یه چیز کلی هستش که برای تفکیک و لول بندی بازیکن ها هستش...............
    اما پرسونالیتی برای کاستوم کردن بازیکن ها هستش شهاب جان به نظر من اینطوری خیلی به شبیه ساز بودن نزدیک شده فیفا،گیمر میتونه دقیقا طوری که دلش میخواد بازی کنه................
    همین ...
    پرسونالیتی + ها توی بازی خیلی به چشم میان ... یعنی مثلا اینیستا که دریبلر هست توی بازیش کاملا به چشم میخوره .. یا مثلا یه بازیکن که کلینیکال فینیش رو نداره با یکی که داره توی تک به تک ها فرقشون معلوم میشه ..
    +
    اورال بازیکن ها یه نظرم یه نمودی از پرسونالیتی پلاس هاست ... اورال نشون میده بازیکن توی پرسونالیتی پلاس هاش چقدر ماهره ..
    بر عکس من بخوام بازیکن بخرم اول به پرسنالیتی + نگاه میکنم ... بعد با توجه به بودجه و اینا یه بازیکن با یه اورال رو میخرم ...
    و به نظرم هم اولویت اول پرسونالتی هست .. چون مثلا شما یه مهاجم هدف میخواهید ... مثلا بین داوید ویا و فرناندو لورنته ... اورال لورنته 82 و ویا 88 .. ولی لورنته پرسونالتی پلاس Arial Threat رو داره ... ولی ویا نداره ...برای همین من خودم باشم لورنته رو میخرم چون میخوام سانتر کنم ... و گل بزنم ...
    برای همین به نظرم پرسونالتی پلاس مهم تر از اورال هست و همون طور که گفتی برای کاستومایز کردن بازیکن هاست ...

+

یه سری نکته جالب هم بازی داره ..
    مثلا من تازگی ها فهمیدم آدرینا ( که توی رم بازی میکرد ) پرسونالیتی پلاس Complete Forward رو داره ..
    Last edited by CATALONIA; 24-09-2011 at 16:57.

20. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •