دستت درد نکنه ولی فکر نمیکنم مشکل از لایسنس و این چیزها باشه! آخه رو PC همین نسخه نصب هست و Uadate هم میشه و اصلا مشکلی نداره. مشکل من اینه که روی لپ تاپ نصب میشه ولی فعال نمیشه...
دستت درد نکنه ولی فکر نمیکنم مشکل از لایسنس و این چیزها باشه! آخه رو PC همین نسخه نصب هست و Uadate هم میشه و اصلا مشکلی نداره. مشکل من اینه که روی لپ تاپ نصب میشه ولی فعال نمیشه...
سلام من تازه asus n61jq گرفتم ولی بعضی برنامه ها روش نصب نمیشه - کمکم کنید چیکار کنم الان یه هفتس اعصابم خورده واسه همین -لطفا زودتر کمک کنید ممنون
خوب کدوم برنامهها نصب نمیشه؟
احتمالا شما برنامههایی رو میخوای نصب کنی که با ویندوز 64 بیتی مشکل داره...
لعنت به این ویندوز 64Bit فابریک
توصیه به همه دوستان
طبق اخبار جدیدی که از یک منبع موثق توسط یکی از دوستان به من رسید تمامی ویندوزهای فابریک دستگاه ها ضمینه تبلیغاتی دارند و برای استفاده حرفه ای و زیاد مناسب نیستند.برای همین هم دائمآ اذیت میکنند و حجم سنگینی هم دارند که باعث کندی اونها میشه.من 3 روز پیش که این خبر دستم رسید کلآ هارد لپ تاپم رو پاک کردم(حتی درایو ریکاوری رو هم پاک کردم)بعد هم از یکی از دوستان یه نسخه ویندوز 7 خوب و 32bit گرفتم و نصب کردم.تو این 3روز همه جوره ازش کار کشیدم و آخ نگفته.هم سرعت خیلی خوب شده هم با هیچ نرم افزار یا بازی مشکل نداره،فوق العاده هم سبکتره.از دوستان هم خواهشمندم که اگر تعصب استفادهاز ویندز فابریک رو میتونن کنار بزارن،همین کار رو کنن.تازه بعد از این کار آدم میفهمه که چه لپ تاپ خوبی داره.![]()
اره بابا راحت برید نسخه ultimate هم نصب کنید حاشو ببرید
با ریکاوری دوباره اورجینال میشه دیگه نه؟یا تیاز به اکتیو داره؟
آره عزیز هر وقت خواستی میتومی با DVD ها ریکاوری کنی ،هم درایو ریکاوری ساخته میشه و هم ویندوز فابریکت میاد.در مورد ویندوز 32Bit هم با یه کرک ساده اکتیو میشه و مثل یه ویندوز فابریک میتونی آپدیتش کنی.![]()
Last edited by Vaioman; 21-11-2010 at 00:36.
اینکه شما میگید جنبه تبلیغاتی داره اصلا درست نیست . دلیل کندی و سنگینی و اذیت کردن . اینه که این سیستم عاملها اکثرا بوسیله شرکتهای سازنده لپتاپ دستکاری میشه که مثلا بشه برای اون شرکت (asus edition) .
و یه سری برنامه چرتو پرت هم روش نصب میکنن که به درد هر کسی نمیخوره . فقط حجم ویندوزو میبره بالا و سنگینو کند میشه .
بهترین کار اینکه که یه back up بگیرید از کل هاردتون وقتی تازه لپ تا پو گرفتید بعد وباره پارتیشن بندی کنید و ویندوز ultimate نصب کنید .
راستی دوستان من یه dv6 pavilion 2020 داشتم همون اول که خریدم کاری که گفتم رو روش انجام دادم و وقتی ریکاوری میکردم حتی پارتیشن بندی هارد هم به روز اول برمیگشت (همه چیز) . این کارو با نرمافزار مخصوص hp انجام دادم.
سوال اینجاست که asus هم از این نزمافزارا با این قدرت داره؟
نه منظورم خود ویندوز اصلی بود
خودش با ریکاوری فعاله یا باید با tell فعالش کرد؟
من هم کاملا با تعویض ویندوزش موافقم. در مورد تبلیغات چیزی نمیدونم ولی یه ویندوز سون دارم که حجمش فکر کنم 4.5 گیگ بود و تمام ویندوزهای شرکتهای سازنده رو توش گذاشته بودند. من که از رو اون نصب نکردم ...
فکر کنم در کمتر از نصف روز اول زدم ویندوز و پارتیشن بندی مسخره ی لپ تاپ رو ترکوندم رفت.با خشونت کامل. آخه صد بار گفتم و باز هم میگم این سیستم بک آپ گیریش به نظرم اصلا خوب نیست و سیستم رو با این هارد کم سرعتش کندتر و کندتر میکنه.
همین الان هم هاردش کنده و بک آپ رو بدون اینکه برم تو ویندوز میگیرم. چون حوصله ی کند شدنش رو ندارم به هیچ وجه.
به هر حال بعضی از دوستان محترم طرفدار ویندوز اوریجینال هستند و نظرشون هم کاملا محترمه. البته بستن یه سری از پردازش های استارت ویندوز میتونه کمک زیادی به افزایش سرعت بکنه.
دوستانی که میخوان کرک شده نصب کنن کرک معروف و عالیه Window Loader 1.9.3 رو استفاده کنن. تا دو هفته پیش آخرین ورژنش همین بوده. با نصبش میشه آپدیت هم کرد گرچه تفاوت بین ویندوز سون دو ماه پیش با ویندوز آپدیت شده ی ماه اکتوبر که تو سافت گذر گذاشته فقط دو سه مورد خیلی کوچیک بوده و فکر نمیکنم ارزش آپدیت کردن داشته باشه. من که ویندوز آپدیت شده میخرم و نصب میکنم .... سرعت اینترنتم پایینه حوصله ی آپدیت کردن ندارم.
ضمنا یه سوال تخصصی: آقا من برنامه زیاد نصب میکنم و بخوام از اول هر سری روشن کنم و برم تو ویندوز قریب به 3 دقیقه علاف میشم. واسه همین همیشه هایبرنیت میکنم. این هایبرنیت مشکل واسه هارد لپ تاپ ایجاد میکنه یا نه ؟ آخه میگن اطلاعات با سرعت زیادی رو هارد ذخیره میشه. این واقعا درسته یا نه ؟
Last edited by alireza1411; 21-11-2010 at 08:44.
یک چندتایی سوال در این مورد داشتم که اگه لطف کنی و جواب بدیی ممنون میشم.
آیا نسخه 32 بیتی با 64 بیتی، غیر از تشخیص مقدار Ram فرق اساسی دیگهای هم داره؟ و به نظر شما گذشتن از 1 گیگ Ram در مقابل نرمافزارهای بیشتری که تو 32 بیتی میشه نصب کرد، قابل چشم پوشی هست؟
آیا تمامی درایورهایی که همراه لپتاپ هست (یک CD مجزا حاوی درایورها) برای نسخه 32 بیتی هم بدون مشکل نصب میشه؟ یا باید درایورهاش رو جدا دانلود کنیم؟
من یک دی.وی.دی Win 7 - 64 نسخه Ultimate دارم که مال دریا سافت هست روی اون نوشته که بدون نیاز به کرک و سریال و بدون هیچ گونه دستکاری و همچنین قابلیت جنیون بودن،آیا به نظرت این نسخه خوبه که نصب کنم یا برم نسخه 32 بیتی بگیرم؟
آیا در موقع نصب ویندوز میشه هارد رو مجددا پارتیشن بندی کرد طوری که درایو ریکاوری هم پاک بشه؟
بعد از نصب ویندوز جدید به همراه نرمافزارهای کاربردی مورد نظر، اگه با خود ویندوز یک BackUp از کل سیستم بگیرم میتونم بعد اگه خواستم ویندوز رو عوض کنم از این استفاده کنم و یا بهتره که با Norton Ghost اینکار رو بکنم؟
مرسی - رامین![]()
Last edited by rahnemoun; 21-11-2010 at 08:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)