دوستان بالاخره این سوتی کونامی که موقع دیدن replay که بازیکنا و همه چیز رو وایمیسونی اما تبلیغات تکون میخوره درست شده یا نه هنوز؟خیلی خنده اس
دوستان بالاخره این سوتی کونامی که موقع دیدن replay که بازیکنا و همه چیز رو وایمیسونی اما تبلیغات تکون میخوره درست شده یا نه هنوز؟خیلی خنده اس
کسی میتونه کمک کنه!!!
نه بابا از این تیما درپیت کونامی نمیزاره سامان جون![]()
Last edited by samyar_red; 04-10-2010 at 13:51.
دوستان بلاخره بخایم بهترین و کاملترین نسخه که گزارشگر و زبان انگلیسی باشه رو بخریم کدومه؟
اون طور که فهمیدم این 1 دی وی دی ها کامله نه؟
راستی این بوندس لیگا فضیه اش چیه؟
آپدیت به آخرین نقل و انتقالات با PESEdit 2011 Patch 0.1
175 مگا بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
یعنی چی ؟ من همین امروز با بایرمونیخ چند تا بازی کردم . خیلی هم باشگاه خوب و قابلی شده در PES
اقا دمت گرم
من این رو چند وقت پیش دان کردم ولی طرز کارش رو بلد نیستم
اگه بلدی ما رو هم بی نصیب نذار
سپاسگذارم.
نسخه ی اصلی بازی باید این ویژگی هارو داشته باشه:
1- بوندسلیگارو نداره! 2- نقل و انتقالات بازیکنا هنوز انجام نشده ( اوزیل ، خدیرا ، ابراهیموویچ ، روبینیو و ...) 3- لباس و لوگوی تیم ها به صورت Fake هست ( به جز اونایی که لایسنس شدن) 4- منو و تمام نوشته های بازی هم انگلیسی هست.
حالا اگه کسی بازیش اینجوری نیست بدونه که بازیش ادیت شده هست و بازیه اورجینال نیست..
[QUOTE=The Joker;5483958]آپدیت به آخرین نقل و انتقالات با PESEdit 2011 Patch 0.1
175 مگا بایت[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دستت درد نكنه اين همون پچ PESEdit 2011 Patch 0.1 Released هست ديگه ها؟ولي چرا حجمش كمتر شده؟
آخه اصلا نسخه اصل بیرون نیومده کهباز اونی که ادیت شده هست بهتره .
![]()
سلام
من هنوز بازی رو ندارم..کسی میتونه ترکیب اینتر رو اسماشون رو یا عکسشو برام بذاره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)