اون اوایل که ip اشتراکی بود، ولی انگار الان valid شده و حتما دینامکه چون آی پی استاتیک خودش ماهی 20 هزار تومن هزینه جدا داره.
اون اوایل که ip اشتراکی بود، ولی انگار الان valid شده و حتما دینامکه چون آی پی استاتیک خودش ماهی 20 هزار تومن هزینه جدا داره.
فرق آی پی استاتیک و دینامیک تو چیه؟ چه مزیتی داره؟
دینامیک در هربار قطع و وصل شدن آی پی عوض میشه ولی استاتیک همیشه یه آی پی ثابت هست و بیشتر به درد معاملات بانکی و دانلود از سایت هایی که به آی پی وابسته هست میخوره
آقا ما چه جوری از شر این Certificate خلاص بشیم؟
حالا فهمیدم به خاطره اینه که هی قطع میشه اینترنتم
بعد از چند ساعت میام میبینم سرعت صفر شده بعد Page که باز میکنم این صفحه میاد:
توی تنظیمات مودم هم رفتم ولی یکم گیج شدم
به خاطر این نیست که اینترنت قطع میشه این صفحه مال وقتی هست که اینترنتت قطع شده و باید دوباره لاگین کنی تا وصل بشه , برای این که خودکار وصل بشه برو تو سایت وایمکس ایرانسل و راهنمای تنظیمات مودمت رو بگیر اون جا قسمت تغییر از bridge به route رو بخون و انجام بده
راهنما رو دارم
الانم روی حالت Route هست !! یعنی همون AutoConnect
یعنی خودش ریست میشه؟
چیکار باید کرد؟
علاوه بر موارد فوق، اگر شما آی پی استاتیک داشته باشید. از هر کجای دنیا از طریق اینترنت می تونید به کامپیوترتون متصل بشید. عین یه سایت
بازم تنظیمات رو چک کنید چون اگر رو حالت route هست و رو مد TTLS نباید این صفحه بیاد
درود دوست عزیز شما مودم رو به هر سیستمی که کارت شبکه داشته باشه متصل کنی و درایور کارت شبکه نصب شده باشه و فعال باشه به اینترنت متصل میشی و تنظیمات خاصی نیاز نداره..
من کاربر مبین نت هستم. مثل اینکه خرابی این چند روز وایمکس (و یا شایدم کل اینترنت) بین مبین و ایرانسل مشترکه چون من و دیگر دوستان مبین نتی هم مشکل افت سرعت داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)