تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 1049 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام به اساتید محترم من یه سینمای خانگی میخام که بیسش خیلی خوب باشه برند مخصوصی مد نظرم نیست به جز پایونیر وفیلیپس که در مشهد نمایندگی ندارند از بقیه برندها میخاستم رنج قیمت 500تا 600 ممنون میشم منو راهنمائی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از همگی
    هم دارا و هم بقیه درست میگن.
    ولی الان همه برند ها اینطوریند. مگه صفحات قبل نگفتید فیلیپس 5580 قلابی به نظر میاد.
    من 3 سال پیش همزمان دو تا یخچال گرفتم. با الگو برداری از مادرم یکی بوش دوقلو (ادعای ساخت المان) با هزار مصیبت و جستجو و ... (1200 تومن) و یکی دیگه ال جی (500تومن). ال جی مثل ساعت کار میکنه بوش موتورش بدجور به صدا افتاده.
    مگه همین سامسونگ نیست که آیفون را عقب رونده با گالاکسی.
    اگه همین سونی اریکسون و سامسونگ تو بازار موبایل نبودند الان نوکیا خون مردم را تو شیشه کرده بود. مگه نوکیا پیشگام صنعت موبایل نیست؟ چرا سامسونگ با گالاکسی و ال جی با اپتیموس حالشو گرفتند. کافیه یه مقایسه ویدیویی از N8 و گالاکسی در یوتیوب ببینید.
    من هم با شما موافقم که پایونیر تو صدا یه چیز دیگه است. ولی همیشه سابقه خوب به درد آدم و البته برندها نمیخوره. کسایی که حرف جدید دارند بعضی موقع ها (فقط بعضی موقع ها) موفقترند و ارزش گوش کردن دارند.
    من اصلا از سامسونگ هیچوقت خوشم نیومده و هیچ محصولی ازش ندارم (به جز یه پرینتر 4 کاره) ولی اگه واقع بین باشیم این غول کره ای به زودی دنیا را در دست میگیره. من عاشق سینه چاک سونی ام ولی مجبورم لینک این کتاب را بذارم که از صعود سامسونگ و سقوط سونی نوشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehjam; 24-01-2011 at 18:42.

3. 3 کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از همگی
    هم دارا و هم بقیه درست میگن.
    ولی الان همه برند ها اینطوریند. مگه صفحات قبل نگفتید فیلیپس 5580 قلابی به نظر میاد.
    من 3 سال پیش همزمان دو تا یخچال گرفتم. با الگو برداری از مادرم یکی بوش دوقلو (ادعای ساخت المان) با هزار مصیبت و جستجو و ... (1200 تومن) و یکی دیگه ال جی (500تومن). ال جی مثل ساعت کار میکنه بوش موتورش بدجور به صدا افتاده.
    مگه همین سامسونگ نیست که آیفون را عقب رونده با گالاکسی.
    اگه همین سونی اریکسون و سامسونگ تو بازار موبایل نبودند الان نوکیا خون مردم را تو شیشه کرده بود. مگه نوکیا پیشگام صنعت موبایل نیست؟ چرا سامسونگ با گالاکسی و ال جی با اپتیموس حالشو گرفتند. کافیه یه مقایسه ویدیویی از N8 و گالاکسی در یوتیوب ببینید.
    من هم با شما موافقم که پایونیر تو صدا یه چیز دیگه است. ولی همیشه سابقه خوب به درد آدم و البته برندها نمیخوره. کسایی که حرف جدید دارند بعضی موقع ها (فقط بعضی موقع ها) موفقترند و ارزش گوش کردن دارند.
    من اصلا از سامسونگ هیچوقت خوشم نیومده و هیچ محصولی ازش ندارم (به جز یه پرینتر 4 کاره) ولی اگه واقع بین باشیم این غول کره ای به زودی دنیا را در دست میگیره. من عاشق سینه چاک سونی ام ولی مجبورم لینک این کتاب را بذارم که از صعود سامسونگ و سقوط سونی نوشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام mehjam جان .
    صحبتهای شما هم درست هستش . بعضی برند ها مجبورند برای اینکه سود داشته باشند و از رقابت موجود بازار عقب نمونند دست به تولید محصولات تجاری بزنند.مثل همین فیلیپسی که شما فرمودید. که مطمئنا همین فیلیپس محصولات حرفه ای هم در کنار محصولات تجاریش داره . اما خوب ال جی و سامسونگ 95% تمرکزشون روی محصولات تجاری هستش و فقط دنبال فروش بیشتر هستند.
    در مورد موبایل راستش رو بخوای من از همون اول نمیدونم چرا از نوکیا خوشم نمیومد ! تاحالا به جز سونی ( اون موقع که هنوز با اریکسون ادغام نشده بود) و بعدشم به جز سونی اریکسون گوشی دیگه ای نداشتم (یک مدت کم فقط زیمنس داشتم که اونم بد نبود اما به پای سونی نمیرسید) مثلا همین نوکیا با این همه ادعاش نمیدونم چرا دست از سر این سیمبین برنمیداره . من چون خیلی خوشم نمیاد از نوکیا خیلی هم دنبال مدلهاش و سیستم عاملاش نیستم . اما تا همین چند وقت پیش میدونم که همین نوکیا با این همه ادعاش یدونه پاکت پیسی با سیستم عامل وین موبایل تولید نکرده . حالا جدیدا نمیدونم اینکارو کرده یا نه . این به نظر من یک ضعف بزرگه برای یک کمپانی با این همه ادعا . الان دیگه همه برند های خوب دارن میرن سمت آندروید . حتی وین موبایل هم در مقابل آندروید کم آورده اما این نوکیا نمیخواد این سیمبین رو ول کنه ! محصولات نوکیا هم به نظر من به شدت تجاری و مصرفی هستند . شما ببین یک کمپانی مثل HTC میاد با تولید محصولات با کیفیت و خوب همه برند های دیگه رو مجبور به عقب نشینی میکنه . همین HTC میتونست بیاد شروع کنه به ساختن یک سری موبایل به شدت مصرفی و تجاری و در پیت با قیمت مفت ! مطمئن باش سودش از الانش خیلی بیشتر میشد . اما هدف گذاری این شرکت چیز دیگه ای هستش ( البته الانم HTC برای اینکه بازار گوشی های ارزانتر رو هم از دست نده یکی دو مدل ارزون تولید کرده که هرکی گرفته به شدت ناراضی بوده . چون انتظارش ار HTC چیز دیگه ای بوده)
    اما شما ببین الان سامسونگ و ال جی هرچیزی که فکرشو بکنید دارند تولید میکنند. باز به نظر من بین محصولات کمپانی که تمرکزشو فقط میزاره روی تولید محصولات صوتی و تصویری با کمپانی که از موبایل گرفته تا یخچال و ماشین لباس شویی و تلویزیون و هارد دیسک و .... باید یه فرقی باشه .
    به قول شما ممکنه سامسونگ هم تولیدات حرفه ای داشته باشه اما در بازار کشور ما استقبالی ازش نمیشه . چون تقاضای بازار روی محصولات تجاری هستش و اینجاست که سر برند های نیمه حرفه ای و حرفه ای کلاه گشادی میره و فروششون رو از دست میدن . یا باید به تولید محصولاتشون برای قشری خاص ادامه بدند و قیمتها هم برای جبران ضرر ناگزیر بالا میره یا اینکه اونها هم برای جلوگیری از ورشکستگی باید وارد این رقابت کثیف بشند که در این حالت ضررش فقط برای مصرف کننده هستش و این مصرف کننده بیچاره هستش که مجبوره جنسهای بنجل رو بخره .
    همین چین و کره با این محصولات مصرفیشون به نظر من باعث افت کیفیت دیگر محصولات هم میشند. چون شما وقتی تولیدت رو بالا میبری و میخوای قیمت رو کم کنی ناگزیری که از کیفیت محصولت کم کنی . و برای اینکه یجوری مشتری رو گول بزنی تا محصول رو بخره مجبور میشی روی بیاری به تبلیغات گول زننده روی محصولاتت و در همه جای دنیا هم متاسفانه اکثر مردم عقلشون به چشمشونه و نتیجش میشه همین چیزی که الان میبینیم. منم با شما موافقم اما متاسفانه در رقابت بین کمپانی ها همیشه این مصرف کنندست که سرش کلاه میره !
    Last edited by dara_az; 24-01-2011 at 20:01.

5. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد panasonic pt-980 چیه؟؟
    اگر یه سینما بلوری ارزون می خواید می تونید بهش فکر کنید ولی این سینما نه فرمت MKV رو ساپورت می کنه و نه فرمت صدای DTS HD یا DOLLBY HD .
    از نظر تفکیک صدا هم ت سطح خوبیه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی HT-C5550 سامسونگ را تست گرفته.
    تو رویو های خارجی تعریفش زیاده. جزء 5 پرفروش سایت آمازون است.
    به نظر من فروش بالاش بخاطر کیفیت صداش نبوده.چون کیفیت صدای بسیار معمولی داره و همراه با ضعفی که توی بیسش شنیده میشه.
    از نظر امکانات و ورودی خروجی ها میشه گفت تقریبا کامله.و همچنین دیزاین قشنگی داره.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

با سلام
    ممنون از پاسختون
    اما این پاسخ یه شبهه کوچولو داره !
    ایا محصولات سونی کیفیت صداشون خوب نیست؟؟؟؟
    کیفیت صدای خوبی دارند ولی در مقایسه با برندی مثل پایونیر و فیلیپس کمی تفکیک کمتری دارند.حتی به نظر من سینمای D7 از شرکت JVC از FZ900 سونی تو زمینه تفکیک پذیری کمی قوی تر عمل می کنه ولی قدرت صدا و حجم صدای FZ900 رو نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به اساتید محترم من یه سینمای خانگی میخام که بیسش خیلی خوب باشه برند مخصوصی مد نظرم نیست به جز پایونیر وفیلیپس که در مشهد نمایندگی ندارند از بقیه برندها میخاستم رنج قیمت 500تا 600 ممنون میشم منو راهنمائی کنید
    FZ900 سونی

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

قیمتش یه خورده بالاست تو برند ال جی شما چی مدلی رو انتخاب می کنید ممنون میشم

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من فروش بالاش بخاطر کیفیت صداش نبوده.چون کیفیت صدای بسیار معمولی داره و همراه با ضعفی که توی بیسش شنیده میشه.
    از نظر امکانات و ورودی خروجی ها میشه گفت تقریبا کامله.و همچنین دیزاین قشنگی داره.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

کیفیت صدای خوبی دارند ولی در مقایسه با برندی مثل پایونیر و فیلیپس کمی تفکیک کمتری دارند.حتی به نظر من سینمای D7 از شرکت JVC از FZ900 سونی تو زمینه تفکیک پذیری کمی قوی تر عمل می کنه ولی قدرت صدا و حجم صدای FZ900 رو نداره.
    یکی از ایرادهایی که از D7 گرفتن تصویر پیکسلیه. شما اطلاعی از کیفیت ویدیوی اون دارید مخصوصا در مقایسه با همین مدل سونی یا فیلیپس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه کم مهلت بدید دوست عزیز تازه وارد!!
    معمولا 24 ساعت طول می کشه تا دوستان پست شما رو ببینن و جواب بدن... چت روم که نیست، فرومه!!!
    عرض به حضور شما با این بودجه و یه کم بیشتر، بهترین مدل هایی که می شه به شما پیشنهاد کرد، اینا هست:

Pioneer RS33- 680 ,000
    Pioneer HTZ787 - 510,000
    Pioneer HTZ282 - 420,000
    Philips 3373 - 393,000
    Philips 3578 - 550,000

در مورد سامسونگ و ال جی اطلاعی ندارم، چون نمی پسندمشون.... دوستان دیگه احتمالا می تونن کمک کنن.

با توجه به این که حدس می زنم شما خانم هستید، RS33 پایونیر رو گمون نکنم بپسندید، چون یه کم هیکل منده، وگرنه از بقیه سرتره.... این مدلا رو خودتون هم ببینید و تست کنید... هیچ کس بهتر از خود شما برای قضاوت نیست....
    اینایی که فرمودین بدون پلیرشون هم میشه تهیه کرد
    بایت پلیرش چقدر قیمتش کم میشه

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

دو مدل انکیو و دنون بود که به نظر من سیستمهای خوبی بود . من به یکی از دوستای خودمم پیشنهاد دادم .
    اما متاسفانه من حافظم تعطیله و نیمکره چپ مغزم به نیم کره راست مغزم پنالتی میزنه ! برای همین مدلهاشو یادم نیست . اما دوستان حتما میدونند و یادآوری میکنند . البته یکمی فکر کنم بیشتر از 400 تومن بود که به نظر من ارزششو داره که یکمی بیشتر پول بدید اما یک سیستم خوب داشته باشید.
    مشکلی نداره
    یه کد بدین مشخصاتش رو ببینیم

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

ببخشید این مدل c455 sumsong که روی led هاش با تخفیف 50% 170 تومن میشه ارزش خرید داره؟ میشه بگید چه فرمت های رو usb ایش ساپوت میکنه من برام mkv از همه مهمتره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •