تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 472 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مشکلی نداره .صدای ریگلاتور گاز هست .
    قبلا فقط موقعی که منبع کم گاز داشت صدا میداد ولی الان همیشه صدا میده...راهی برای رفعش هست؟

sent from my glx sky using tapatalk

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

[QUOTE=M.Amorous;8450811]
    بهترین رنگ برای سورن مشکی است از نظر زیبایی
    اگر برای خرید و فروش میخواید سفید
    به نظرتون دلفینی چطوره؟ توی سایت که وقتی میزنی رو دلفینی کلا یه رنگ دیگه نشون میده !!!
    خیلی روش مانور میدن
    ولی بدرنگه . زیاد جالب نیست مثه ماشین آفتاب خورده میمونه

3. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

قبلا فقط موقعی که منبع کم گاز داشت صدا میداد ولی الان همیشه صدا میده...راهی برای رفعش هست؟

sent from my glx sky using tapatalk
    ببیرید نمایندگی اگه صداش خیلی زیاد باشه با اسپری منیفولد رو تمیز میکنن

5. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی تون. دوست عزیز تجربه شخصی خودتون چیه ؟ شما پایه گازسوز دارید؟ منم از ابتدا با این استدلال که در بین بدها سمند بدترین نیست ضمن اینکه قیمتش به نسبت امکاناتش بسیار مناسبتر از بقیه است ثبت نام کردم. اما از همون موقع میدیم همیشه تقاضای کمتری برای سمند هستش . هنوز هم دلیل اصلی اش رو نمیدونم. مثلا پارس سال با امکانات کمتر با موتور 1800 قدیمی حدود 6 میلیون گرونتره یعنی فقط بخاطر قیافه نسبتا خوبش و یک داشبورد جدید که لزوما قشنگ نیست اینهمه پول اضافه؟؟ دوست عزیز یه چیز دیگه که نگرانشم حجم صنوق سمند گازسوزه. به نظرتون ما که یه خانواده 3 نفره هستیم این موضوع میتونه خیلی محدودیت ایجاد کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بهترین رنگ برای سورن مشکی است از نظر زیبایی
    اگر برای خرید و فروش میخواید سفید

موتور به نسبت بقیه خوبه . گیربکسهای ایرانخودرو کلاتعریفی نیستند ولی قابل قبوله
    شتاب هم و مقایسه اش با بقیه خودرو های همرده میتونید توی سایت آپارات ویدیوهای ef7 ببینید
    خیلی ممنون از راهنمایی تون. دوست عزیز تجربه شخصی خودتون چیه ؟ شما پایه گازسوز دارید؟ منم از ابتدا با این استدلال که در بین بدها سمند بدترین نیست ضمن اینکه قیمتش به نسبت امکاناتش بسیار مناسبتر از بقیه است ثبت نام کردم. اما از همون موقع میدیم همیشه تقاضای کمتری برای سمند هستش . هنوز هم دلیل اصلی اش رو نمیدونم. مثلا پارس سال با امکانات کمتر با موتور 1800 قدیمی حدود 6 میلیون گرونتره یعنی فقط بخاطر قیافه نسبتا خوبش و یک داشبورد جدید که لزوما قشنگ نیست اینهمه پول اضافه؟؟ دوست عزیز یه چیز دیگه که نگرانشم حجم صنوق سمند گازسوزه. به نظرتون ما که یه خانواده 3 نفره هستیم این موضوع میتونه خیلی محدودیت ایجاد کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

[QUOTE=hossein.az;8451072]
    خیلی روش مانور میدن
    ولی بدرنگه . زیاد جالب نیست مثه ماشین آفتاب خورده میمونه
    من فکر میکنم در انتخاب رنگ بیشتر سلیقه شخصی خودتو لحاظ کن. ضمن اینکه اگر بخای به فروش فکر کنی به نظر میرسه سفید بی درد سره البته فعلا. یادمه سالها پیش متالیک ها طرفدار بیشتری داشتن و حتی قیمت کارخانشون هم گرونتر بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

lمن نزدیک به 30000 با این ماشین رانندگی کردم. هیچ مشکلی نداشت فقط یکبار رادیاتور سوراخ شد که برای هر ماشین دیگه ای هم پیش میومد .
    من با توجه به قیمت 405 رو مناسبتر از پارس میدونم . سمند نسبت به قیمتش و برابری با 405 خیلی بهتره هم از لحاظ موتوری هم امکانات و سواری
    بله پایه گازسوز داشتم . اگر کارکردتون زیاد نیست بهتر بود بنزینی میخریدید(خودم کارتکس گرفتم و قیمتش با بنزینی یکی درومد که گازسوز گرفتم)
    توی خریدش شک نداشته باشید بهترین خودرو توی این رنج هست

10. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

lمن نزدیک به 30000 با این ماشین رانندگی کردم. هیچ مشکلی نداشت فقط یکبار رادیاتور سوراخ شد که برای هر ماشین دیگه ای هم پیش میومد .
    من با توجه به قیمت 405 رو مناسبتر از پارس میدونم . سمند نسبت به قیمتش و برابری با 405 خیلی بهتره هم از لحاظ موتوری هم امکانات و سواری
    بله پایه گازسوز داشتم . اگر کارکردتون زیاد نیست بهتر بود بنزینی میخریدید(خودم کارتکس گرفتم و قیمتش با بنزینی یکی درومد که گازسوز گرفتم)

حسین جان با این حساب بعیده تغییرش بدم. پس احتمالا ماشین شما 92 هست. دلم میخاد بنرینی اش کنم. اما باید تحویلش بگیرم بعد برم تو فاز فروش و 500 پول سند بدم بعدش بگردم یه بنزینی صفر پیدا کنم آدم کم حوصله ای هستم. کارکرد من خیلی باشه در سال 20هزارتا هست. من فکر میکنم گارسوز از بنزینی کمی پیچیده تره و ممکنه بیشتر از بنزینی اذیت کنه. ضمن اینکه صندوق کوچکتری داره.2 میلیون هم گرونتره. همه اینها با حساب من بخاطر نهایتا 600 700 هزار اختلاف هزینه سوخت کمتر در ساله. درست میگم؟ مثلا شما به چقدر گاز چقدر مسافت میری؟ ولی چه کنم که آدم خرید و فروش نیستم. به هر حال ممنون که نظر دادی. خیلی آقایی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

حسین جان با این حساب بعیده تغییرش بدم. پس احتمالا ماشین شما 92 هست. دلم میخاد بنرینی اش کنم. اما باید تحویلش بگیرم بعد برم تو فاز فروش و 500 پول سند بدم بعدش بگردم یه بنزینی صفر پیدا کنم آدم کم حوصله ای هستم. کارکرد من خیلی باشه در سال 20هزارتا هست. من فکر میکنم گارسوز از بنزینی کمی پیچیده تره و ممکنه بیشتر از بنزینی اذیت کنه. ضمن اینکه صندوق کوچکتری داره.2 میلیون هم گرونتره. همه اینها با حساب من بخاطر نهایتا 600 700 هزار اختلاف هزینه سوخت کمتر در ساله. درست میگم؟ مثلا شما به چقدر گاز چقدر مسافت میری؟ ولی چه کنم که آدم خرید و فروش نیستم. به هر حال ممنون که نظر دادی. خیلی آقایی.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    من هم سمند93 پايه گازسوز دارم و تا الان 15000 تا باهاش رانندگي كردم . غير از نشتي واسكازين از قسمت درپوش سنسور كيلومتر مشكل ديگه اي نداشتم كه اونم به سادگي رفع شد.
    اون صداي مربوط به رگلاتور گاز هم توي همه پايه گازسوزا وجود داره و زياد روش حساس نشين.
    شتابگيري و هندلينگ بسيار خوبي داره و نسبت به قيمتش توي خودروهاي اين رده، يه سر و گردن از همشون بالاتره .

14. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •