قبلا فقط موقعی که منبع کم گاز داشت صدا میداد ولی الان همیشه صدا میده...راهی برای رفعش هست؟
sent from my glx sky using tapatalk
قبلا فقط موقعی که منبع کم گاز داشت صدا میداد ولی الان همیشه صدا میده...راهی برای رفعش هست؟
sent from my glx sky using tapatalk
[QUOTE=M.Amorous;8450811]خیلی روش مانور میدن
ولی بدرنگه . زیاد جالب نیست مثه ماشین آفتاب خورده میمونه
ببیرید نمایندگی اگه صداش خیلی زیاد باشه با اسپری منیفولد رو تمیز میکنن
خیلی ممنون از راهنمایی تون. دوست عزیز تجربه شخصی خودتون چیه ؟ شما پایه گازسوز دارید؟ منم از ابتدا با این استدلال که در بین بدها سمند بدترین نیست ضمن اینکه قیمتش به نسبت امکاناتش بسیار مناسبتر از بقیه است ثبت نام کردم. اما از همون موقع میدیم همیشه تقاضای کمتری برای سمند هستش . هنوز هم دلیل اصلی اش رو نمیدونم. مثلا پارس سال با امکانات کمتر با موتور 1800 قدیمی حدود 6 میلیون گرونتره یعنی فقط بخاطر قیافه نسبتا خوبش و یک داشبورد جدید که لزوما قشنگ نیست اینهمه پول اضافه؟؟ دوست عزیز یه چیز دیگه که نگرانشم حجم صنوق سمند گازسوزه. به نظرتون ما که یه خانواده 3 نفره هستیم این موضوع میتونه خیلی محدودیت ایجاد کنه؟
خیلی ممنون از راهنمایی تون. دوست عزیز تجربه شخصی خودتون چیه ؟ شما پایه گازسوز دارید؟ منم از ابتدا با این استدلال که در بین بدها سمند بدترین نیست ضمن اینکه قیمتش به نسبت امکاناتش بسیار مناسبتر از بقیه است ثبت نام کردم. اما از همون موقع میدیم همیشه تقاضای کمتری برای سمند هستش . هنوز هم دلیل اصلی اش رو نمیدونم. مثلا پارس سال با امکانات کمتر با موتور 1800 قدیمی حدود 6 میلیون گرونتره یعنی فقط بخاطر قیافه نسبتا خوبش و یک داشبورد جدید که لزوما قشنگ نیست اینهمه پول اضافه؟؟ دوست عزیز یه چیز دیگه که نگرانشم حجم صنوق سمند گازسوزه. به نظرتون ما که یه خانواده 3 نفره هستیم این موضوع میتونه خیلی محدودیت ایجاد کنه؟
[QUOTE=hossein.az;8451072]من فکر میکنم در انتخاب رنگ بیشتر سلیقه شخصی خودتو لحاظ کن. ضمن اینکه اگر بخای به فروش فکر کنی به نظر میرسه سفید بی درد سره البته فعلا. یادمه سالها پیش متالیک ها طرفدار بیشتری داشتن و حتی قیمت کارخانشون هم گرونتر بود.
lمن نزدیک به 30000 با این ماشین رانندگی کردم. هیچ مشکلی نداشت فقط یکبار رادیاتور سوراخ شد که برای هر ماشین دیگه ای هم پیش میومد .
من با توجه به قیمت 405 رو مناسبتر از پارس میدونم . سمند نسبت به قیمتش و برابری با 405 خیلی بهتره هم از لحاظ موتوری هم امکانات و سواری
بله پایه گازسوز داشتم . اگر کارکردتون زیاد نیست بهتر بود بنزینی میخریدید(خودم کارتکس گرفتم و قیمتش با بنزینی یکی درومد که گازسوز گرفتم)
توی خریدش شک نداشته باشید بهترین خودرو توی این رنج هست
حسین جان با این حساب بعیده تغییرش بدم. پس احتمالا ماشین شما 92 هست. دلم میخاد بنرینی اش کنم. اما باید تحویلش بگیرم بعد برم تو فاز فروش و 500 پول سند بدم بعدش بگردم یه بنزینی صفر پیدا کنم آدم کم حوصله ای هستم. کارکرد من خیلی باشه در سال 20هزارتا هست. من فکر میکنم گارسوز از بنزینی کمی پیچیده تره و ممکنه بیشتر از بنزینی اذیت کنه. ضمن اینکه صندوق کوچکتری داره.2 میلیون هم گرونتره. همه اینها با حساب من بخاطر نهایتا 600 700 هزار اختلاف هزینه سوخت کمتر در ساله. درست میگم؟ مثلا شما به چقدر گاز چقدر مسافت میری؟ ولی چه کنم که آدم خرید و فروش نیستم. به هر حال ممنون که نظر دادی. خیلی آقایی.
حسین جان با این حساب بعیده تغییرش بدم. پس احتمالا ماشین شما 92 هست. دلم میخاد بنرینی اش کنم. اما باید تحویلش بگیرم بعد برم تو فاز فروش و 500 پول سند بدم بعدش بگردم یه بنزینی صفر پیدا کنم آدم کم حوصله ای هستم. کارکرد من خیلی باشه در سال 20هزارتا هست. من فکر میکنم گارسوز از بنزینی کمی پیچیده تره و ممکنه بیشتر از بنزینی اذیت کنه. ضمن اینکه صندوق کوچکتری داره.2 میلیون هم گرونتره. همه اینها با حساب من بخاطر نهایتا 600 700 هزار اختلاف هزینه سوخت کمتر در ساله. درست میگم؟ مثلا شما به چقدر گاز چقدر مسافت میری؟ ولی چه کنم که آدم خرید و فروش نیستم. به هر حال ممنون که نظر دادی. خیلی آقایی.
سلام
من هم سمند93 پايه گازسوز دارم و تا الان 15000 تا باهاش رانندگي كردم . غير از نشتي واسكازين از قسمت درپوش سنسور كيلومتر مشكل ديگه اي نداشتم كه اونم به سادگي رفع شد.
اون صداي مربوط به رگلاتور گاز هم توي همه پايه گازسوزا وجود داره و زياد روش حساس نشين.
شتابگيري و هندلينگ بسيار خوبي داره و نسبت به قيمتش توي خودروهاي اين رده، يه سر و گردن از همشون بالاتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)