عزیزم الان این رو میگی ولی وقتی گرفتی 8 گیگ هم واسه موسیقی و ویدیو و برنامه کم هست .
مجارستانی فکر نکنم داشته باشه چینی هست و کره ای دوست من و مشکی داره و صورتی و زرد 16 گیگش
عزیزم الان این رو میگی ولی وقتی گرفتی 8 گیگ هم واسه موسیقی و ویدیو و برنامه کم هست .
مجارستانی فکر نکنم داشته باشه چینی هست و کره ای دوست من و مشکی داره و صورتی و زرد 16 گیگش
کره ای هست دوست من
من خریدم یک ماهه فروختمش چون صداش بلند نیست ولی کیفیت داره و وقت خرید حواست باشه بلندگوها یا بازر ها رو تک تک چک کن چون 70 درصد نیمه سوخته هستند روی این گوشی و درب پشت گوشی لق میزنه بخاطر طراحی بد گوشی و خیلی ظریف هست گوشی و اگه مشکلی پیدا کنه تعمیر بره دیگه مانند روز اول لایه های فلزی کنار صفحه جا نمیره در کل من فروختمش و رفتم سراخ خرید HTC Disire HD
االان خیلی از دوستان بخاطر این نوشته ها به بنده حمله ور میشن و این نظر شخصی من بوده و من 1 ماه این گوشی رو داشتم و دوستم 6 ماهه دارتش و 2 تا از دوستام تعمیرات و آموزش تعمیرات موبایل می دن و اطلاعاتم کم نیست و گاهی هم هنگ میکنه .
یعنی به نظر شما گوشی خوبی نیست.
اين گوشي خوب هست يا نه لطفا جوابم رو زود بديد چون ميخوام چند روز آينده اين رو بخرم اگه به نظر شما خوب نيست چه گوش اي تو اين رنج قيمت به نظر شما خوب هست بودجم هم 300 تومن هست
من نمی دونم خواسته شما از گوشی خریدن چیه چه ملاک هایی مد نظر شماست واسه من خوب نبود .
ملاک های من برای خرید گوشی:
1-گوشی صفحه لمسی باشد
2-صفحه لمسی گوشی خازنی باشد
3-سیستم عامل برام مهم نیست
4-حافضه خوبی داشته باشه
5-دوست ندارم گوشی هنگ کنه
6- شکل گوشی قشنگ باشد
7-سنگین نباشد
8-سرعت خوبی داشته باشد
9-قیمتش در حدود 300 تومان باشد
سلام ؛ من حتما" باید صدای دروبین گوشی رو ببندم و با -- هم نمیشه چون key , cer گوشی رو ندارم ، چی کار کنم ؟
با این ملاک ها پس همین گوشی رو بگیر مبارک باشه 8 و 16 گیگ هست .
8 گیگ لاجوردی و بنفش و مشکی هست .
16 گیگ زرد و صورتی و سفید و مشکی هست .
32 گیگ قرمز و آبی هست .
1-در هنگام خرید باید به چه چیز هایی توجه کنم؟
2-مشکلات این گوشی چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)