برای کارشناسی ICT ترمی حدود 450 در میاد/شهریه ثابت 190 تومن
دانشگاه ما کل مبلغ را اخر ترم میگیره
برای کارشناسی ICT ترمی حدود 450 در میاد/شهریه ثابت 190 تومن
دانشگاه ما کل مبلغ را اخر ترم میگیره
یعنی ممکنه این 350 که گفتن تلفیقی از شهریه ثابت و واحد ها و ... باشه !! و در کل هزینه ای باشه که این ترم مثلا باید پرداخت کرد ؟!
+
کارشناسی ict 190 شهریه ثابتش باشه ! بعد کاردانی فناوری اطلاعات ! ثابتش 350 ! هر چند رشته ها متفاوته اما باز غیر منطقیه![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 25-09-2013 at 11:56.
دانشگاه ما 60-70 تومان هم اضافه بابت حق نظارت میگیره!
یعنی علاوه به این 350 فوقش 60-70 تومن دیگه برا حق نظارت بگیرن و مبلغ دیگه ای نمیگیرن در طول ترم !؟![]()
نه
350 تومن برای خودشونه 15% هم بعدا به حساب دانشگاه جامع احتمالا باید بریزی حدود 50 60 تومنی
تکلیف این هزینه های غیر ثابت یعنی متغیر ها چی میشه که بعضی از دوستان میگن حدود 2 برابر ثابت باید باشه !! بعنی مثلا 350 ثابت + 500 تا 600 متغیر+ 250حدود هزینه ی سر انگشتی رفتو امد هر ترمم !
اینجوری هر ترم از یه تومن هم رد میکنه
.
این که دیگه میشه تقریبا هم اندازه ی هزینه های دانشگاه ازاد
.
ما اینقد میتونستیم هزینه کنیم میرفتیم همین ازاد بقل کوچمون نه 75 کیلومتر اونور تر
+
لطفا راهنماییم کنید دوستان . مرسی![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 26-09-2013 at 02:49.
شهریه ثابت حدود 190 200 بیشتر نیست/توی دفترچتون زده شهریه ثابتت را...
اون 350 که از شما گرفتن احتمالا همون 85 درصد سهم دانشگاه خودتون هست یه 15 درصد هم(حدود 60 تومن) بعدا باید به حساب دانشگاه جامع واریز کنید. همین!
یک ترم کامل زیر 500 تومن هست حدود 450 تومن میشه اونم برای کارشناسی!
Last edited by ahriman323; 26-09-2013 at 02:55.
منم همین مشکل رو دارم . اما کارشناسی قبول شدم .
350 تومان پرداخت کردم . اما در سایت دانشگاه (سجاد ) باز هم نوشته که 5,949,600 باید پرداخت کرد . حال اصلا نمیدونم چر اینطوریه پس اون 350 تومن برا چی بود مگه 85 درصد نبود ؟
به نظر من و با احتساب هزینه های متغیر میرفتی آزاد خیلی بهتر بود، امکانات و اساتید دانشگاه آزاد کجا و علمی کاربردی کجا...
برا همینم هنوز مبلغو پرداخت نکردم عزیز ! برا همین حدسو گمان ها !! واقعا اگه هزینه های هر ترم بخواد نزدیک یه تومن باشه ! عقلمو از دست ندادم که ... انصراف میدمتنها ضرری هم که این وسط میکنم اینه که پول کارت ثبت نام تو سایت سنجش و یه سری هزینه ی رفتو امدو 12 تومن تاییده ی تحصیلی و اینا دادم که مهم نیست
![]()
![]()
+
اخه چرا اینقد هزینه ها زیاد باید باشه اونم برا دوره ی کاردانیه علمی کاربردیشاید هم ما داریم اشتباه حساب کتاب میکنیمو نمیدونیم
.
حالا شنبه قبل اینکه پول رو به حسابشون بریزم . میرم مستقیم از بخش اموزش حضورا میپرسم ! حتی اگه قرار باشه فقط 200 -300 از ازاد کمتر باشه هزینه های هر ترمش ! اصلا ارزش نداره
.
پس چرا اون همه ادم داشتن مدارک تحویل میدادن و هزینه هارو واریز میکردن ؟! ایا ملت عقلشونو بلانصبت از دست دادن با این هزینه ها میرن علمی کاربردی ؟!
یا چی ؟!
Last edited by SA.JJ.AD; 26-09-2013 at 14:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)