سوتی ندادم
خیلی از بچه ها میدونن که اسمم ریحانست
--
--
سوتی ندادم
خیلی از بچه ها میدونن که اسمم ریحانست
خیلیا هم نمیدونن
به هر حال سوتی دادی باید قبول کنیی دیگه
![]()
دستگاه منم یه ویروس ناشناخته گرفت(ویروسه ایرانی بود میگن)هر درایوی رو که میخواستم باز کنم میپرسید با چه برنامه ای می خوای این درایوو باز کنی!!!ورژن آخر nod32 و آنتی ویروسای دیگه هم کاری نکرددادمش دست یه آدم وارد، تقریبا از بین بردش! (مشکلات دیگه هم داشت مثلا نمی ذاشت فایلای هیدن رو تو فولدر آپشن باز کنی و ببینی)
یه سوتی سر کلاس ریاضی توسط دوستان:اصل لانه ی کفتری!![]()
من امروز عجله داشتم میخواستم زودتر بیام خونه وقتی سوار تاکسی شدم پای خودم موند لای در!!![]()
سوتی اندر سوتیدستگاه منم یه ویروس ناشناخته گرفت(ویروسه ایرانی بود میگن)هر درایوی رو که میخواستم باز کنم میپرسید با چه برنامه ای می خوای این درایوو باز کنی!!!ورژن آخر nod32 و آنتی ویروسای دیگه هم کاری نکرددادمش دست یه آدم وارد، تقریبا از بین بردش! (مشکلات دیگه هم داشت مثلا نمی ذاشت فایلای هیدن رو تو فولدر آپشن باز کنی و ببینی)
وقتی سیستم میپرسه درایو رو با چی باز کنم یعنی ویروس شما حذف شده و آنتی ویروس اون رو از بین برده ولی فایل Autorun.inf سر جاشه. کافیه تو CMD بهش بگی فایلهای Autorun.inf رو پاک کنه. همین. فایلهای مخفی هم 35 ثانیه تو رجیستری کار داره تا درست بشه.
میگم چقدر بحث از سوتی خارج شد...............
حالا یک سوتی:
با پسر عموم تو پارک بودیم. سنش کمه. هی اذیت میکرد و از دست و پای ما بالا میرفت. منم بستمش به فحش و تمام اقوام دور و نزدیکش رو مفیوض کردم. یهو دیدم عموم بالا سرمه. نگو اومده بوده دنبالش. قیافه ی من دیدنی بود
طبیعیش کردم گفتم با دوستم بودم ولی یهو دیدم دوستم هم نیستش. خلاصه عموهه طبیعی کرد هیچی نگفت.
عزیز شما که تازه واردی نمیدونی!خیلیا هم نمیدونن
به هر حال سوتی دادی باید قبول کنیی دیگه
![]()
من که گفتم اصل کوله کفتری!یه سوتی سر کلاس ریاضی توسط دوستان:اصل لانه ی کفتری!![]()
لطفا قبل از خواندن این علامات اختصاری را به خاطر بسپارید :
شوهر خاله همسرم = شخه
شوهر خواهرم = شخ
اندی پیش ضیافتی داشتیم. بنده هم صاحب مجلس .
در اندیشه ی عزیز تر شدندیر تر از تمامی مدعوین دخول مجلس شدم . شخ و اخوی زودتر حظورشان را ثبت نموده بودند .
شخه که تا بکنون ما را رویت ننموده بود و این بنده را نمی شناختند ، رو به شخ نمودند و فرمودند "آقا داماد شما هستید ؟ "
و شخ هم با تسلط فراوان خطاب به شخه فرمودند : "خیر ، بنده برادر خانمشون هستم"
حالا این بنده ی خدا در خود می اندیشید که ایشان چگونه همچنین نسبت نزدیکی با ما دارد که تا کنون ندیدمشان ؟
شخ هم که پی به سوتی خود پی برده بود تبسمی در ظاهرو توفانی از قهقهه در درون نمودند و از صحنه گریختند .
نتیجه اخلاقی : اگه مجلسی دعوت شدی ، فقط برو اونجا بخور ، به هیچ چیز دیگه ای هم فکر نکن .
Last edited by Ni_nigc; 08-07-2008 at 08:23.
تایید میشه
واسه همین گفتم بیشتر بچه ها میدونن
تقریبا اکثر بچه های قدیمی اسم منو میدونستن
و این نقل قول ها هم مدرک![]()
موقع چت یکی بهم گفت WC داری!
منم مونده بودم یعنی چی ! چه ربطی داره!
بعد فهمیدم منظورش Web Cam بود!
اگه لیلاش ریحنه اس پس ریحانه اش هم لیلاس
بعد تو هم لیلایی هم ریحانه؟؟؟
دو تا اسم داری؟؟؟مثلا تو شناسنامه لیلایی یا تو خونه ریحانه صدات میکنن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)