-تا جايي كه اطلاع دارم
-تنها فرم پنل هست كه متفاوت هست
-والبته تفاوت در اينچ هاي مختلف
-پيشنهاد ميكنم اگر مشكل قيمت نيست سراغ اينچ هاي بالا برين
-در مورد LCD VS LED هم خودتون بايد تصميم بگيرين عزيز
-تا جايي كه اطلاع دارم
-تنها فرم پنل هست كه متفاوت هست
-والبته تفاوت در اينچ هاي مختلف
-پيشنهاد ميكنم اگر مشكل قيمت نيست سراغ اينچ هاي بالا برين
-در مورد LCD VS LED هم خودتون بايد تصميم بگيرين عزيز
سلام ببخشید تلویزیون سامسونگ 32 سری 4 HD حساب میشه ؟ ؟ یعنی میشه با DVD Player موزیک ویدئو های HD 720P رو ببینم و سوال بعدیم اینکه چطور من وقتی لپ تاپ ام رو وصل میکنم رزولیشن 1920×1080 رو ساپورت میکنه تو tv ??
میشه چند مدل که این قابلیت رو داره برام معرفی کنید ترجیحا 40 یا 42 اینچ همراه با قیمتشون
-البته متاسفانه اين قابليت در بيشتر مدل هاي اسيايي حذف ميشه
-توي مدل هايي از پاناسونيك اروپايي
-و همينطور سري هاي c7..c8..c9.. سامي و البته اون هم مدل هاي غير اسيايي و اكثرا اروپايي
-البته مدل هايي از ال جي كه ماشين زمان داشت هم ميتويد در نظر بگيرين
-يعني زياد روي اين قابليت حساب نكنيد
سلام.شما اگر قصد خرید hd tv راداشتین کدوم یک از این مدل ها را انتخاب میکردین؟ex700 46.c6900 46.v20 50
عزیزم اینا رو کجا قیمت کردی؟
Sony EX700 قیمتش 2700 هستش بعد شما نوشتی 1810
به اين قيمتها مياد كه مال بانه باشه , تهران كه از اين خبرها نيست![]()
میگم این V20 فقط پنل نقره ای رنگ داره ، یا مشکیشم میشه پیدا کرد چون نقره ایش چندان رنگش جالب نیست
-رزولوشن سري هاي 4 همون 720p هستند ولي اين به اين معنا نيست كه نتونند 1080p رو ساپورت كنند
-شما هر وردي با هر رزولوشني رو ميتونيد ببينيد منتها جون پيكسل هاي native كمتر هست ممكن يكمقدار از جزئيات تصاوير 1080p رو از دست بدين
-سري هاي 4 usb فوق العاده اي دارند وشما نياز به هيچ پليري ندارين
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
-بزرگوار خريد hdtv مربوط ميشه به نيازهاي شما مقدار هزينه شما سليقه در طراحي وديزاين و....
-من 46c6900 تهيه كردم براي اتاقم با توجه به سلايق شخصي خودم
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
-امين جان مربوط ميشه به محصولات بدون گارانتي
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
-نه دوست عزيز تا جايي كه اطلاع دارم همين رنگ هست تنها
به سايت پاناسونيك اگر مراجعه كنيد ميبيند كه V20 تك رنگ هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته رنگ نقره اي هم بدك نيست ,شايد در مقابل قاب سياه يك نوع تنوع خوبي باشه, سليقه است ديگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)