سلام
اونی که من دارم 889 مگه برای نصبشم کاری نداره و کافیه که روی فایل دبل کلیک کنی.
سلام
اونی که من دارم 889 مگه برای نصبشم کاری نداره و کافیه که روی فایل دبل کلیک کنی.
یکی هم به من بد بخت کمک کنه؟؟؟؟؟
همه دانلود کردن دارند حالشو می برند ولی من فقط تو کف موندم.
یکی این فیل رو یه جا آپ کنه که resume داشته باشه؟؟
من هم دیشب بازی رو دانلود کردم و نظر مثبته ! به نظرم بازی جذابی میشه میدونید چرا دوستان ؟
چون در حالت تاپ پلیر واقعا سخته ! فکر نکنم به همین سادگیا و به همین زودیا براتون عادی بشه ! واقعا نیاز به تفکر تمرکز تدبیر و تاکتیک دقیق دارید
از چیزائی که لذت بردم OverLab و کرنر ها بود . کرنر تو قبلی باگ بود خودش ! یعنی فقط مدافع از تیر یک قفلت می کرد گل بود ولی تو این بازی من از تیر 2 یه گل قشنگ با زلاتان زدم
چند صفحه قبل خوندم که آدام میگه این کد زیر 80 درصده ! اگه اینطوری باشه که کد اصلی فوق العاده خواهد بود ! بهترین شبیه ساز فوتبالی بود که تاحالا تجربه کردم
یه گیم پلی خوب ! مثلا بازیکن هائی که آمار خوبی ندارن خوب نمی تونن چرخش کنن ولی بالاک یه چرخش کرد که واقعا لذت بردم ! پنالتی ها واقعا سخت شدن . هرچقدر جهت بگیری همون قد زاویه میگیره توپ ! دروازبان هم میتونید حرکت بدید موقع ضربه که اونم میتونه یه جور فریب باشه . پیشنهاد میکنم واسه کد اصلی قبل از اینکه بازی شروع کنید به بخش تمرین برین و رو پنالتی زنی مسلط بشین
پ ن : حالم از لیورپول به هم میخوره D: !
آقا اين سرور روسي خيلي بده...!
بهتون بگم تا الان فقط 300 مگ دانلود كرده حسابي ميخنديد نه؟!؟!
ممنون که آپلود کردید. ولی چرا جایی آپلود نکردید که مجبور نباشم عضو بشم؟خوب بالاخره با بدبختی بدون داشتن اکانت راپید لینک هارو براتون در هاستم منتقل کردم کسانی که دانلود نکردند از حالا می تونند راحت از این لینک دانلود کنند این همون 5 پارتی که از راپید گزاشته بودید هست که منتقل کردم ببخشید دور شد ولی بدون اکانت خیلی سخته ولی حالا برای شما راحت شد پس سریع برین به این لینک و لینک هایی که اونجا گزاشتم رو دانلود کنید بدون محدودیت و... دیگه نه از اینکه سرور شلوغ باشه بترسید نه از اینکه قطع بشه و ریزوم نداشته باشه و باسرعت بالا
دیدم که همه دارن میگن لینک ها خرابه گفتم یک کار مفید کرده باشم که دلتون شاد شه البته به دلیل اینکه دور شد خیلی ها دانلود کردن بازم ببخشد
من که با بارسلونا با هر تیمی بازی کردم 3 - 4 تا بش زدم و به نظرم اصلا سخت تر نشده
آقا شما هم با من موافقی که به جای لیورپول باید منچستر رو می ذاشتن. من که از جفتشون بدم میاد. هر چی نباشه منچستر قوی ترین تیم تو رنکینگه تیم های باشگاهیه. و فینالیست لیگ پارسال.
آقا من خودم از این استفاده کردم هم سرعت ثابت داره هم Resume:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin.t_71; 18-09-2009 at 10:31.
دوست عزیز mosolim میشه پیغام خصوصیت رو چک کنی و جواب من رو بدی.
ممنون میشم ازت.
كسي از رشت اين دمو رو دانلود نكرده نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)