تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 531 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
    یعنی درایو برام باز میشه ولی شکلش این جوری شده !
    چی کار کنم :

آقا کسی نمیدونه من چی کار کنم ؟
    امروز دیگه درایو کلا قفل شده بود باید با پسورد بازش میکردم !
    وقتی هم روی remove پسورد کلیک میکنم این ارور رو میده :

چی کار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آخه مشکل من اينه که تا سه چهار روز خوبه و سريع مياد ولی بعدش تا رويه هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده
    من که عرض کردم سرعت ie من هم تو ویستا و 7 پایینه. بنظر من سرعت ie ورژن 7 خوب بود ولی این گیروگورا تو ورژن 8 خیلی زیاد شد. البته این تجربه شخصیه. در نهایت یه راه دیگه ای که می تونم پیشنهاد بدم اینکه از قسمت tools>manage add-ons پلاگینها و برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید اگر هم نمیدونی کدومو غیر فعال کنی اونایی که جلوش نوشته Microsoft Corporation رو بذار بمونن و بقیه رو disable کن.
    ولی بهترین راه استفااده از یک مرروگر سبک و سریعتر است اگه می خوای مثل ie باشه می تونی از Maxthon استفاده کنی که کاملا با سایتهای فارسی سازگاره سایتهای خارجی هم که معمولا با مرورگرها مشکلی ندارند.

3. این کاربر از DUAL CORE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چی کار کنم ؟
    تو help ویندوز 3 خط نوشته(turn off bit locker( منتهی من نمیدونم کار کنه یانه ریسکش پای خودت چون برای من کلا غیر فعاله.فقط با احتیاط عمل کن وگرنه درایوت به باد میره و دیگه نمیشه بازش کرد اول یه کپی از اطلاعاتت بگیر و تغییر سخت افزاری به هیچ وجه نده مخصوصا تغییر تو bios که به فنا میره.

5. این کاربر از DUAL CORE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی از 4 گیگ رم فقط 3 گیگ اونو رو شناسایی کرده
    فقط تا 3 گیگو ساپورت می کنه یا سیستم یا ویندوز من مشکل داره؟
    ممنون
    به خاطر اینکه ویندوز شما 32 bit است و بیشتر از این اگه بخوای باید 64 بیت نصب کنی که مشکلات خودشو داره

7. این کاربر از DUAL CORE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من که عرض کردم سرعت ie من هم تو ویستا و 7 پایینه. بنظر من سرعت ie ورژن 7 خوب بود ولی این گیروگورا تو ورژن 8 خیلی زیاد شد. البته این تجربه شخصیه. در نهایت یه راه دیگه ای که می تونم پیشنهاد بدم اینکه از قسمت tools>manage add-ons پلاگینها و برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید اگر هم نمیدونی کدومو غیر فعال کنی اونایی که جلوش نوشته Microsoft Corporation رو بذار بمونن و بقیه رو disable کن.
    ولی بهترین راه استفااده از یک مرروگر سبک و سریعتر است اگه می خوای مثل ie باشه می تونی از Maxthon استفاده کنی که کاملا با سایتهای فارسی سازگاره سایتهای خارجی هم که معمولا با مرورگرها مشکلی ندارند.
    خب مشکل من اينه که 3 4 روز سرعتش خوبه ولی بعدش رو يه لينک که کلکيک ميکنم طول ميده تا فقط پنجره رو باز کنه , اينکه سرعته اينترنتم پايين باشه اينجوری نيست
    ميخوام بدونم مشکل از چيه وقتی که من حتی همه coockie,... رو هم پاک ميکنم

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کلیدهای میانبر در ویندوز 7

علاوه بر کلیدهای میانبر مختلفی که در ویندوزهای قبلی وجود داشتند و میتوانید همچنان از آنها استفاده کنید ، در نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز۷ هم میانبرهای جدیدی اضافه شده اند که در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین و کاربردی ترین آنها بپردازیم .
    به طور مثال حتما برایتان جالب خواهد بود که برای ساخت یک Folder جدید و انجام سیر همیشگی: کلیک راست بر روی فضای خالی پنجره / انتخاب گزینه New / و سپس انتخاب گزینه New Folder تنها در هر جا که باشید از کلید ترکیبی Shift+Ctrl+N استفاده کنید !
    در ادامه با میانبرهای جالب دیگری آشنا خواهید شد …

شایان ذکر است در ادامه هر کجا که نامی از کلید Win دیدید منظور کلید پنجره در صفحه کلید است که در صفحه‌کلیدها بین دو کلید Ctrl و Alt قرار دارد و لوگوی ویندوز بر روی آن حک شده است .
    Win+UP : فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای بالا عمل Maximize کردن پنجره فعال را انجام می‌دهد
    Win+Down : فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای پایین عکس عمل بالا را انجام می‌دهد و پنجره را به اندازه قبل باز می گرداند . با فشردن مجدد این کلیدهای ترکیبی پنجره فعال به حالت Minimize در خواهد آمد .
    Win+Right : با فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای سمت راست پنجره فعال به سمت راست منتقل شده و می‌توانید به راحتی پشت پنجره را نیز همزمان نگاه کنید .
    Win + Left : چیزی که مشخص است این کلیدها عکس عمل بالا را انجام می‌دهند .
    Win+[Number]s : فشردن کلید Win به همراه یکی از اعداد سبب اجرای نرم‌افزار موجود در Taskbar دسکتاپ می‌شود . کافی است شماره هر نرم افزاری را که در بخش Taskbar ویندوز۷ Pin کرده‌اید را از سمت چپ بشمارید و به خاطر بسپارید …زین پس تنها کافی است کلید ویندوز را به همراه شماره آن فشار دهید تا برنامه اجرا شود
    Win+Space : مادامی که این دو کلید را نگه داشته‌اید تمامی پنجره‌ها به صورت لحظه‌ای Minimize می‌شوند و می توانید فضای دسکتاپ‌تان را مشاهده کنید . در واقع این کار مشابه وقتی است که ماوس را بر روی Show Desktop در کنار ساعت ویندوز نگه داشته اید (نه اینکه کلیک کنید) .
    Win+Tab : حتما با کلیدهای ترکیبی Alt+Tab در ویندوز آشنا بودید که برای جا‌به‌جایی بین پنجره های فعال استفاده می‌شد . در ویندوز ۷ علاوه بر استفاده از این ترکیب همیشگی میتوانید با استفاده از دو کلید Win و Tab به صورت سه بعدی بین پنجره‌های فعال سوییچ کنید !
    Win+G : با فشردن این دو کلید تمامی Gadget های به کار رفته در دسکتاپتان بر روی پنجره فعال نمایش داده می‌شوند
    Win+P : اگر کارت گرافیکی‌تان دو خروجی دارد و یک خروجی آن به مانیتور و خروجی دیگر آن به دستگاهی مثل دیتا پرژکتور متصل است با استفاده از این کلیدهای ترکیبی میتوانید بر روی تصاویر دستگاه‌های مختلف نظارت داشته باشید و هر کدام را که خواستید فعال و یا غیر فعال کنید . همچنین اگر شما هم از جمله افراد مرفهین بی‌درد هستید و ۲ مانیتور دارید می‌توانید با کنار هم قرار دادن دو مانیتور و انتخاب گزینه سوم از پنجره ای که با فشردن این دو کلید ترکیبی نمایان می‌شود فضای بیشتری را برای کار و یا بازی اختصاص دهید که احتمالا نمونه این عمل را در نمایشگاه‌های کامپیوتر دیده ‌اید .
    = + Win : فشردن کلید ویندوز و کلید مساوی در صفحه کلید برنامه ذره‌بین (Magnifier) را اجرا می‌کند . همچنین می توانید به جای استفاده از کلید = از کلید + هم استفاده کنید . بسیار مناسب برای مواقعی که قصد دارید مثلا از فاصله دور مثلا سر سفره غذا هم توییت‌ها و یا پست‌های دوستانتان را در توییتر – فیس بوک و فرندفید دنبال کنید !
    Ctrl+Shift+Esc : فشردن این سه کلید راهی است آسان و سریع برای رفتن به پنجره Task Manager . در ویندوز‌های قدیمی‌تر از سه کلید Alt+Ctrl+Del برای این کار استفاده میشد که در ویندوز ۷ این سه کلید عمل دیگری را انجام می‌دهند و جای خود را به سه کلید Ctrl+Shift+Esc داده اند .
    Ctrl+Shift+N : یک میانبر بسیار عالی و کاربردی که همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد برای ساخت یک Folder جدید به کار می‌رود .
    بقیه میانبرهایی که در ویندوز‌های قبلی هم از آن استفاده می‌کردید نیز همچنان پابرجا هستند که از جمله بهترین آنها می توانید به ترکیب کلیدهای Win+D برای minimize کردن تمامی پنجره‌ها و نمایش دسکتاپ (عملی که کلیک بر روی دکمه Show Desktop انجام می‌دهد) و یا کلیدهای Win+L برای قفل کردن رایانه‌تان بدون بسته شدن برنامه‌ها و پنجره‌های فعال (مناسب برای مواقعی که قصد دارید به صورت لحظه‌ای رایانه خود را ترک کنید – البته باید برای این کار باید بر روی نام کاربری تان در ویندوز کلمه عبور قرار داده باشید) اشاره کرد .

10. 3 کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
    یعنی درایو برام باز میشه ولی شکلش این جوری شده !
    چی کار کنم :

چی کار کنم ؟
    حل شد ...
    فقط باید میرفتم تو کنترل پنل قسمت BitLocker Drive Encryption و روی درایو قفل شدم میرفتم بعد Turn Off BitLocker رو میزدم
    همین قد ...

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه ضعفی توی سون هست اینه که آیکون کانکشنها چه دیال آپ چه وایرلس رو توی قسمت tray نشون نمیده. گزینه ای هم که توی xp داشت برای قرار دادن آیکون (show icon in notifiction area when connected) توی سون دیگه وجود نداره.
    راهی برای ایجاد آیکون کانکشن وجود نداره؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

یه ضعفی توی سون هست اینه که آیکون کانکشنها چه دیال آپ چه وایرلس رو توی قسمت tray نشون نمیده. گزینه ای هم که توی xp داشت برای قرار دادن آیکون (show icon in notifiction area when connected) توی سون دیگه وجود نداره.
    راهی برای ایجاد آیکون کانکشن وجود نداره؟
    سلام

کاکشن که توی نوار ابزار هست دوست من.

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

کاکشن که توی نوار ابزار هست دوست من.
    سلام
    عزیز اون دو تا کامپوتره برای دیال آپ و اون تک کامپیوتر با علامت وایرلس برای وایرلس رو میگم. برای من هیچ کدوم نمیان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •