دوست عزیز میدونم هر چی کمتر باشه بهتره! lol
میخوام بدونم دوستانی که 512 دارن معمولا پینگشون در چه حدیه, مثلا: بین 100 تا 200 , 300 تا 400 یا....؟
چون من پینگم خیلی بالاست....الان گرفتم بیشتر از 600 ms !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز میدونم هر چی کمتر باشه بهتره! lol
میخوام بدونم دوستانی که 512 دارن معمولا پینگشون در چه حدیه, مثلا: بین 100 تا 200 , 300 تا 400 یا....؟
چون من پینگم خیلی بالاست....الان گرفتم بیشتر از 600 ms !
عزیزان اولا اشک شوق در چشمانم جمع شده چونکه توانستم اینجا ثبت نام کنم و در نتیجه ورودم را به اینجا به خودم تبریک می گم
ثانیا یک سئوال درباره رپیدشیر
این رپیدشیر پدر ما را درآورده مدتی است سرعتش به شدت افت کرده (تقریبا دو سه هفته) با اینترنت 128 سرعت به 11، 12، 13 رسیده
ضمنا وسطش مدام قطع می شود و ما هم که اکانت نداریم یک فایل 200 مگابایتی را می خواستم بگیرم سر 158 مگ قطع شد، یک فایل 100 مگی را سه روز است نمی توانم بگیرم
البته دانلود از لینک مستقیم زیاد مشکلی پیدا نکرده
من فکر می کنم خود شاتل محدودش کرده ما یک وقت به گناه نیفتیم و اسلام به خطر نیفتد! شما موافقید؟!
جواب درست و حسابی هم که نمی دهند هی می گویند از مخابرات است!
این اینترنت بدون رپیدشیر تنها به درد خواندن روزنامه کیهان و وب لاگ احمدی نژآد می خورد و بس!
ای لعنت...!
من مرکز قدس (امیرآباد) هستم
ضمناً این جریان «رپیدباز» چیه؟ دوستان اگه اطلاعاتی دارند به ما بدهند. پولکیه یا مجانیه؟
دوست عزیز شما بگو چجوری ping میگیری تا دوستان هم اگه تونسن همون جور پینگ بگیرن تا بشه با هم مقایسه کرد
حدود 200-300 خوبه
ولی تا 500 هم بد نیست قابل تحمله
Rapidbaz / همه چيز در مورد رپيدباز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتایید میشه....
بله چه خوب!
شما اطلاعات کامل ندادی من هم به همین خاطر اطلاعات کامل ندادم
شما بگو از کدام سرور پینگ میگیری تا ما هم بگیریم....
بله...حتما!
run<start >داخل run تایپ کنید cmd و ok بزنید> توی پنجره ای که باز میشه تایپ کنید: ping[SPACE]yahoo.com
چهار تا time میده...شما average رو بذارید درسته.
این روشیه که نمایندگی شاتل معرفی کرد...روزا که اوضاع سرویسم خرابه نتیجه بین 600 تا 1000 ms نوسان داره, اما الان چند بار پشت سرهم گرفتم بین 300_350 ثابته...
همون بالایی....!![]()
374-389 البته شیراز
320-331
اصفهان-اکو 512
منم eco512 اصفهان
264-209
Last edited by vroom; 25-01-2009 at 23:13.
دوست عزیز این مشکل برای کل یوزر ها بوده که در حال حاضر برطرف شده.اگر شما همچنان مشکل دارید با شماره 23089 پشتیبانی تماس بگیرید تا آنها به قسمت فنی اطلاع بدهند.
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)