.امیرخان کد نسخه N360 Premir رو ندارین بذارین واس ما عزیز؟
اگه باشه حتما میزارم عزیز
.امیرخان کد نسخه N360 Premir رو ندارین بذارین واس ما عزیز؟
اگه باشه حتما میزارم عزیز
دوستان
میشه یکی بگه چه جوری روی ویندوز 7 این DNS های نورتون رو وارد کنم؟
سلام این فیلم رو نگاه کن روشش رو انجام دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیک hide protected operating system files از فولدر اپشن در حضور nav برداشته شد که من دوباره گذاشتمش
بعد از حذف nav دوباره نصبش کردم و اینبار تنها کاری که کردم لیست تمام excludeهارو خالی کردم توی این لیست ها فکر کنم یکی از این فولدرهای اپراتینگ سیستم بود, البته مشکلات زیادی از این فولدرهای پنهان پیدا کرده بود و حذف کرد
امکان داره خود نورتون اینکارو کرده باشه؟
-
Last edited by SevenCity; 10-01-2012 at 07:15.
من norton antivirus 2012 رو با comodo firewall دارم موقع اجرای ویندوز خیلی سرعت میگیرند باید یه دو دقیقه ای صبر کنم . مشکل از کدومشونه ؟
کاربر seven city شما یک برنامه مکمل مثل malwarebytes یا super antispyware به صورت غیر فعال نصب کنید.
کاربر SHAHAB P30 شما intrusion prevention رو در نورتون غیرفعال کنید.از داخل تنظیمات idle time optimizer و performance monitoring ذا هم غیرفعال کنید.
-
متاسفانه در حال حاضر نمیتونم پیغامهای پروفایل رو بخونم.اگر دوستان با بنده کار داشتن پیغام خصوصی بزنن!
Norton Internet Security[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه از trail reset استفاده کنیم بهتره یا از پسورد های بالا
ممنون
هر دو پوشه رو چک کن و Navw رو پیدا کن اول پوشه Engine
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
هر دوشون 120 روزو 180 روزفعال میکنن البته سریال بهتره ولی در کل هر دو یه کار رو انجام میدن
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)