تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 350 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

سلام.
    امیر جان یه سوال.
    من این جریان هک صدا را کامل فهمیدم چی به چیه و همشم به خاطره شما بود که به من توضیح دادین.بازم ممنون.
    حالا سوالم.من میخام اون هکی را که شما اپلود کردین را انجام بدم.میخام همون متالیک هم که خودتون انجام دادین را انجام بدم.
    این هک وقتی واردش میشیم سه پوشه هست.حالا ما با این سه پوشه چه کنیم؟کجا بریزیمشون؟
    یکیش که پوشه ی AATFiles میباشد که اینو میدونم باید کجا بره.ولی بقیه چیه؟مثلن پوشه ی Headsets جریانش چیه؟کجا بریزیم؟یا پوشه ی Speaker_phone_Call؟
    اگه میشه در مورد این دو پوشه که بالا نام بردم یه توضیح بدین که کجا باید برن.
    ممنون
    خوب اون AATFiles رو در مسیر c:\private\10200b19 ولی محتویات داخل پوشه های Headsets برای زمانی هست که شما از صدای هدفون راضی نیستی و میتونی از محتویات هر یک از اون سه پوشه استفاده کنی و در پوشه AATFiles جایگزین کنی مثلا HS_extra_loud برای اینکه صدای هدفون خیلی زیاد میشه و محتویات پوشه HS_loud صدای هدفون رو زیاد میکنه HS_low صدای هدفون رو کم مینه
    و پوشه Speaker_phone_Call هم برای صدای اسپیکر مکالمه هست گفته اگر صدای این اسپیکر موقع مکالمه خش خش داشت محتوات این پوشه رو در پوشه ََ،ّهمثس جایگزین کن

2. 2 کاربر از 4daneshjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب اون aatfiles رو در مسیر c:\private\10200b19 ولی محتویات داخل پوشه های headsets برای زمانی هست که شما از صدای هدفون راضی نیستی و میتونی از محتویات هر یک از اون سه پوشه استفاده کنی و در پوشه aatfiles جایگزین کنی مثلا hs_extra_loud برای اینکه صدای هدفون خیلی زیاد میشه و محتویات پوشه hs_loud صدای هدفون رو زیاد میکنه hs_low صدای هدفون رو کم مینه
    و پوشه speaker_phone_call هم برای صدای اسپیکر مکالمه هست گفته اگر صدای این اسپیکر موقع مکالمه خش خش داشت محتوات این پوشه رو در پوشه ََ،ّهمثس جایگزین کن
    اييووول
    چه عجب يكي اومد كمك ما ، معلوم نيست اين همكارا و كاربراي فعال (مخصوصا اين جديده ) كجايند كه جواب سوالات مردم رو بدهند
    منم كه تنها نمي رسم ، خدا خيرت بده

4. 2 کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

خواهش ميكنم
    فايل هاي داخل اون پوشه ها بايد بره تو فولدر aatfiles ، مثلا تو پوشه headsets كه 4 تا فايل هست اون 4 تا فايل رو كپي كن تو مسير c:\private\10200b19\aatfiles
    صداي گوشيت فرق كرد يا نه ؟
    صدا اون قدر ها زیاد نشد ولی کیفیت خیلی عالی شد.
    حالا این جدیده را هم میریزم و نتیجه را اعلام میکنم.
    دوستان خیلی خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

صدا اون قدر ها زیاد نشد ولی کیفیت خیلی عالی شد.
    حالا این جدیده را هم میریزم و نتیجه را اعلام میکنم.
    دوستان خیلی خیلی ممنون.
    صدا باید خیلی واضح فرق کنه
    فقط یک نکته هست که موقع پتچ کردن فایل M3SAudioPolicyMgr.dll با se_sound_patcher_full اگر فایل درست پتچ بشه باید یک فایل دیگه با اسم M3SAudioPolicyMgr.dll.bak ایجاد میشه و شما باید همون فایل M3SAudioPolicyMgr.dl در درایو C در مسیر گفته شده قرار بدید
    اگر هنگام پتچ کردن فایل M3SAudioPolicyMgr.dll.bak ایجاد نشد احتملا انتی ویروس سیتمتون جلوش گرفته برای چند دقیقه انتی ویروس رو غیر فعال کنید بعد پتچ رو انجام بدید
    موفق باشی

7. این کاربر از 4daneshjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صدا باید خیلی واضح فرق کنه
    فقط یک نکته هست که موقع پتچ کردن فایل m3saudiopolicymgr.dll با se_sound_patcher_full اگر فایل درست پتچ بشه باید یک فایل دیگه با اسم m3saudiopolicymgr.dll.bak ایجاد میشه و شما باید همون فایل m3saudiopolicymgr.dl در درایو c در مسیر گفته شده قرار بدید
    اگر هنگام پتچ کردن فایل m3saudiopolicymgr.dll.bak ایجاد نشد احتملا انتی ویروس سیتمتون جلوش گرفته برای چند دقیقه انتی ویروس رو غیر فعال کنید بعد پتچ رو انجام بدید
    موفق باشی
    من براي اينكه زياد رو مخ فشار نياد فايل آماده رو گذاشتم كه فقط بايد كپي كنند

9. 2 کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان این هک هم انجام شد.
    الان صدا در هندسفری بلند تر شده و به مقدار خیلی زیاد کیفیت رفته بالا همچنین صدای اسپیکر.
    از دوستانی که کمک کردن ممنون.

11. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان این هک صدا که انجام دادم اخرین و بهترین ورژن بود؟یا بهتر از این هم هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

دوستان این هک صدا که انجام دادم اخرین و بهترین ورژن بود؟یا بهتر از این هم هست؟
    تا اونجایی که من یادمه اخرینش هست ولی تعداد اینها زیاد هست حتی همون یکی که شما دانلود کردی 2 تا هک مختلف داخلش هست 4.1 4.2

14. 2 کاربر از 4daneshjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

2-مرحله اول هك صدا را روي گوشي انجام بدهيد

سلام 

امیر جان کدوم هک دقیقا  ؟ 

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من مدتی قبل هک افزایش صدای باور نکردنیو انجام دادم و دیگه مرحله اول هك صدا رو انجام ندادم در هک جدید امیر جان کل پوشه aat جایگزین کردم و اون دو تا فایل که گفتید دانلود کنید جایگزین کردم صدا زیاد شد ولی افت کیفیت دارم equalizer هم تنظیم کردم خیلی فرق نکرد مشکل از چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •