تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 905 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

دیشب در جدیدترین اتفاق هیچکدوم از عقربه‌های صفحه کیلومتر پرایدم بعد از یه خاموش روشن کردن دیگه کار نمیکنه ....!!!
    دلیلش چیه‌ ، باید چیکار کنم ؟؟؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از لطف دوستان
    بردم چند جا
    یکی که آشنا بود گفت الان درست نکن
    اولا اوج گرما است بزار پاییز. اگه الان درست کنی ممکنه خوب جواب نده
    ثانیا وضع مملکت داره به سمت ارزان شدن میره هم قطعات هم دستمزد ها ناپایداره ممکنه با دو سه ماه خیلی کم بشه
    ثالثا روغن سوزی اگه مواظب باشی روغن خالی نشه می شه با ماشین کار کرد لازم نیست عجله کنی به قول معروف رس قطعات تعویضی رو بکش
    این حرف ها منطقی هست؟
    مهمترین نکته ای که می تونم بگم اینه که جدای از آلودگی هم ممکنه خسارت شدید تری به سیلندر وارد کنه و هم اینکه روغن وارد شده به بقیه ماشین مثل اگزوز مجبور به تعویض اون ها هم خواهید شد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    فکر کنم ما هم ترمزمون مشکل داره
    ماشین 206 تیپ 5
    وقتی ترمز میکنیم صدای سوت میده
    مشکل از لنت ترمزه؟
    حدودا قیمت خرید و تعویض لنت ترمز چقدر در میاد؟
    من شنیدم گاهی لنت های جلو و عقب رو جا به جا میکنند درسته؟
    صدای سوت از جنس لنته که با باز و بسته کردن و سنباده زدن مدتی ممکنه بهتر بشه و اگر لنت عقب ماشین کاسه ای باشه که نمی دونم تیپ 5 باشه یا نه ولی فکر می کنم اینطوری باشه نمی شه جاشئ عوض کرد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    كولر ساز و باطري ساز متخصص مرسدس بنز مجرب و با انصاف براي مدلهاي دهه هاي 1970 تا 1990 سراع داريد؟

ممنون
    سعيد نيك زاد

والا 450 slc بردم پیش یکی ولی با انصاف و مجرب نبود

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

دیشب در جدیدترین اتفاق هیچکدوم از عقربه‌های صفحه کیلومتر پرایدم بعد از یه خاموش روشن کردن دیگه کار نمیکنه ....!!!
    دلیلش چیه‌ ، باید چیکار کنم ؟؟؟
    فیوزش رو چک کنید حتما سوخته

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام خدمت دوستان همچنین جناب camaro lt
    چندتا عکس از زیر 206 ام گرفتم
    متاسفانه چون ارتفاع 206 نسبت به دیگر ماشین ها یکم پایینه به سختی میشه از زیر عکس گرفت
    باید روی چال بردش
    به هرحال چندتا عکس گرفتم امیدوارم بدرد بخوره...
    برای اینکه فضا نگیره لینکشو میذارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز اینطوری اصلا مشخص نمیشه
    شما فرمون را در همون جهتی که زمان حرکت صدا میده بچرخون بعد جک بزن زیر همون چرخی که به ان مشکوک هستی
    ماشین را روشن کن بذار دنده 2 یا 3 یا 4 و بعد آروم کلاچ را رها کن تا چرخ شروع به حرکت کنه و بذار کار کنه
    اگر ان صدا و لرزش هنوز وجود داشته باشه و اینطور که شما میگی از داخل خودرو هم قابل احساس باشه شما به راحتی می تونی محل ایجاد صدا را پیدا کنی و راحت تر مشکل را حل کنی
    ولی اگر هیچ صدایی به گوش نرسه یا لرزشی وجود نداشته باشه این یعنی یکی از دو بلبرینگ چرخ درست روی کنس قرار نمی گیره که چرخ زیر فشار و در گردش بلبرینگ لق میزنه

7. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز که ماشین رو از پارکینگ آوردم بیرو زیرش روغن چیکه کرده بود
    روغنش تیره بود
    تازه روغنش رو عوض کردم(یعنی 2 تا سه روزه)
    این روغن تیره ماله چیه؟
    یه راهنمایییی کنید فردا میخوام ببرم رو جک

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز که ماشین رو از پارکینگ آوردم بیرو زیرش روغن چیکه کرده بود
    روغنش تیره بود
    تازه روغنش رو عوض کردم(یعنی 2 تا سه روزه)
    این روغن تیره ماله چیه؟
    یه راهنمایییی کنید فردا میخوام ببرم رو جک
    احتمال داره موقع تعویض روغن مقداری روغن ریخته باشه روی رام یا سینی و وقتی ماشینو پارک کردی این روغن ریخته اونجا. اگه مستمر بود و ادامه داشت احتمال بعدی بد بسته شدن فیلتر روغن و پیچ کارتره. فعلا صبر کن ببین بازم نشت داره یا نه؟

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و همچنین جناب camaro lt عزیز
    قربان من امروز ماشین رو بردم تعمیرگاه و از ابتدا تا انتهای کار بالا سر تعمیر کار بودم
    1-ابتدا پلوس بلند رو درآورد و گفت فنر پلوس افتاده، همچنین بلبرینگ روی پلوس بلند هم سر جاش لق میزد(بلبرینگ مشکل نداشت اما سر جاش لق میزد) مشعلی اون بازدید شد هیچ مشکلی نداشت، پلوس بلند رو بردم تراشکار، بلبرینگ رو دراورد زیرش رو به قول خودش زبر کرد و بلبرینگ رو جا زد و بسیار عالی فیت شد و دیگه لق نمیزد. پلوس بلند سرهم شد و فنر هم دقیق جا زده شد و کامل بسته شد.
    2- پلوس کوتاه رو درآورد فنرش ظاهرا نیفتاده بود، اونم مشعلیش بازدید شد هیچ مشکلی نداشت گیرسکاری شد و بسته شد.
    3- بلبرینگ چرخهای جلو بازدید شد هیچ مشکلی نداشت.
    4-سرپلوسها با دست چپ و راست شد و کشیدشون مشکلی نداشتند.
    سوار شدم رفتم با ماشین دور زدم،متاسفانه مشکل همچنان پا بر جا بود!
    همچنان وقتی فرمون رو به سمت راست (سمت شاگرد) میدم زیر دستم ررررررررررررر میزنه،اگه شیشه ها بالا باشه صداش رو هم میشه متوجه شد همچنین کسیکه سمت شاگرد نشسته باشه این زبری رو زیر پا میتونه احساس کنه!
    برگشتم بهش گفتم که درست نشده و هیچ فرقی نکرده نشست پشت ماشین باهم رفتیم دور زدیم... اما همانطور که پیشبینی کرده بودم و میدونستم گفت ماشینت چندتا عیب داشت که دیگه الان نداره و اینها بر طرف شده اون زبری هم درسته هنوز هست که میتونه از بلبرینگ چرخهای عقب باشه که به جلو منتقل میشه! ضمنا کمکهای عقبت هم تعطیله(اینو راست میگه عقب کمکهاش خیلی وقته تعطیله)
    خلاصه برگشتیم درب تعمیرگاه جک زد زیر چرخهای عقب، تک تک چرخهارو چرخوند، چرخ عقب سمت راننده شدیدا زبر بود و چرخ سمت شاگرد علاوه بر زبر بودن وووره.ه.ه هم میداد.
    گفت بیار برات کمک و بلبرینگ عقب عوض کنم درست میشه...!

القصه 30 تومن ازم گرفت و به دستمزدهای بیهوده ای که توی این مدت برای این مشکل اعصاب خوردکن دادم 30 تومن دیگه اضافه شد و تا اینجا 200 تومن هزینه کردم و هنوز سر پله اولم البته بماند که تا حالا 40 تومن هم پول روغن گیربکس دادم که توی درآوردن هر بار پلوس هی خالی شده و هی من خریدم و پر کردم...
    خلاصه اینکه این مشکل ربطی به چرخ عقب و کمک عقب نداره...دقیقا زیر دست حس میشه و از جلو هست.
    دیگه عقلم به جایی قد نمیده.
    این قضیه ماشین شمام سوژه ای شده! خب اینجوری نمیشه قاطعانه نظر داد و باید از نزدیک دید اما اگر فرض کنیم از پلوس نباشه فقط دو احتمال قوی وجود داره یکیش گیر کردن چرخ به پالانی و بعدی هم مشکل جعبه فرمون که دومی خیلی ضعیفه. اما دو تا سوال می پرسم که دقت کن و جواب بده:
    پلوس راستو کامل عوض کردی؟
    دومی هم اینکه تو یه جای باز فرمونو تا آخر به راست بگیر و تقریبا باشدت حرکت کن طوری که ماشین دور خودش بچرخه (لیز نخوره، مثل دور زدن دور میدون با فرمون کامل) ببین صدا چقدر شدیده و چجوریه؟
    اینا رو بگو بهمون ببینم قضیه چند چنده؟

12. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

احتمال داره موقع تعویض روغن مقداری روغن ریخته باشه روی رام یا سینی و وقتی ماشینو پارک کردی این روغن ریخته اونجا. اگه مستمر بود و ادامه داشت احتمال بعدی بد بسته شدن فیلتر روغن و پیچ کارتره. فعلا صبر کن ببین بازم نشت داره یا نه؟
    سلام امروز بردمش سینیشو باز کردن از چند جاش روخن اومده بود اما چون میخواستم برم تهران گفت وقتی برگشتی بیا سینشو برات باز کنم ببری بشورن زیرشو بعد یه روز کار کنه و بیاری ببینم از کجاشه
    اما گفت روغنش رو همیشه چک کن هم موتور هم گیر بکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •