سلام دوستان
دیشب در جدیدترین اتفاق هیچکدوم از عقربههای صفحه کیلومتر پرایدم بعد از یه خاموش روشن کردن دیگه کار نمیکنه ....!!!
دلیلش چیه ، باید چیکار کنم ؟؟؟
سلام دوستان
دیشب در جدیدترین اتفاق هیچکدوم از عقربههای صفحه کیلومتر پرایدم بعد از یه خاموش روشن کردن دیگه کار نمیکنه ....!!!
دلیلش چیه ، باید چیکار کنم ؟؟؟
مهمترین نکته ای که می تونم بگم اینه که جدای از آلودگی هم ممکنه خسارت شدید تری به سیلندر وارد کنه و هم اینکه روغن وارد شده به بقیه ماشین مثل اگزوز مجبور به تعویض اون ها هم خواهید شد
صدای سوت از جنس لنته که با باز و بسته کردن و سنباده زدن مدتی ممکنه بهتر بشه و اگر لنت عقب ماشین کاسه ای باشه که نمی دونم تیپ 5 باشه یا نه ولی فکر می کنم اینطوری باشه نمی شه جاشئ عوض کرد
والا 450 slc بردم پیش یکی ولی با انصاف و مجرب نبود
فیوزش رو چک کنید حتما سوخته
دوست عزیز اینطوری اصلا مشخص نمیشه
شما فرمون را در همون جهتی که زمان حرکت صدا میده بچرخون بعد جک بزن زیر همون چرخی که به ان مشکوک هستی
ماشین را روشن کن بذار دنده 2 یا 3 یا 4 و بعد آروم کلاچ را رها کن تا چرخ شروع به حرکت کنه و بذار کار کنه
اگر ان صدا و لرزش هنوز وجود داشته باشه و اینطور که شما میگی از داخل خودرو هم قابل احساس باشه شما به راحتی می تونی محل ایجاد صدا را پیدا کنی و راحت تر مشکل را حل کنی
ولی اگر هیچ صدایی به گوش نرسه یا لرزشی وجود نداشته باشه این یعنی یکی از دو بلبرینگ چرخ درست روی کنس قرار نمی گیره که چرخ زیر فشار و در گردش بلبرینگ لق میزنه
سلام دوستان
امروز که ماشین رو از پارکینگ آوردم بیرو زیرش روغن چیکه کرده بود
روغنش تیره بود
تازه روغنش رو عوض کردم(یعنی 2 تا سه روزه)
این روغن تیره ماله چیه؟
یه راهنمایییی کنید فردا میخوام ببرم رو جک
احتمال داره موقع تعویض روغن مقداری روغن ریخته باشه روی رام یا سینی و وقتی ماشینو پارک کردی این روغن ریخته اونجا. اگه مستمر بود و ادامه داشت احتمال بعدی بد بسته شدن فیلتر روغن و پیچ کارتره. فعلا صبر کن ببین بازم نشت داره یا نه؟
این قضیه ماشین شمام سوژه ای شده! خب اینجوری نمیشه قاطعانه نظر داد و باید از نزدیک دید اما اگر فرض کنیم از پلوس نباشه فقط دو احتمال قوی وجود داره یکیش گیر کردن چرخ به پالانی و بعدی هم مشکل جعبه فرمون که دومی خیلی ضعیفه. اما دو تا سوال می پرسم که دقت کن و جواب بده:
پلوس راستو کامل عوض کردی؟
دومی هم اینکه تو یه جای باز فرمونو تا آخر به راست بگیر و تقریبا باشدت حرکت کن طوری که ماشین دور خودش بچرخه (لیز نخوره، مثل دور زدن دور میدون با فرمون کامل) ببین صدا چقدر شدیده و چجوریه؟
اینا رو بگو بهمون ببینم قضیه چند چنده؟
سلام امروز بردمش سینیشو باز کردن از چند جاش روخن اومده بود اما چون میخواستم برم تهران گفت وقتی برگشتی بیا سینشو برات باز کنم ببری بشورن زیرشو بعد یه روز کار کنه و بیاری ببینم از کجاشه
اما گفت روغنش رو همیشه چک کن هم موتور هم گیر بکس
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)