با سلام
چرا وقتی وارد سایت یوتوب میشم با قیلچرچکن. لینک دانلود آی دی ام دیگه کنار ویدیو نمیاد. در حالیکه توی سایتهای دیگه میاد .
مشکل چیه و چگونه میشه حل کرد. ورژن آی دی ام هم تازه جدیدترینشو نصب کردم.
ممنون.
با سلام
چرا وقتی وارد سایت یوتوب میشم با قیلچرچکن. لینک دانلود آی دی ام دیگه کنار ویدیو نمیاد. در حالیکه توی سایتهای دیگه میاد .
مشکل چیه و چگونه میشه حل کرد. ورژن آی دی ام هم تازه جدیدترینشو نصب کردم.
ممنون.
چرا این idm قاط زده؟ گاهی لینک های دانلود توش ناپدید میشن ولی دوباره بعد از یکبار خروج و ورود به Idm دوباره بر میگرده؟
از همگی ممنون به جای جواب سوال پرسیدن
Last edited by farshid34; 20-09-2013 at 04:48.
با سلام حضور اساتید ارجمند
من از برنامه دانلود منیجر و کروم استفاده میکنم مشکلم اینه که تو فیس بوک دانلود منیجرم لینکارو دانلود نمیکنه برعکس یوتیوب و دیگر سایتها.آیا تنظیمات خاصی لازم داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوستان من وقتی شب دانلود رو استارت و صبح بیدار میشم ببینم وضعیت چطوره با کمال تعجب میبینم انگار سرعت دانلود رو یه عدد هنگ کرده و سی پی یو هم 50درصد پر شده ! و عملا دانلود قطع شده !
این از چی میتونه باشه ؟!
سیستم خوبی دارم و از قطعات نیست
دانلود منیجرت چه نسخه ای هستش؟ آخرین ورزن رو نصب کنید و از کرکها مطمئن بشین که سالمن...اگه امکانش هست از یک سایت معتبر یکبار دیگه دانلودش کنید و دوباره از اول نصب کنید..
نسخه 6.12 هست ...
ممنون میشم یه لینک معتبر قرار بدین از آخرین ورژن با کرک...
راستی لیست دانلود پاک میشه اگر نصب کنم راهی نیست نشه ؟!
از لیست دانلودت میتونی بکاپ بگیری...ولی فکر کنم دوباره باید از اول دانلودشون رو شروع کنی...میتونی اونایی که تا آخراش رفتی دانلودت رو انجام بدی تا تمام بشه ... ولی بعدش قبل از اینکه دانلود جدیدی رو شروع کنی از لیستت بکاپ بگیر...
![]()
Last edited by dvb595959; 06-09-2013 at 11:06.
سلام
من قبلا از بعضی سایت ها مثل آپارت فیسبوک یوتیوب که فیلم یا موزیک گوش میکردم خود اینترنت دانلود منیجر یه لینک دانلود پایین صفحه میداد.اما الان دیگه اون آیکون نمیاد که بتونم مستقیم دانلود کنم.
باید چکار کنم؟
از سایت رسمی IDM ، جدیدترین نسخه رو بگیر:
به نظر من واسه این که مطمئن بشی مشکل از خود برنامست، فعلا از کرک استفاده نکن: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه هم خواستی کرک کنی میتونمی به این تاپیک بری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فک میکنم اگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دانلود کنی خوب باشه (قبلا که خوب بود ولی الآن رو مطمئن نیستم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)