سلام به دوستان
دوستان مزدا چه جور ماشینیه ؟؟؟
ممنون میشم درباره ی این ماشین یکمی توضیح بدین
یا علی
سلام به دوستان
دوستان مزدا چه جور ماشینیه ؟؟؟
ممنون میشم درباره ی این ماشین یکمی توضیح بدین
یا علی
سلام دوستان می خواستم بدونم فرمان 132 هیدرولیکه یا معمولی؟ کدوم بهتره ؟ اگه معمولی بگیرم بعدا هم میشه فرمون رو هیدرولیک کرد
منظورتون کدوم مدل از مزداست؟323 یا 3؟
فرمونش هیدرولیکه! مسلما هیدرولیک بهتره!خیر نمیشه اینکار رو کرد(شدنش میشه ولی صرفه اقتصادی نداره!)
اگه ممکنه ب ام و 325i رو با مرسدس بنز C200 Kompressor
مقسه کنین از لحاظ فنی رفاهی و ...
من رفته بودم نمایندگی گفتن معمولی هست فرمونش؟ ولی فرمونش که شبیه 141 هست بنظر باید هیدرولیک باشه
تا اونجا که من میدونم معمولی فقط یه تعداد محدوده! خوب وقتی هیدرولیک بهتره چرا باید معمولی گرفت؟
اگه خیلی علاقه داری یه تاپیک واسه اش باز کن! ما بهت بگم اینجور تاپیک ها معمولا سر از ترش در میاره برای اینکه هرکس رو یک کدوم تعصب داره و هیچکس نظر درست بهت نمیده!
من 330 سوار شدم(سدان) همه چیش خوب وکامل بود! از لحاظ شتاب سرعت و هندلینگ و مانور و... خوب بود اما تو نرمی به پای بنز (C350+AMG Package) نمیرسید!شتاب هم که بنز بالاتر بود! کلا من از تریم بنز خیلی خوشم اومد!(رنگ آجری یا اصطلاحا مارون) کلا انتخاب بین این دوتا برند سلیقه ایه! هرکدوم هم طرفدار خاص خودشون رو داره! یکی هم مثل من طرفدار هر 3 تاشونه(آئودی رو هم حساب کردم!)
سلام یک ماشین تا سقف 14 میلیون . . ..
دوست دارم مشخصات زیر را داشته باشه :
فراوان و ارزان بودن قطعات،
کم مصرف،
بعد اگه ممکنه لطف کنید بگید صفر تو این رنج قیمت بگیرم بهتره یا کارکرده ممنونم . . .
Last edited by smart.pro666; 14-08-2009 at 07:38. دليل: رعایت نکردن قوانین . . .
سلام.
دوست خوب، لطفا یک بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید و بعد سوالتون رو صحیح و کامل مطرح کنید.
![]()
سلام من بين سوناتا و ازرا موندم امكانات رفاهي وفني ازرا از سوناتا بالاتره ولي از قيافش خوشم نمي ياد قيافه سوناتا رو بيشتر ترجيح مي دم ازرا 230 اسب بخار قدرت داره و سوناتا 170 تا اين از همه منو بيشتر ازار ميده نميدونم چي كار كنم نظر شما چيه { تو خيابون اين دو تا ماشين رو مي بينيد كدوم رو بيشتر خوشتون مي ياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)