نه بابا فحش چی... اصلا این جماعت با اعتراض مخالفند... فقط باید مثل چی راضی از شرایط باشی
اینجام شده جمهوری اسلامی پی سی ورلد
نه بابا فحش چی... اصلا این جماعت با اعتراض مخالفند... فقط باید مثل چی راضی از شرایط باشی
اینجام شده جمهوری اسلامی پی سی ورلد
فاک پی سی ورلد , اینجا مثل اینکه زیر دست اطلاعات فعالیت میکنه .
برای دوستانی هم که نمی دونن تاپیکی بود که چند روز پیش در مورد اعتراض به سرعت پایین شبانه زدیم و هنوز امضاش خشک نشده پاک کردن
ولی واقعا بد وضعیه هـــا!
حتی نمیشه برای احقاق حق مسلم خودمون که همه هم به درستیش مطلعن، کاری بکنیم!
از اونجایی هم که همه ی شرکتا دست به دست هم دادن و همشون دارن حقمونو میخورن، در واقعا هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و اگه هم خیلی ناراحت بشیم مجبوریم که از خیر اینترنت بگذریم!
در هر صورت ماییم که ضرر میکنیم و کاری هم میکنن که مبور بشیم که بسوزیم و بسازیم!
راستی این صبا خوب قیمتها رو آورده پایین!
128 نامحدود ماهی 10 تومن!
2 مگ هم 9300 ولی محدوده!
(البته از سرعتش خبری ندارم و ممکنه که در عوضش سرعت رو هم کم کرده باشن!)
سلام---
اون مدل مودم که گفتید من چند جا رفتم گیر نیاوردم میشه یک مدلی دیگر بگید که جدید باشه وراحت در بازار پیدابشه البته با همان قیمت زیر 40 هزار تومان ------------متشکر
با قسمت اول کاملا موافقم.
قسمت دوم رو هم کجا نوشته؟ تو سایت صبا که خبری نیست. من فردا می خوام دوباره شارژ کنم. به زحمت خبرش رو سریع بده. مرسی
wimax ایرانسل از همه اینا بهتره نه شبا سرعتش میاد پایین نه هم سرعتش میاد بالا (سرعتش نسبت به سرویسی که میگیری ثابته) ولی قیمتش خیلی زیاده.
شبا که من با شاتل دانلود میکنم سرعتش رو 700 byte ولی با ایرانسل همیشه رو 64 kb
اولیه که میشه همون مخابرات
کجا نوشته اینو ؟
09155070209
6070779
کیانت
برای اطلاعات بیشتر بهش زنگ بزنید، اگه خوب بود استفاده کنید! (اطلاعات بیشتری بدست آوردید، ما رو بی خبر نزارید!)
آقا می بینید برای اعتراض به حق پای مال شده بهم اخطار دادن . F.uck this world and p30world too
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)