دوست عزيزم ارزش 1 بار مطالعه داره؟؟؟من كه 7-6 باري خوندمش و نيم ساعت فقط به عينك ويلي جون خيره شدم!
خيلي جالب بود....دستت درد نكنه!راستي مگه عيبي داره كسي توي خونه نباشه و فقط حيوون خونگيت(pet)توي خونه باشه!!!يعني بايد براي اونم پرستار بگيرم!!!
دوست عزيزم ارزش 1 بار مطالعه داره؟؟؟من كه 7-6 باري خوندمش و نيم ساعت فقط به عينك ويلي جون خيره شدم!
خيلي جالب بود....دستت درد نكنه!راستي مگه عيبي داره كسي توي خونه نباشه و فقط حيوون خونگيت(pet)توي خونه باشه!!!يعني بايد براي اونم پرستار بگيرم!!!
چون خیلی زیاده. من که خلاصه خوندمش.
آره.
زیاده خیلی.
خیلی ممنون از کمکتون. من خداییش خوندمش (اما خلاصه)
منوی فارسی که دانلود نداره باید برید سیدی فارسیشو بخرید
واقعا موافقم که زبان اصلی کیف خاص خودشو داره تازه مجبور میشید زبانتونم قوی کنید( از مزایاش بود !)
آره. من که خیلی لغت ازش یاد گرفتم![]()
من كه خوندمش!!!و فقط توي عينك موندم!
__
تاييد ميشه
__
نه
__
تاييد ميشه.
من كي گفتم بايد دانلود كنه؟بايد بره بخره!!!دارينوس خدا بيامرز فارسيش كرده!
من با شما نبودم که با اون بودم
خوب اشتباهی نقل قول گرفتم شرمنده!
دارینوس فقط صداها رو ترجمه میکنه. همه بازیهاش همینطوره.
نه که حالا این سیمزا خیلی از خودشون صدا دروکنن؟
میگم این سیمزا هم خیلی بی احساسن ها! مثلا وقتی باباشون میمیره همون چند ساعت گریه میکنن بعدش دیگه اصلا یادشون میره اصلا بابا داشتن یک روزی![]()
تایید میشه. این دارینوس اصلا مشکل داره.سیمزا هم که لالن بیشتر. تازه جالب اینجاس که زبونی که حرف میزنن زبون بی زبونیه. اصلا انگلیسی هم نیست
دارینوس میخواد چیو ترجمه کنه من نمیدونم
آره بی احساسن. بیشتر بوق تشریف دارن![]()
من که تا حالا نسخه ی فارسیشو ندیدم اصلا ولی فکر میکنم منوش هم فارسی باشه اما من کلا با بازیهای فارسی حال نمیکنم
آی گفتی
یا مثلا یارو میاد خونشون دزدی یکی دو روز ازش متنفره بعدا زنگ میزنه خونشون باهاش دوست میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)