من نمیدونم مشکل از کجاست هر کاری میکنم نمیتونم کانکت بشم error 691 میده نمیدونم شایدم جایی اشتباه کرده باشم میخوام مطمن بشم این کارهایی که انجام دادم درسته: 1- اتصالات مودم رو وصل کردم بعد چراغ Lan و Power روشن شد. 2- بعد تو Network connections روی Local Area connection دابل کلیک کردم کارت شبکه ام رو فعال کردم 3- روی Local Area connection که دو تا چراغش روشنه کلیک راست کردم تیکه گزینه زدمshow icon in..روی TCP/IPدابل کلیک کردم در قسمت IP Address عدد 192.168.1.2 رو وارد کردم در Subnet Mask عدد 255.255.255.0 رو وارد کردم و در قسمت Default Gateway عدد 192.168.1.1 رو وارد کردم در DNS Server هم 192.168.1.1 رو وارد کردم بعد ok کردم. 4-سی دی مودم رو را در سی دی خوان گزاشتم. 5- وارد پوشه TD-8811 شدم نرم افزار (TP-LINK ADSL Modem_RU.exe) رو برای نصب سریع اجرا کردم 6- در صفحه اول هیچی رو تغییرندادم LoGIN کردم. 7- روی سربرگ quick startکلیک کردم Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کردم در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردادم درENCAPSULATION Mode گزینه اول LLc رو انتخاب کردم در ppp username و ppp password نام کاربری و رمز عبورم رو وارد کردم کردمsubmit یه پیغام ظاهر شد successfully …. بعد ok کردم. چند لحظه صبر کردم تا مودم Reboot بشه. 8- یه کانکشن از نوع PPPOE ساختم رمز عبور رو وارد میکنم error 691میده در ضمن اینو هم بگم که با تایپ 192.168.1.1 تو اینترنت اکسپلور نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم.

جواب بصورت نقل قول

؟ درست همین امروز وصل شده ماله من