سوپرایز روز سه شنبه انتشار مانگا بود . مانگایی که هر چهارشنبه میومد.
به هر حال مانگای 593 منتشر شد که میتونید از لینک زیر اون رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوپرایز روز سه شنبه انتشار مانگا بود . مانگایی که هر چهارشنبه میومد.
به هر حال مانگای 593 منتشر شد که میتونید از لینک زیر اون رو بخونید.
چی شد ؟؟ اروچی که باز اومد !!
از کی می خوان بپرسن .. می خوان برن دهکده ..فکر کنم پدر و مادر ساسوکه رو می خوان احیا کنن با ادو تنسی !!!
ساسوکه متحول شد ؟؟ جالبه اوروچی گفت (( این ساسوکه دیگه اونی نیست که من و توبی دستش می نداخیتم و ازش سوءاستفاده می کردیم .. حالا کاملا عوض شده !! ))
یعنی توبی رو می شناخته ؟ یا از بدن کابوتو دیده ؟؟ چقدر داستان عجیب شد .. کیشیموتو داره به یکی از مهمترین بخش های داستانش میرسه ..
من فکر میکنم شاید اصلا خبری پدر و مادر ساسکه نباشه . به چه دلیل اونا باید همه چیز رو بدونن .
به احتمال زیاد با اشخاص دیگه ای روبرو هستیم و چیزی که توی اون اسکرول نوشته شده خیلی خیلی مهمتر از ادو تنسه بوده.
چیزی که سویگتسو اعتقاد داشته که بوسیله اون میتونن بر دنیا حکومت کنن
بلاخره قسمت 594 هم اومد . . .
چی شد .. این هفته که همش داشتیم حرف های کیوبی رو می شنیدیدم ؟؟ راستی این وسیله ای که همراه توبی هستش و قبلا هم در نبرد بین هاشیراما و مادارا دیده شده چیه ؟؟ همون که شبیه باد بزن یا پارو ! هستش و روش کلون هایی شبیه چشم های اوچیها داره .. راسنگان قوی ناروتو رو دفع کرد ..
قدرت اصلی اون بادبرن هم مشخص نیست . هر چی هست خیلی قویه که اینقدر راحت راسنگان ناروتو رو دفاع کرد ! فکر کنم توی جنگ توبی مقابل ناروتو - کاکاشی - گای و کیلر بی یک نفر کشته بشه.
شاید هم به بُعد دیگه فرستاده بشه. فعلا که توبی قاطی کرد و گفت نمیذارم به گدومازو دست بزنید.
یه ایده بسیار عالی در مورد توبی!
من که خیلی خوشم اومد . . . واقعا جالب استدلال کرده . . . پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش!
این Kagami کیه ؟؟یه ایده بسیار عالی در مورد توبی!
مثل اینکه پدر Obito هست! کلا خیلی درموردش چیزی نمی دونیم
گرچه من هنوز ترجبح میدم Tobi همون Obito باشه ولی خب دلایل نویسنده برای اثبات ادعاش واقعا خوبه ! خصوصا اینکه Tobi=Obito زیادی به ذهن نزدیکه![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)