نشانی است از ویروس قبلا مطرح شده
نشانی است از ویروس قبلا مطرح شده
دوست من روی سیستمم نود 32 آپدیت شده نصبه دیروزم اسکن کردم ویروس نداره سیستمم
سلام
متاسفانه چون تعداد پست های من کم هست تا بیاد پست تایید بشه طول میکشه :(
دوست عزیز من جواب شما را در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم
اینم راهنمای فارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نخیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
می تونی یه عکس ازش بذاری ؟
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز باشه .
یه ویندوز SP3 مطمئن و خوب نصب کن ببین همین مشکل وجود داره یا نه ؟
اگر باز هم مشکل وجود داشت احتمالا مشکل از سخت افزاره.
نه ویروسی نشده آخه کاسپر دارم آپدیت روزنه هم می کنم در ضمن توی ستاپ چطوری و در کدوم قسمت تاریخ رو تنظیم کنم
سلام به دوستان
من مدتيه كه وقتي بعضي فولدرها رو باز ميكنم اين ارور مياد و كل پنجره هاي ويندوز اكسپلور رو مي بنده و حسابي اعصاب خورد كن شده مشكل و راه حل چيه؟
سلام.
من داشتم ویندوز میزدم که اون پایین که می نویسه در حال نصب ویندوز همون صفحه آبی ( همون اول ها که بوت می کنیم میره مراحل اصلی) گیر کرده بود تا 10 دقیقه اونجا میمونه مشکل از چیه ؟!![]()
سلام
ببخشيد دوستان...كسي دستوري رو كه در run مينويسيم و سيستم از روي سي دي دوباره فايل هاي معيوب يا سيستمي رو
كپي ميكنه رو ميدونه؟
ممنون
بستگی به مادربوردت داره.
در بایوس در قسمت بالا سمت چپ اول گزینه رو انتخاب کن بعد یه صفحه دیگه میاد که تاریخ و یه سری اطلاعات دیگه رو نوشته که هیچکدومشون رو دستکاری نکن و فقط تاریخ رو تغییر بده . بعد از اعمال تاریخ ، سیو کن و خارج شو (اون پائین صفحه نوشته Save & Exit و یک دکمه مثلا F10 رو هم جلوش نوشته. F10 رو بزن . بعد یک پیغام میاد . دکمه Y رو فشار بده و اینتر بزن . سیستم ری استارت میشه.
این یه مشکل کلی است و یکم مشکله بگی که دقیقا مشکل از کجاست.
برو تو Run بنویس drwatson . این خودش هرچی خطا وجود داره درست می کنه.
احتمالا CD مشکل داره که نمیتونه بخونتش. یه CD دیگه نصب کن ببین درست میشه یا نه.
مدیر محترم آقا Jalal اینجا توضیح دادند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چجوري ميتونم ديكشنري نارسيس رو uninstal كنم؟!
در قسمت add o remove programs در control panel قسمتي براي پاك كردن نارسيس وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)