تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 545 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

در آغاز فعالیت IISaEeDII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما هم داريد اين بازی رو با شبيه ساز اجرا ميكنيد ؟ اگه شبيه ساز داريد لينك دانلودش رو بديد

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

راهی برای تیر خریدن یا افزایش گنجایش Inventory نیست؟
    بهترین اسلحه برای Upgrade کردن کدومه؟
    و اینکه کلا بازی چند چپتره؟
    یه ترفند هست که توی resident evil 4 هم کارامد بود و توی 5 هم همینطور هست
    به عنوان مثال شما اسلحه ای داری که 50 تا جای خشاب داره.
    ابتدا تمام تیر های این تفنگ رو روی هدف ها خالی میکنی. ولی Reload نمیکنی و میزاری اسلحه خالی بمونه
    بعد توی اولین Check Point که بازی Save میشه بازی رو restart میکنی خشاب اون اسلحه رو Upgrade میکنی
    اینجوری مثلا اگه خشاب اسلحت به 60 تا ارتقاع پید کرد شما 60 تا فشنگ مفت گیرت اومده
    این کار برای اسلحه های مثل مگنوم که توی بازی تیرش رو کم میده یا مسلسل هایی که خشابشون جای زیادی میگیره خیلی مفیده

3. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من رمتون رو چک کنید. اگر دوتا ماژول دارید جدا جدا با بازی تست کنید احتمالا یکیشون مشکل داره اگر هم یدونه هستش با یه رم دیگه.
    اما ممکنه همون نیم درصد اورکلاک شما هم تو این اشکال موثر باشه.
    رم 1 دونه دارم نمی دونم یعنی ما می گید از رم پس چرا دیروز یه بار که کند شد یه هو رنگ ها همه قاطی شد!!!
    من اورکلاک کنردم یعنی شما می گی اورکلاک بکنم؟؟ (به ریسکس نمی ارزه)
    توی بازی های دیگه هم این اواخر بر خوردم که یه هو کند می شه و بعضی اونقات رنگ ها به هم می ریزه!!
    می خوام بدونم مشکل گرافیک که ببرم گارانتی اگه نه الاکی نبرم توی قسمت مشکلات سخت افزار هم یه تاپیک زدم که فعلا هیچ جوابی که به درد بخوره و مشکل رو حل کنه یا بفهمم کدام قطعه مشکل داره
    دوستانی که می تونن کمک کنن به تاپیک زیر جواب بدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مثل اینکه ترینر خودم واسه خودم جواب نداد!!!
    حالا من موندم اون آخرهای مرحله همون محیط آتشفشانی ولی چون محمات کم آوردم رفتم چند تا از بهترین اسلحه هامو فروختم تا واسه این Luncher کمی محمات بخرم ولی پولم بازم اونطوری زیاد نبود و حالا مگه این وسکر مادر مرده مگه میمیره! اعصابم خورد شد و از بازی خارج شدم و دیگه همه اسلحه های نازنینم رفت رو هوا!
    حالا کسی یه ترینر درست و حسابی دار خواهشا بده چون دیگه راهی برای ادمه بازی با این وسکر لعنتی نیست؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

بی نهایت کردن چطور انجام میشه ؟ و به نظرت Grenade Launcher از مگنوم برای بی نهایت کردن مناسب تر نیست؟
    نمیدونم آیا Grenade Launcher تیرش بی نهایت میشه یا نه.
    اگه بشه خوبه. تنها ایرادش اینه که دشمن هایی که دور هستند رو باید باهاش بزنی چون اگه نزدیکت باشن خودت هم دامن گیر میشی !
    و راستی یه ایراد دیگش هم اینه که تیر هاش بعد از مدتی به هدف می خورن

ترینر درست و حسابی ندارید ؟؟؟؟
    تروخدا اینقدر منو عذاب ندید دیگه
    چند نفر هم که گفتند همین مشکل رو دارند
    اگه بدید کلی دعا میکنم واستون
    این هم یه ترینر :
    فقط 10 بار دانلود خواهد شد ، امیدوارم به دردتون بخوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط یه نکته : این ترینر برای اجرا نیاز به Games For Windows Live ورژن 3 داره پس امتحان کنید اگه لازم شد باید برید کافی نت مثل من
    Last edited by علیرضا; 25-09-2009 at 22:05.

داره خودمونی میشه meitix's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

13

سلام دوستان
    من مال Boys team رو گرفتم ، مشکل اینجاست که بازی سیو نمیشه ، GFW Live هم نصب کردم ولی قبل وارد شدن به بازی میگه پروفایل رو انتخاب کن وقتی انتخاب می کنم همون پیغام هست و تغییری نمیکنه . اگه کمکم کنید ممنون میشم
    بسیار تشکرمندم
    Last edited by meitix; 25-09-2009 at 22:21.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا من موندم اون آخرهای مرحله همون محیط آتشفشانی ولی چون محمات کم آوردم رفتم چند تا از بهترین اسلحه هامو فروختم تا واسه این Luncher کمی محمات بخرم ولی پولم بازم اونطوری زیاد نبود و حالا مگه این وسکر مادر مرده مگه میمیره! اعصابم خورد شد و از بازی خارج شدم و دیگه همه اسلحه های نازنینم رفت رو هوا!
    حالا کسی یه ترینر درست و حسابی دار خواهشا بده چون دیگه راهی برای ادمه بازی با این وسکر لعنتی نیست؟
    بچه ها صدبار اين مبارزه رو توضيح دادن منم حالا باز ميگم
    اين مبارزه اصلا احتياجي به تير زياد و اسلحه و مهمات نداره
    وسكر رو بكشون به بالاترين قسمت جزيره آتشفشاني. اونجا سعي كن وقتي دستش رو رو به بالا نگه ميداره پشتش قرار بگيري و يه تير بهش بزني. يه دو سه بار كه بزني تمومه همين!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بچه ها صدبار اين مبارزه رو توضيح دادن منم حالا باز ميگم
    اين مبارزه اصلا احتياجي به تير زياد و اسلحه و مهمات نداره
    وسكر رو بكشون به بالاترين قسمت جزيره آتشفشاني. اونجا سعي كن وقتي دستش رو رو به بالا نگه ميداره پشتش قرار بگيري و يه تير بهش بزني. يه دو سه بار كه بزني تمومه همين!
    البته میتونی یه RPG بخری یدونه بزن تمام

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من مال Boys team رو گرفتم ، مشکل اینجاست که بازی سیو نمیشه ، GFW Live هم نصب کردم ولی قبل وارد شدن به بازی میگه پروفایل رو انتخاب کن وقتی انتخاب می کنم همون پیغام هست و تغییری نمیکنه . اگه کمکم کنید ممنون میشم
    بسیار تشکرمندم
    دوست عزیز نسخه BoysTeam مزخرف ترین نسخه بازاره!
    اگر هم Save کنی توی Chapter 4 به مشکل بر میخوری چون این نسخه Boys team حدود 700 مگ فایل کم داره!!!
    اگر تهرانی از پاساژ ولیعصر نسخه 2 دیسک پردیس کامپیوتر بازی رو بگیر که بدون مشکله!

داره خودمونی میشه keyvanroozbehnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام به همه من همین الان بازی رو تموم کردم . خوب این هم شاهکاره دیگه ای بود از کپکام که مثل نسخه قبلی آدم رو با خودش می کشوند ...حیف که تموم شد و باید تا بعدیش کلی صبر کرد ...به نظر من تنها نقطه ضعف این بازی کمبود جا برای تیر و اسلحه و این جور چیزا بود...

12. 2 کاربر از keyvanroozbehnia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •