شما هم داريد اين بازی رو با شبيه ساز اجرا ميكنيد ؟ اگه شبيه ساز داريد لينك دانلودش رو بديد
شما هم داريد اين بازی رو با شبيه ساز اجرا ميكنيد ؟ اگه شبيه ساز داريد لينك دانلودش رو بديد
یه ترفند هست که توی resident evil 4 هم کارامد بود و توی 5 هم همینطور هست
به عنوان مثال شما اسلحه ای داری که 50 تا جای خشاب داره.
ابتدا تمام تیر های این تفنگ رو روی هدف ها خالی میکنی. ولی Reload نمیکنی و میزاری اسلحه خالی بمونه
بعد توی اولین Check Point که بازی Save میشه بازی رو restart میکنی خشاب اون اسلحه رو Upgrade میکنی
اینجوری مثلا اگه خشاب اسلحت به 60 تا ارتقاع پید کرد شما 60 تا فشنگ مفت گیرت اومده
این کار برای اسلحه های مثل مگنوم که توی بازی تیرش رو کم میده یا مسلسل هایی که خشابشون جای زیادی میگیره خیلی مفیده
رم 1 دونه دارم نمی دونم یعنی ما می گید از رم پس چرا دیروز یه بار که کند شد یه هو رنگ ها همه قاطی شد!!!
من اورکلاک کنردم یعنی شما می گی اورکلاک بکنم؟؟ (به ریسکس نمی ارزه)
توی بازی های دیگه هم این اواخر بر خوردم که یه هو کند می شه و بعضی اونقات رنگ ها به هم می ریزه!!
می خوام بدونم مشکل گرافیک که ببرم گارانتی اگه نه الاکی نبرم توی قسمت مشکلات سخت افزار هم یه تاپیک زدم که فعلا هیچ جوابی که به درد بخوره و مشکل رو حل کنه یا بفهمم کدام قطعه مشکل داره
دوستانی که می تونن کمک کنن به تاپیک زیر جواب بدن
با تشکر فراوانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه ترینر خودم واسه خودم جواب نداد!!!
حالا من موندم اون آخرهای مرحله همون محیط آتشفشانی ولی چون محمات کم آوردم رفتم چند تا از بهترین اسلحه هامو فروختم تا واسه این Luncher کمی محمات بخرم ولی پولم بازم اونطوری زیاد نبود و حالا مگه این وسکر مادر مرده مگه میمیره! اعصابم خورد شد و از بازی خارج شدم و دیگه همه اسلحه های نازنینم رفت رو هوا!
حالا کسی یه ترینر درست و حسابی دار خواهشا بده چون دیگه راهی برای ادمه بازی با این وسکر لعنتی نیست؟
نمیدونم آیا Grenade Launcher تیرش بی نهایت میشه یا نه.
اگه بشه خوبه. تنها ایرادش اینه که دشمن هایی که دور هستند رو باید باهاش بزنی چون اگه نزدیکت باشن خودت هم دامن گیر میشی !
و راستی یه ایراد دیگش هم اینه که تیر هاش بعد از مدتی به هدف می خورن
این هم یه ترینر :
فقط 10 بار دانلود خواهد شد ، امیدوارم به دردتون بخوره
فقط یه نکته : این ترینر برای اجرا نیاز به Games For Windows Live ورژن 3 دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس امتحان کنید اگه لازم شد باید برید کافی نت مثل من
![]()
Last edited by علیرضا; 25-09-2009 at 22:05.
سلام دوستان
من مال Boys team رو گرفتم ، مشکل اینجاست که بازی سیو نمیشه ، GFW Live هم نصب کردم ولی قبل وارد شدن به بازی میگه پروفایل رو انتخاب کن وقتی انتخاب می کنم همون پیغام هست و تغییری نمیکنه . اگه کمکم کنید ممنون میشم
بسیار تشکرمندم![]()
Last edited by meitix; 25-09-2009 at 22:21.
بچه ها صدبار اين مبارزه رو توضيح دادن منم حالا باز ميگم
اين مبارزه اصلا احتياجي به تير زياد و اسلحه و مهمات نداره
وسكر رو بكشون به بالاترين قسمت جزيره آتشفشاني. اونجا سعي كن وقتي دستش رو رو به بالا نگه ميداره پشتش قرار بگيري و يه تير بهش بزني. يه دو سه بار كه بزني تمومه همين!
مثل اینکه ترینر خودم واسه خودم جواب نداد!!!
حالا من موندم اون آخرهای مرحله همون محیط آتشفشانی ولی چون محمات کم آوردم رفتم چند تا از بهترین اسلحه هامو فروختم تا واسه این Luncher کمی محمات بخرم ولی پولم بازم اونطوری زیاد نبود و حالا مگه این وسکر مادر مرده مگه میمیره! اعصابم خورد شد و از بازی خارج شدم و دیگه همه اسلحه های نازنینم رفت رو هوا!
حالا کسی یه ترینر درست و حسابی دار خواهشا بده چون دیگه راهی برای ادمه بازی با این وسکر لعنتی نیست؟البته میتونی یه RPG بخری یدونه بزن تمامبچه ها صدبار اين مبارزه رو توضيح دادن منم حالا باز ميگم
اين مبارزه اصلا احتياجي به تير زياد و اسلحه و مهمات نداره
وسكر رو بكشون به بالاترين قسمت جزيره آتشفشاني. اونجا سعي كن وقتي دستش رو رو به بالا نگه ميداره پشتش قرار بگيري و يه تير بهش بزني. يه دو سه بار كه بزني تمومه همين!
دوست عزیز نسخه BoysTeam مزخرف ترین نسخه بازاره!
اگر هم Save کنی توی Chapter 4 به مشکل بر میخوری چون این نسخه Boys team حدود 700 مگ فایل کم داره!!!
اگر تهرانی از پاساژ ولیعصر نسخه 2 دیسک پردیس کامپیوتر بازی رو بگیر که بدون مشکله!
سلام به همه من همین الان بازی رو تموم کردم . خوب این هم شاهکاره دیگه ای بود از کپکام که مثل نسخه قبلی آدم رو با خودش می کشوند ...حیف که تموم شد و باید تا بعدیش کلی صبر کرد ...به نظر من تنها نقطه ضعف این بازی کمبود جا برای تیر و اسلحه و این جور چیزا بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)