توفکر میکنی وقتی مهدی رحمتی توتیم ملی هست میاد به وحیدطالبلو بازی بدهیاشایدم این میخواد جوادنکونامو بازی نده وجاش حسین کاظمیو بازی بده
ضمنا بابک اینجابود
توفکر میکنی وقتی مهدی رحمتی توتیم ملی هست میاد به وحیدطالبلو بازی بدهیاشایدم این میخواد جوادنکونامو بازی نده وجاش حسین کاظمیو بازی بده
ضمنا بابک اینجابود
اینطور که من شنیدم بازیکنان یک روز قبل از بازی به تیمها تحویل داده میشند من که امیدوارم بهشون بازی نده تا برای بازی جلو سپاهان خسته نباشند و بر عکس تا میتونه از این سپاهانی ها بازی بگیره تا یک بلایی هم سرشون بیاد(البته جزئی) تا به بازی با استقلال نرسند. به خصوص اگه هادی عقیلی مصدوم بشه و به بازی نرسه بد نمیشه!
البته ما تحت هر شرایط میبریمشون...
تیم ما توانایی شکست دادن سپاهانو داره![]()
به نظر من استقلال بدون طالبلو در مقابل سپاهان بازی کنه چون حتی اگه دروازبان اول نباشه دروازبان دوم نگهش میدارند.....
اما خدا کنه که این طوری نشه![]()
مجبورند طالبلو رابدند چون دراونصورت بازیکنای سپاهانوهم نمیدندوبازی لغو میشه![]()
من آخر نفهمیدم بازیا کی تموم میشه.. بازیکنا به بازیای لیگ میرسن یا نه..
یعنی فقط این بازیکنارو نگه داشتن واسه اینکه تیما تو هفته ی دوم به مشکل بخورن ؟
استقلال قدرت شکست دادن سپاهان رو داره.. مخصوصاً اگه تو تهران باشه. جلوی هواداراش خوب بازی میکنه.. اینو تو بازیه اول نشون داد..
انشاا.. ورزشگاه واسه این بازی، بیشتر از بازیه قبل پذیرای هوادارای استقلاله و استقلال بازیه سومش رو میبره..
ببین دوحالت داره یابازیکنهاآزادمیشند که دراونصورت وحیدوحسین برمیگردندتیم یاآزادنمیشند که دراونصورت بازی لغو میشه (سپاهان 3تابازیکن تیم ملی داره ) مگراینکه علی دایی بیاد یه باردیه محبوبتربشه و بازیکنای سپاهانوازتیم ملی خط بزنه![]()
شاید طالبلو رو ندند حسین کاظمی رو بدند برای سپاهان هم به این صورت ولی کلا امکان داره که باز استقلال بدو طالبلو بازی کنه
فکر میکنم بازیهای غرب اسیا تا جمعه تمام بشه!
اگر هم نشه باشگاهها پدر فدراسیون را در میاورند...و بازیکنان را میگیرند.
یعنی چی به خاطر بازی با فلسطین و تیمهای درپیت اسیا لیگ تق و لق بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)